Септември '09 - 22

• 11 273
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Атракция честита годишнина! Много любов и разбирателство ви желая!

За епилирането-от 6 години вече само с кола маска действам и то сама, вчера точно пак си правих, беше ми доста неудобно но се справих, за по-натам незнам как ще е.

# 136
  • Бургас
за кола маската да се включа и аз- откакто се помня на всеки 20 дена си ходя на козметик. С Красимира точно един ден преди секциото отидох да се приведа във вид, козметичката ми каза, че благодарение на мен предоляла страха си към бременни!  Mr. Green

За цигарите- не съм страстна пушачка, но откакто видях 2те черти на теста не съм и помислила за цигара! Все едно никога не съм пушела. И с първата бременност бях така, докато родя и после 6 месеца кърмех. После хайде една, хайде още една и пак постепенно взех да ги припалвам. Дано след тази бременност ме отсече тотално!

# 137
Здравейте дами,
извинявайте, че така нахълтвам в темичката ви, но ми се ще да ви попитам нещичко.
Аз чакам дете през декември и още не съм се установила окончателно при генеколог. Избрах си д-р Барбова, но прочетох тук там отрицателни мнения за нея.Специално четох мнения на gingerina и на maliby.
Момичета помагайте, дали е добра и извършва ли израждания.Че от декемврийките няма никой при нея и не знаят
Предварително ви благодаря
Лека вечер
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 138
  • София; Дружбето
уффффф с това бръснене - при мен е ужасен проблем. Аз съм с много чувствителна кожа и ми забраниха да прилагам каквито и да било интервенции там ooooh! никви коли маски, депилатори и тем подобни. и бръснач не може, само ножичка. Та представете си какво ми е. Преди раждането се бях обръснала перфектно и после обривът ме убиваше бавно цяла седмица Sick Добре, че не ходя на плаж и не нося къси поли, че незнам Crazy
Цигара не поглеждам откакто разбрах, че съм бременна. не ми се и пушеше до скоро. От няколко дена ми се пали, ноняма да го направя. АОтдавам го на това, че милото си е в къщи и като пуши постоянно на терасата и ми действа на психиката

# 139
Здравейте момичета.Атракция честит празник!!!Бъдете много щастливи!
shammi за килограмите и аз взех да се притеснявам.Вече съм 7 отгоре.С дъщеря ми качих 20 и се надявах този път да са по-малко,но май няма да стане.Цигара не съм палила от края на 1-вия месец когато започна да ми става лошо.И с първото бях така,но ги почнах пак след близо 2 години.За епилирането,какво да ви кажа опитвам няколко пъти да започна да ходя на кола маска,но след един-два пъти ми омръзва да чакам да ми пораснат космите и пак с бръснача.За сега се справям,още малко и започвам само с опипване и пак се получава перфектно Peace.

# 140
  • Испания и Стара Загора
Цял ден нямах интернет,а вие сте писали толкова много. Wink
При мен нищо ново,освен нова екстра от бременността - хемороиди.Някакъв ужас е.Очаквах да се появят към 9м,но този път избързаха.Някой знае ли някакъв лек?Направо място не мога да си намеря от болка Crazy

Атракция честита годишнина!  bouquet

# 141
Добро утро!
 не съм пипнала цигарка,откакто забременях,но исках да ги спра още отдавна и все не ставаше,та сега съм много доволна,а и мъжа ми ги отказа и съм още по-щастлива.Ако кажа че не ми се припушва ще излъжа,напоследък често се сещам,но не пипам!!!многоо съм горда!
 Сега боядисват в нас тавана,че беше паднала мазилката зимата.Човекът много чисто работи,но от това спасение няма-кво чистене ще падне!А как ме мързи...
 За хемороидите-имах в началото newsm78 сега ги няма newsm44,гледам да не стигам до запек,че пак ще ме навестят!знам че трябва много течности и май откакто пия много вода ми е добре в това отношение,както и в много други

# 142
Добро утро !

Явно само аз съм останала с отвратителния навик, но като ми се припуши направо откачам, вие ми се свят, контракции получавам направо отврат. Така се разбрах с докторицата да припалвам за да не стане някой фал, но това като че ли ми подейства по - скоро отрицателно и взе по - често да ми се пуши Sick пробвам се вече само да държа цигарата без дая паля  или я държа запалена...

