Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява актът на смяна на религията в ислям и има ли разлика в зависимост от пола?
Какво означава да се молиш правилно в исляма?
Какво представлява душът в исляма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява актът на смяна на религията в ислям и има ли разлика в зависимост от пола?
-
Какво означава да се молиш правилно в исляма?
-
Какво представлява душът в исляма?
-
Какво представлява приемането на исляма от атеист или човек, който никога не е бил религиозно обвързан?
-
Какво представлява молитвата/салята в ислямската религия?

,доколкото знам ,и в Израел искаше да се преселваш след пълнолетие-а вече си пълнолетна-нали 
,ето ти малко инфо за Пророците в Исляма-сега се работи по стр.и все още не са изброени всичките

Не мога да повярвям ,че днес в тази наша обезверена държава,хората наказват протегнатата ръка и добрина от чужд човек,в най-трудният си момент,със "шамар" през лицето.До такава степен ли се е погубило човешкото в хората,а мислех че добротата и признателността все пак са останали тук-на земята.Това ли е отплатата за доброто,което си сторил?Силна ,звучна плесница,изпълнена с обида и огорчение за теб?Гарнирана с подигравателни квалификации към личноста ти,убиваща и последната ти надежда ,че да помагаш на хора в труден момент,е благословия.Трябва ли сега да подам и другата буза,а после да забравя болката и паренето от "шамара"?Съдбата ми поднесе голяма част от своите житейски уроци,но само този не можах да усвоя-да остана студена и безразлична към чуждото нещастие.Нещо в което до вчера не исках да повярвам,и не исках то да бъде мой приоритет.Ще мога ли да се променя,трябва ли да стана като повечето?Боли ме от това ,че "милите" съседи са доволни от победата ,че и този път са успели да прецакат някого,да повярва в тяхната добронамереност и "нещастие" .Дали обаче ще имат смелост утре ,отново да леят своите "нещастни"сълзи на моето наивно рамо.Сигурно,те не предполагат,че случайноста ми помогна да разкрия тяхното лицемерие,и начин да получат помощ. Питам се при всичкото това безчовечие,как да възпитавам децата си,за ги предпазя от това ,някой да погуби или нарани душите им.И кое от човешките ценности и морал,които е имало преди време,сега да отсея като отрицателно качество.Дали ще мога да ги науча да разпознават лицемерието,подлостта,лъжата в хората?Има ли сигурна рецепта срещу злото настанило се в човешките сърца? Защо хората стигнаха дотам,да търсят начин със морална измама,да изтръгнат от теб това,което си спечелил с труд и нерви?Въпроси,въпроси с много трудни отговори..... 

-но народът го е казал "на лъжата краката са къси"-някои лъжи се самоунищожават