Отговори
# 75
И аз докладвам моето голямо одобрение за татуса, който е показала Слънцето. И аз съм си мислила за точно такъв тип и точно там, но преди това имам да оправям една, ама да видим кога ще й дойде реда.
А за пазенето на татуса- те май продуктите се развиват и подобряват много бързо- и маже вече да не е нужно криене и т.н. Щом майстора казва да мажеш сама със UV фактор yes

# 76
Добро утро и от нас.
Днес май ще е хубав ден за разходки  Hug

Абе кърмещите мами да ви питам - тази нощ Рая не иска да яде /то и други нощи не е искала, но така не съм се чувствала/ и тази сутрин в 5 часа имах чувството, че гърдите ми ще се пръснат. Толкова бяха пълни... едва я дочаках да се събуди и да иска да цока... Като се премислих, снощи вечеряхме таратор и ориз с гъби - може ли от 1 купичка таратор да ми се пръскат гърдите от кърма? newsm78 Не съм поемала повече течности от всеки друг ден...около 2 литра предимно вода. newsm78
Леле Тони, аз ям таратор почти всеки ден, но защо върху мен няма такъв ефект  ooooh!

Май имам спомени, че пред обсъждахме пиенето на чай от маточина, че дава добри резултати върху кърмата. Има ли мами, които са доволни, щото на мен този на Хип хич не ми помага

# 77
оХ тази нощ сапхме  Party, ама то било чудесно  Grinning
Вероники мила,ама хич не съм се засегнала  Hug
Слънце  smile3521,чудна,аз отдавна искам там,но да видим кога ще е .Мъжът ми минала седмица си направи на 2-те ръце и няма проблеми от слънцето,само трябва обилно да е намазан с банеоцин,е разбирасе не бива да прекалява,но там на крака,не вярвам много да те пече  Peace,така че отивай смело и после да пускаш снимка  Hug
Ох сега пак спи, а аз искам да отиваме на разходка,ако го вдигна ще се събуди  ooooh!
Веси,бях те питала преди,но нещо не ми отговори-та да те питам пак-каква е вашата люлка,дето казваше , че е за двора?

# 78
  • София - Рим и обратно
Здравейте маменца   bouquet

Шу, много ти е сладичка Яна Heart Eyes пу да я на...... кокошките  Grinning
И на нас предстои вадене на паспорт, за колко време горе-долу стана? Още ли е 1 месец обикновения срок?

За цикъла - на мен вече ми идва за 4ти път и се е регулирал откъм период - уцелва 28те дни вече. Обаче силата му е ooooh! ooooh! ooooh! непредвидима. Снощи си тръгна уж нормално, а в 5 часа като станах да кърмя... след мен ПОТОП, а аз с бебето на ръце #Crazy Направо се видях в приключение, а отгоре на всичко бяхме самички, таткото замина вчера, та съм кърмила в локва кръв стъпила Rolling Eyes После миене, пране, търкане на матрак, абе мани... А на мен по принцип не ми е силен цикъла и очаквах този път вече да е нормален.
Сиа, аз си взех чай на Weleda за кърмачки, май има и маточина в него. Не съм забелязала кой знае каква разлика. При мен най-голям ефект има почивката - наспана ли съм - веднага си личи. Ако съм уморена - няма никой Tired И много течности разбира се, без значение какви (без алкохол де Mr. Green )
Да се похваля - май този път изобщо няма да пропуша пак  Flutter Изобщо не ми липсват, миризмата ме дразни ужасно, а пък и се чувствам значително по-добре без грам цигари newsm18

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 10:37 от ЛЮБИМА

# 79
Русана, нашата не е от тези за двор. Те не са механични, а трява ти да ги люлаш. Нашата е на Чиполино. Имитира ето тази люлка на Фишер Прайз
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3631
Изглежда по същия начин. Дефакто е люлка и шезлонг в едно, защото коша се откача и се ползва сам за шезлонг. А той може същ да се люля или застопори, и позва за столче  Peace Има и 3 степени на облегалката. Като сваля снимките от фотото и ще я видиш.
Аз мисля да го ползвам и като столче за хранен, докато не започне да сяда стабилно. После мисля директно да купя едно от тези дето ес закрепят за голям стол. Ей това примерно
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3339
В джъмбо са оп-евтини, пък аз ще поразгледам и в Продавалника.

С Маги имах от голямите столове и според мен само място заемат и няма смисъл. Не се ползват толкова дълго.

# 80
Привет!
Тони, чакаме после да кажеш  Wink Hug Дано е това, което искате.
Недей така, бе мила....рано е още... то вярно, че вече съм на възраст, ама чак пък толкоз скоро след първото... Поне годинка да направи Рая пък тогава...

sia, аз пиех чай от маточина и копър за коликите на Рая и кърма си имах през цялото време. Не съм забелязала да е повече, ама тя тогава си сучеше често, често... ако не помогне, поне няма да навреди, защото действа успокояващо и на теб и на бебока. Пробвай. Peace

# 81
Сиа, аз няколко вечери подред пиех чай от маточина, не забелязах да ми се е отразил. Това беше преди 2 седмици някъде. А от няколко дена пак съм напращяла, ама изобщо не мога да хвана от какво се влияя.

А моето детенце снощи за първи път спа непробудно почти 7 часа, за съжаление не успях да се възползвам изцяло. Бяхме на гости, кърмих в 9, после той заспа в слинга, прибрахме се вкъщи и аз, както беше увит го поразвързах леко и си викам да полегна с него на дивана и да го чакам да се събуди за кърменето в 12, защото той като го развия едва ли ще изтрае много заспал. Събудихме се в 4 без нещо, направо се оцъклих като видях часовника...Верно, че не ги е откарал тия часове в леглото, а сигурно се е унесъл повече, защото е бил гушнат през цялото време, но все пак...А това слингът е страшна работа, толкова е удобен, направо съм пристрастена. Вчера и на консултацията ходих с него, вадя и слагам малкия без проблем, а на гостито просто извадих шала и се увих, свиква се. Само дето в позата,  която ни е удобна и на двамата да се носим, май не мога да кърмя.

# 82
Ето е една почерпка и от нас, че днес направихме 3 месеца! Честити месечинки и на Петя и Александър!!!

Кога минаха...не мога да повярвам!

Аз днес пак бях на аеробика, имам малко напредък  Mr. Green

Каката ни е с някакъв гаден вирус, повръща, разстройство и Т  Crazy Как ще опазим София не знам, гледам все да е навън и далече от Никол, ама като спим в една стая...дано не я хване и нея  Praynig Тъкмо свалихме гипса и сега това.Изпусна си вчера дипломирането в градината, много ме е яд.
Хайде, че отиваме да четем книжка, докато София е навън с баба си.

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 13:22 от *Nikita*

# 83
Никита, а като ходиш на аеробика бебче на кой го оставяш , че ина мен много ми се ходи на йога.
Иначе бях забелязала ,че българския лактогонен чай , увеличава  до известна степен кърмата  и е 1,70лв .
Може ли да питам нещо - днес бяхме на консултация и лекарката не спря да ми се кара ,че детето е качило 1кг и 300 , както и миналия месец и ме пита ккаво го правя, как не ме било срам.Вече почвам да се чувствам виновна.Има ли и други толкова наддали и какво им казват педиатърите?  Sick

# 84
  • Варна
Здравейте  Hug
За домакинството - това че съм го оставила за когато мога, не означава че у нас е мръсно,просто не е всеки ден като преди. А и като ни няма по цял ден не е кой знае колко разхвърляно. Ядем готвено - кога купено, кога домашно.... А на бебека дрехи пера и мгладя всеки ден - само тя е с предимство сега.
За свеки - за сега сме ок - и при нея сме живяли преди и пак сме си ок, дано си останем така. Не искамам и да се караме,но не искам и да ми се бъркат.
За татуса - моя преди 10 години го мажех с мехлем и го криех от слънце докато падна сама кората, за да се запази цвета. Сега незнам дали е задължително, но е препоръчително. Иначе Слънце, татуса е супер  Peace
За килцата и дрехите - аз и докато бях бременна си бях с моите си дрехи и сега пак съм си с тях  Embarassed Иначе ме изписаха с 2 кила отгоре на килограмите ми от преди бременоста.  Blush
За цигарите - и аз май няма да пропуша пак - нямам никакво желание все още  Party
Честити месечинки на бебоците   Hug

# 85
Натсти, браво! Добре си пораснало детето! Като е на кърма то си яде колкото му трябва и си качва колкото си е добре за организма! Остави я педиатърката! Имам приятелка, която кърми и двете си деца първите месеци качваха по 1,800  вторият по 1,600! Не се притеснявай!

Десис браво на теб за фигурата!

Черпя ви със сладки по случай третата месечинка на Петя! Честито на празнуващите!

# 86
Natsi,и аз не мога да разбера какво толкова лошо,като е наддало бебчето 1.300?! Shocked Би ми било притеснено ако не качва достатъчно,но от повече! Naughty
А аз да попитам понеже вчера бяхме на ваксина,биха му в гръбчето и крачето и педи каза,че може да вдигне температура.Вчера нищо му нямаше,но днес до обяд ми се видя по-топъл,възможно ли е да е от ваксината? newsm78
Честита месечинка на София на Никита,Петя на Зора,Александър на Елвинг,Георги на Роня77 и Вики на Крисче!Да са ви живички и здрави!!! Hug

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 15:02 от АлЕкС-мама

# 87
  • София
цамбур със закъснение

# 88
Веси аз на чиполино не съм виждала,дето да имитира фишер  newsm78,имат една , която е за по големи,нма позици за гръбчето,като качиш снимки ще я видя,че аз се чудя какква да му взема,но не ми се дават толкова пари за фишер и малкия да не иска да се люшка  Naughty
Честито на всички пораснали бебоци  Hug

# 89
Много са сладки гаджетата. Май само ние си останахме без  newsm78
Елвинг, ние си имаме вакантна мома, горе-долу на вашата възраст. Много спокойна и добра, рядко плаче, само за папкане и когато не може да заспи. Усмихва се и гука, много любвеобилна  Heart Eyes Joy

Аз се усетих, че Калина не се занимава с играчки. Тя следи с поглед сестра си, гука и дебне да раздава усмивки. От вчера й увисвам шарени играчки и тя много се зазяпва. И е очарована от въртележката нас леглото й. А с висулките на единия шезлонг даже се "заиграва" като ги бута с ръце (случайно, разбира се) и после се заслушва в дрънкането им.  baby_neutral

За свекитата- темата е безкрайна. На нас ни предстои евентуално да живеем с нашите свекита, но съм казала на половинчо, че твърде вероятно е да стане пренаместване на фронтовете и да се пренесат ТЕ  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт