Джъмбо - миналата седмица
Току виж ме пратил и сама да се оправям.

. Само кажи с кои животинки - дето беше Калин последно с тях или другите (дето има един син слон, примерно).

и ако има слонче ще съм много хепи. 

Като имам нужда си взимам бърз душ, а голямото къпане оставям за вечерта, след като тя заспи и тати я наглежда.
Не съм поемала повече течности от всеки друг ден...около 2 литра предимно вода.

благодаря
Вчера цял ден не спа и беше неспокоен, днес май е друг човек.
Аз с моята се опитвам, ама тя не е от хората, които обичат да слушат, а само те да знаят и да говорят.
Дано е това, което искате.
, не съм им светила и не знам дали е вярно. Но това ми е като оправдание за нежеланието да ги ползваме.
Не ме дразни даването на акъл, а липсата на такъв понякога.

Тя и каката ще намаже, ама тя по-разбира вече. Вече правим пазарлъци за тиквата на Пепеляшка. Ама тя е 100лв та ще видим 
Слънцезащитния крем е хубаво нещо, но не е достатъчно. Аз имам тату на едната цица
И си спомням, че носих дреха отгоре поне седмица, за да не я пече слънцето
Така се запазват и цветовете 
Преди доста години ходих в Майчин дом за аборт. Там повечето момичета бяха точно от прецакани презервативи
Аз тогава още повече се навих за хапчетата. При тях няма какво да ти се издъни
Макар, че ние стоим само в люлката повече, та да ги гледаме. На активната гимнастика се кефеше в началото, но неса не иска да стои легнала въобще
Дано върви добре захранването. Та към 8-и мес. да ми останат само вечерно и сутрешно кърмене
Дано да няма много народ 
днес сме на питка и дано да си изкараме весело.
и аз много искам да си направя пак,но се чудя на гърба ли,на кръста от страни или на ходилото
ама ще видим,има време докато стана време за плаж