Хемороидите е кофти наистина, през миналата бременност нямах изобщо, но сега с тия килограми очаквам всеки момент да се появят. Това което със сигурност знам е, че не трябва да хапваш пикантни и тежки храни, пий повече течности и ако имаш възможност тези дни се сложи на диетка от лека храна и много много кисело мляко.

# 143
Избрах си д-р Барбова, но прочетох тук там отрицателни мнения за нея.Специално четох мнения на gingerina и на maliby.
Здравей petia_sport много бих искала да ти помогна,но нямам мнение за тази АГ не съм имала никакъв контакт с нея,нито съм я виждала.Просто изказах веднъж мнението си относно лошото и отношение към една мама(не се сещам коя беше)За това не мога да кажа нито хубаво - нито пък лошо за нея Rolling Eyes Дано някой да помогне с мнение за нея.Желая ти лека и успешна бременност и най-хубавия коледен и новогодишен подарък Wink
Относно епилирането на триъгълника аз  действам със самобръсначка,а от страни косъмчетата премахвам с пинсета,но сега тази функция изпълнява мъжа ми,но само със самобръсначката.Аз пъпа не мога да си видя,камо ли...
Gorska Kitka и аз ги сменям тия ежедневки постоянно  hahahaи като изпратя мъжа ми да ми купи той се връща вече с два пакета.
А относно обувки аз си ходя с едни спортни обувки за сега те са ми най удобни,но ако ми се разбържат и почвам да правя едни стойки по улицата  и пъшкайки се връзвам в продължение на 5 мин.Ще трябва да си взема нещо удобно за обуване Rolling Eyes
За хемороидите четох някъде,че има някакъв крем за мазане който става за бременни,но не мога да се сетя къде съм го чела newsm78
Аз пак претърпях злополука,смятах да не се оплаквам,че станах банална ooooh!но искам да предпазя и други като мен.Та във вторник в метрото  пропусквателната система засече и тая от кабинката ли(щото ми казваше нещо),автоматично ли стана незнам но системата се превъртя и тая тръба като ме удари,направо ми спря въздуха,оттогава съм с болки и контракций на Нош-па и Магнерич,но пък бебето го усещам повече ShockedВ понеделник ще ходя на консултация и дано всичко е ок с бебчето ми Praynig Така,че ако се возите в метрото внимавайте!Оф все нещо се случва с мен мъжа ми ми каза без него вече да не излизам,ама това няма как да стане Rolling Eyes

# 144
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
цяла нощ не съм спала TiredЗа хемороидите  се мажа с един крем ,дето ми го изписа АГ,но няма ефект.Вчера цял ден бях н плодове,защото нищо друго не ми се яде.И през нощта корема ми стържеше от глад. ooooh!
Относно епилирането-аз винаги съм действала с бръснача.Само краката от време на време ги скубя,но не мога да ги чакам да порастнат и за това пак ги бръсна. Wink
maliby това с метрото е много неприятно.Дано всичко с бебето е наред. PraynigИ аз така се заклещих на влизане в един парк,ама добре че успях да се дръпна бързо,че да не ме удари желязото.

# 145
  • София
Добро утро и от мен! Колко се радвам, че днес е петък!!!!
Аз от вчера съм на диета с череши Simple Smile От няколко седмици ми се ядат ама си казах, че няма да дам 10-15 лв за един кг и чаках, а вчера намерих на едно място с 2,90 лв и си взех 3 кг, които вече изядох, а тази сутрин пак си взех, на път към работата. И знам, че е много гадно, но не предложих на колежките си да си взимат, имах чувството, че после няма да ми стигнат на мен Blush  Embarassed И вече ги изядох  Blush 1кг за половин час  Embarassed
А моята беба днес явно не е харесвала закуската, щото веднага след като станах от масата ми удари един шут в стомаха, едвам не си повърнах храната  LaughingВече рита доста силно и като на среща е жлъчката ми или други органи става весело  Laughing
Приятен ден на всички!!   bouquet

# 146
Добро утро момичета,

по отношение на пушенето- ами добре, че на мен ми се пригади от цигарите още преди да разбера, че съм  бременна, та ги спрях много бързо. Сега обаче от време на време ми се допушва много яко и понякога си дърпам 2-3 пъти от цигарата на мъжа ми... Но като цяло не изпитвам нужда да пуша цигари.

За хемороидите- това е голям ужас.. Аз преди време имах, мажех се с един крем, ама в момента чета, че не се препоръчва по време на бременност.
Анита, попитай твоя лекар какво може да ти предпише.
На мен също много ми помогнаха едни упражнения, при които ануса се свива.и отпуска. Много облекчава болката и хемороидите минават доста бързо.

малибу, наистина това е доста неприятно. И аз все се притеснявам да не се нараня като минавам покрай въртящите се бариери в метрото. Гледам винаги да спазвам дистанция от хората пред мен и винаги слагам ръката си на металната преграда пред мен и така я завъртам като едновременно преминавам. Абе хиляди врътки.
Дано ти и бебчето да сте добре. Praynig

Моята принцеска снощи доста буйстваше. Усещах я по- добре, отколкото друг път.  Heart Eyes

Момичета, снощи се рових пак много из нета и се вкарах в едни филми. По принцип гледам да не мисля за глупости, ама вчера просто не успях да се въздържа. Гледам да не се изпусна пред мъжо за какво става въпрос, защото пак ще ми се "кара", че чета глупости.
Та става въпрос за предната плацента. Като бях на ФМ лекарката ми каза, че имам предна плацента и че всичко е наред... Ама какво ме накара вчера да тръгна да се ровя в нета да чета какво е това предна плацента и тн?  newsm78 Та какви ли не глупости изчетох, че едва ли не това можело да окаже проблем при естествено раждане на детето и тн...  Понеже аз съм привърженик на естественото раждане в случай, че няма медицински усложнения... просто се моля и се надявам всичко да е наред и да родя детенцето си нормално.
Ако някоя от раждалите мами е имала предна плацента с предишна бременност, може ли да сподели как е било раждането при нея и дали всичко е било наред.
Извинявайте, че ви занимавам с моите параноични разсъждения, ама наистина съм в размисли от снощи.

# 147
Ако някоя от раждалите мами е имала предна плацента с предишна бременност, може ли да сподели как е било раждането при нея и дали всичко е било наред.
Моята и предния път беше предна, нормално раждане, без проблеми.
Стига чете,че се ошашкваш само  Peace

# 148
  • София
Горска, не дей да четеш толкова, колкото повече знаеш, толкова повече ще се тормозиш  Hug Аз даже не знам каква ми е плацентата, но щом беба рита всеки ден, и то доста, мисля че всичко е наред с нея  Peace

# 149
  • София
Добро утро и от мен!
Ох, едвам дойдох до работа, вече се изпотих Shocked А как ще се прибирам, не знам.
Gorska_Kitka, аз също съм с предна плацента, но досега моята лекарка нищо не ми е говорила за раждането (то е и още рано де). Но пък баща ми нали си е касапин (демек хирург Wink) като чу и каза, че често предната плацента е предпоставка за секцио, но НЕ Е задължително. Аз тайничко се позарадвах де, че много ме е шубе от раждането по естествен път. Ама пък като чета из форума то едва ли не всяка втора мама е така пък повечето са си раждали нормално. Така че не знам, аз гледам да не го мисля от сега. Пък и до преди няколко години като не са се гледали много по видеозони да не би да са ги знаели вскичките с какви плаценти са, не съм чувала някой да е имал проблеми за такова нещо.
maliby, много неприятно, дано всичко е наред с теб и бебока. И аз отскоро пътувам с метрото по новата отсечка и много се кефя, ама си имам едно наум за тези бариери, а и вратите в самото метро се затварят много бързо, та и там бая се оглеждам да не ми притиснат някой път дебелото шкембе.
pocahontas80 'де са тези евтини черешки? Мен вчера шефът ме черпи с черешки от кварталния магазин, ама 10 лева бяха. Аз много обичам, само ще ги чакам да поевтинеят и аз като теб ще процедирам.
А пък да ви се похваля утре тръгвам на бебешки пазар. Така и така мъжът ми го няма, че той не обича много да обикаля, ще се разходя до Вис Виталис, че е до нас, и започвам с пазаруването! Аз количка и легло съм избрала вече, но по-нататък ще купуваме, сега ще почвам от по-дребните неща.
Хайде лек ден засега от мен, ще ви следя Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт