А за пазенето на татуса- те май продуктите се развиват и подобряват много бързо- и маже вече да не е нужно криене и т.н. Щом майстора казва да мажеш сама със UV фактор

Не съм поемала повече течности от всеки друг ден...около 2 литра предимно вода. 

, ама то било чудесно 

,чудна,аз отдавна искам там,но да видим кога ще е .Мъжът ми минала седмица си направи на 2-те ръце и няма проблеми от слънцето,само трябва обилно да е намазан с банеоцин,е разбирасе не бива да прекалява,но там на крака,не вярвам много да те пече
,така че отивай смело и после да пускаш снимка 

пу да я на...... кокошките 
непредвидима. Снощи си тръгна уж нормално, а в 5 часа като станах да кърмя... след мен ПОТОП, а аз с бебето на ръце
Направо се видях в приключение, а отгоре на всичко бяхме самички, таткото замина вчера, та съм кърмила в локва кръв стъпила
И много течности разбира се, без значение какви (без алкохол де
Изобщо не ми липсват, миризмата ме дразни ужасно, а пък и се чувствам значително по-добре без грам цигари
Има и 3 степени на облегалката. Като сваля снимките от фотото и ще я видиш.
Дано е това, което искате.
Как ще опазим София не знам, гледам все да е навън и далече от Никол, ама като спим в една стая...дано не я хване и нея
Тъкмо свалихме гипса и сега това.Изпусна си вчера дипломирането в градината, много ме е яд.

,имат една , която е за по големи,нма позици за гръбчето,като качиш снимки ще я видя,че аз се чудя какква да му взема,но не ми се дават толкова пари за фишер и малкия да не иска да се люшка