Септември '09 - 22

• 11 274
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Честит празник и от мен!

Днес имах много ползотворен ден!
Сутринта изпратих Петър да помага на баща ми да стягат лодката за лятото, Краска пък я взе майка ми още вчера и аз реших, че е време да започна да се занимавам с новата детска стая, която до момента е като килер- всички стари неща складираме в нея!  Crazy

Та наснимах доста неща и ги пуснах за продажба в Продавалника. Надявам се бързо да намерят нов собственик, та малко да поразчистя и да започвам да се развихрям.
Реших да продам и старата кошарка на Краска, че отдавна си мечтая за снежно бяла детска стая.

Естествено времето ми не стигна до никъде, защото имах хиляда уговорки за днешния ден. Вечерта пък се събрахме в едно заведение с момичетата, с които се запознах в болницата докато раждахме и беше толкова хубаво и веселооооо! Party

Ходихме и на бал на дъщеричката на едни приятели и вече тотално каталясала като се прибрах реших да не пипам нищо повече. Та утре ще стана по-раничко, че и без това съм от ранобудните и ще пооправя пак!

# 226
  • Бургас
Добро утро, тумбаланки!  Party

Вчера закрих деня, днес първа го откривам! Само аз ли не спя?!  Crazy

Отивам да простирам- изпрах бебешкото спално бельо.
После изчезвам на работа!
Хубав ден на всички ви пожелавам!

# 227
Здравейте и от мен, дообро утро на всички!!!

Аз тези дни само Продавалника дебна за да си купя разни неща... Laughing

Лека и спорна седмица дами Mr. Green

# 228
pocahontas80 давай да си отворим заедно един детски парти център и да се забавляваме с децата по цял ден Hug И честита количка да си возиш в нея здраво и хубаво бебче.И аз я гледах в Щъркел много е хубава Grinning
*clara* браво за прегледа Hug
bamba поне предния ден преди изследването спри сладкото!Как ме зарази с тези палачинки,а и за черешки чета тук и днес ще си взема.И аз съм с такъв режим-лягам рано и се събуждам рано.
Gorska_Kitka дано сте си изкарали хубаво на манастира,чакаме разказче.
pepejeans права си,децата усещат тези неща Peace А за гърдите моите само в началото на бременноста бяха твърди.
kiarra благодаря за пожеланието ти миличка    bouquet И аз ти желая да се радвате дълго на вашите дечица  и  септември да подарите на Хриси едно братче Grinning Пак ще се повторя ама Хриси е много сладка,иде ми да я нацелувам по тия бузки.Не ми харесва обаче,че сте я разплакали и ще се караме Naughty (майтапче)Стискам палци за теста,ще видиш,че пак си се справила WinkА за мъжете мога да кажа,че повечето са такива,но не всики и слава богу мъжът ми се съобразява повече с мен и се налага аз да му казвам да се обади на някой от приятелите си да се видят,че все те му звънят,но той си е домошар и не обича да излиза много,това пък е нещо което и мен ме дразни и когато му спомена за разходка,кафенце на вън или пазаруване започва да мрънка.И въобще не ни товариш с това Peace
Ianita28 и на мен ми се е случвало да не  усещам бебка и то по 2-3 дена Rolling EyesВсичко ще е наред ще видиш.Относно хемоглобина много неприятно,но в името на бебчето ще се справиш и с това Hug
refresh честит рожден ден на патерици!Желая ти здраве,щастие,лични и професионални успехи и едно септемврийско бебче Grinning И аз съм с тъмни и пигментирани кръгове около ареолите. А за покупките аз съм купила само 1 боди и 2 гащеризончета иначе и аз се оглеждам вече за легло и количка
LaDiDa честита покупка с пожелание скоро да спи вътре вашето бебче Simple Smile И аз мисля да се отръва от някои неща,за да си освободя място и да започвам след месец с покупките.Каже къде мога да дам дрешки и обувки на някой нуждаещ се.Дрешките и обувките са  здрави,а някой от тях не съм ги носила въобще.В домовете доколкото разбрах искат да са минали през химическо чистене
neky и аз от преди няколко дни бях с болки ниско долу и взимам Магнерич,но всичко отшумя за 3-4 дни и си мисля,че е от разтягането на връзки...дано Praynig
anita29 от това което описваш сигурно е много неприятно да имаш хемороиди Sad(слава богу за сега не съм имала)Дано днес да ти дадат някакъв медикамент с които да облекчиш състоянието си Praynig
valkata78 и на мен триколките повече ми харесват,мисля,че са по удобни Rolling EyesНо ако не е триколка мисля да е нещо такова отпред:
http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=7 Това е количката на която съм се спряла до момента,въпреки,че няма функция при която бебето да е с лице към майката.Но я видях на живо,много е широка и ми се струва удобна и лека,а и цената ме устройва.
tony25 зърната ги мажа с олиото против стрий.Ама това с мазането ми е много неприятно и съм много несериозна и се мажа по 1 път в седмицата Embarassed
chocomoco добавих ти щъркелчето,а ти ни посещавай по-честичко в темите Hug
ksantipa и аз напоследък само в Продавалника вися Grinning
Аз днес съм на ЖК,да ми стискате палци Praynig
Хубав ден на всички Hug

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 09:35 от maliby

# 229
  • София
Добро утро и от мен!
Ама аз без кафенце, защото от когато забременях го отказах, заедно с цигарите  Mr. Green
Радвам се, че ви хареса количката на Беба, Pepejeans мерси за мнението, аз вчера бях толкова ентусиазирана, че забравих да попитам дали сте имали такава и дали сме направили правилният избор  Mr. Green
Аз снощи спах много малко, сега съм труп и се чудя как ще издържам на работа до събота, включително  Crazy Много мразя, когато трябва да се обработва  Twisted Evil
Айде, приятен ден от мен!   bouquet

# 230
  • София
Здравейте момичета!
Аз още се настройвам за работа и тъкмо се чудя дали да изпия едно кафенце, че нещо не можах да спя. Усетихте ли земетресенията вчера? Аз това в 19ч. го усетих и каквато съм пъзла, сега има да треперя със седмици.  Embarassed Че и мъжът ми ще заминава в командировка тия дни и съвсем ще изперкам самичка. Дано няма повече Praynig
pocahontas80, честито за количката! И аз съм ги гледала тези, ама на мен ми е тежка, че нямаме асансьор в блока и едва ли скоро ще имаме, а имам доста да мъкна до нас. Аз съм харесала Cangaroo Victoria, тя май е 10-тина килограма. Засега на нея съм се спряла, но по-нататък ще я вземаме, че няма къде да я държим.
Иначе в събота ходих до Вис Виталис и понакупих малко дрешки, хавлийка, разни залъгалки, дребни нещица и почнах да пълня бебешкия гардероб Heart Eyes

# 231
Туй с прането и гладенето на бебешките дрехи ми е мноого любим момент  Heart Eyes Но още ми е рано,сякаш. аз май само 1-2 нови хавлийки ще купя и нещо новичко за изписване, защото сестра ми ми е прехвърлила целия бебешки гардероб на племенницата - половината не са обличани, а и от Божидар имам дрехи (то неговите повечето от половината бебешки ги хвърлих,защото миришат на гранясало олио и бяха петносани). Та съвет-олио не ползвайте, има достатъчно др козметика, но кой да ми каже на мен тогава  Confused
Рефреш,жива и здрава да си   bouquet
Мисля да чакам намалението в редута и да се снабдя тогава с повечко бебешки неща.

# 232
Добро утро и от мен на всички коремчета Hug
Много съблазнителни кафенца сте направили Crazy
Момичета, вчера се зачетох в някакъв форум за бременни в друг сайт и ми направи впечатление, че пишат, че първото нещо, което трябва да се купи за неродено бебе е шапчица. Така и не разбрах защо точно шапчица. Вие чували ли сте нещо подобно?
И да питам има ли и други мами като мен с отрицателен резус фактор и правят ли изследвания за антитела?

# 233
...първото нещо, което трябва да се купи за неродено бебе е шапчица. Така и не разбрах защо точно шапчица. Вие чували ли сте нещо подобно?
И да питам има ли и други мами като мен с отрицателен резус фактор и правят ли изследвания за антитела?
За да може бебето да се роди с главичката напред,поне това обяснение  прочетох и аз в един форум Grinning
Аз съм с (+)Rh,но знам,че при (-)Rh се пуска изследване за антитела.

# 234
Пропуснах за количката триколка да се изкажа  Wink - много неудобни и нестабилни са, според мен.

първото нещо, което трябва да се купи за неродено бебе е шапчица. Така и не разбрах защо точно шапчица. Вие чували ли сте нещо подобно?

за да излезе с главата напред  Grinning Не съм го спазвала аз.

# 235
maliby , Atrakcia, мерси за разяснението  bouquet

Да, задължително се правят изследвания за антитела - аз вече направих 2 до тук и са отрицателни, Слава Богу, та исках да разбера дали и при другите мами всичко е наред Simple Smile
 Аз по този повод вчера се разчетох из някакви статии за резус фактор и бременност и някъде прочетох (пост във форум), че при майки с отрицателен резус фактор, вероятността да родят бебе с увреждания била 1/2 и като се разплаках от притеснение, ама цялата започнах да се треса и идва мъжа ми, а аз не мога да си поема въздух да му кажа защо плача - и той прочете набързо какво съм прочела и така побесня, че хвана лаптопа и го метна със все сила - добре, че падна на дивана и му няма нищо и ми каза, че ако ме види пак да чета глупости из нета щял да го хвърли през балкона Tired

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 10:13 от vesita007

# 236
  • София
vesita007, от нашата тема май  clara беше споменала за тези изследвания за антитела, дано не бъркам.

# 237
Пропуснах за количката триколка да се изкажа  Wink - много неудобни и нестабилни са, според мен.

първото нещо, което трябва да се купи за неродено бебе е шапчица. Така и не разбрах защо точно шапчица. Вие чували ли сте нещо подобно?

за да излезе с главата напред  Grinning Не съм го спазвала аз.

Щуротии са това според мен Simple Smile Който им се впряга на тия неща, явно... Да не коментирам, да не засегна някой. Аз съм чувала, че не трябва да се подстригваме по време на бременността. Аз се подстригвам, и по време на първата ми бременност съм се подстригвала и какво? Здраво бебе... Да ми е жива и здрава, на 10 години е вече Simple Smile Няма медицинска причина да не се подстригваме, да не се протягаме, да купуваме шапчици или пък залъгалки... Кой беше си купил количка - честито!!! Аз по тоя повод казвам, че знам, че нищо не се купувало предварително, че било лоша поличба. Глупости пълни!!! Все са ми казвали да не си целувам бебето, докато е малко - че кога да го целувам и да му се радвам - като стане на 30 години ли??? Глупости пак!!! Купувайте каквото ви е на сърце, радвайте се на бебетата си колкото може повече - те за толкова кратко са бебета, че... все не стига, колкото и да им се радваме Simple Smile

# 238
... и той прочете набързо какво съм прочела и така побесня, че хвана лаптопа и го метна със все сила - добре, че падна на дивана и му няма нищо и ми каза, че ако ме види пак да чета глупости из нета щял да го хвърли през балкона Tired
Това ми е много познато,все едно аз съм го писала.И аз когато нещо ме тревожи,започвам да се ровя в нета и да чета всякакви неща и така се ошашквам,че после съжалявам,че съм ги прочела.Недей да четеш повече такива неща,защото само се разтройваш.
Atrakcia благодаря за съвета с олиото и триколките,ще го имам впредвид Wink
electra по време на земетресението аз бях на компютъра и всичко ми се залюля,но имам проблеми с кръвното и не му обърнах внимание,а мъжа ми беше на дивана и веднага стана и каза,че има земетресение.После около 2-3 часа след това ме боля адски главата.А 2-то земетресение не съм го усетила,защото вече бях в света на сънищата Grinning
MammaT и аз така мисля PeaceОще в 3 месец купих първото гащеризонче за бебка,въпреки,че бях чела,че първо се копува шапчицата.А това да не се целува бебето, докато е малко пък защо?

# 239
MammaT и аз така мисля PeaceОще в 3 месец купих първото гащеризонче за бебка,въпреки,че бях чела,че първо се копува шапчицата.А това да не се целува бебето, докато е малко пък защо?

Е защо... то няма обяснение, няма логика... Като със шапчицата - пълни глупости!!!  #2gunfire #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfireНе знам кой ги измисля всичките тия неша... Лошото е, че има хора, които им се впрягат и се притесняват... То има толкова много поверия, че ако човек се съобразява с всички, то не знам какво ще стане... Живейте си живота и не мислете за глуппости! Това е моят съвет!!!
Той мъжа на Весита007 хубаво е направил с лаптопа... Wink Четете, но и мислете! Не всичко, което се пише из нета, е вярно!!! Само си помислете за имената ни тук и повече няма да коментирам. Не казвам, че няма полезни неща, не ме разбирайте погрешно!

Общи условия

Активация на акаунт