Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява актът на смяна на религията в ислям и има ли разлика в зависимост от пола?
Какво означава да се молиш правилно в исляма?
Какво представлява душът в исляма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява актът на смяна на религията в ислям и има ли разлика в зависимост от пола?
-
Какво означава да се молиш правилно в исляма?
-
Какво представлява душът в исляма?
-
Какво представлява приемането на исляма от атеист или човек, който никога не е бил религиозно обвързан?
-
Какво представлява молитвата/салята в ислямската религия?

: 1)думичките ,2) и после ритуалното измиване "wudu" (за да може да се молиш ...тъй като най-важнато след казването на шахaдата е изпълнeHueTo Ha 5-те ежедневни молитви).
Най-сетне дойде и моя ред да се включа в новата тема. Мързелче-честито за новата тема
,дано поне да ми остане време следобяд да поспя малко.
Ще отида да гледам малко ТВ.По-късно ще намина да проверя кой днес е най-ранобуден.
,ама как ми се пие едно турско гъсто кафенце.....пък ако и в Турция бях,еххх
Цяла Арабия ще се излее в Тр за ваканцията заради тия серияли

а на другиоте хорица беше 13. 15 максимум 17. Докторката вика, момиче такова желязно не съм виждала, бе. Ама си пих чай от коприва 3 седмици по 1л/ден. От 1 месец не пия, но ето още си ми седи в кръвта

като успокои страстите, ме замъкна навън да правим разследване.
Пита: