Любимият ми туризъм - ЕКОПЪТЕКИТЕ!

• 97 311
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • София
http://www.evgenidinev.com/seen/devin_ecoway/
Видях го и се сетих за темата  bouquet

# 76
До Аладжа бях ходила преди поне две години.. то си е горска пътечка.. влизаш от входа и по пътя в ляво..

# 77
  • София
Благодарности за Девинската екопътека. През юли отиваме в Триград и ще я пробваме. Ако има някои други туристически предложения за района на Триград. Пещерите са ясни, пътеката Триград - Ягодина ще я търсим, ако може мнения за трудността. Пътеката за местността Чаирите ще я ходим до някъде, защото малката няма 3години. Моля за други предложения. Най-вече за не много трудни туристически маршрути.

# 78
  • Пловдив
Пътеката Триград - Ягодина е лека, маркирана е добре и е много красиво.
Всяка година сме, поне по веднъж, в Триград и задължително ходим с децата до Ягодина по нея...
До Чаирите ходихме с дъщеря ни като беше на 5г. като извървяхме пеш, с багаж, целият маршрут.
Много красиво. Заслужава се да се види!

# 79
От село Ягодина до връх Свети Илия, където има наблюдателна площадка. Не е мисля екопътека, но изкачването е сравнително нормално, тонизиращо, а и щом 4-годишния ми син тогава го изкачи, значи не толкова трудно. Събираше шишарки по пътя и се държа много мъжки. А гледката горе е страхотна. В с.Ягодина и на Ягодинската пещера има информационна табела, позаинтересувайте се, ако ви се струва интересно.

# 80
  • София
Благодаря за помощта. Ще опитам предложенията ви. До Чаирите колко е като километри и ще се налага и да се връщаме.

# 81
  • Пловдив
От Триград до Чаирите е около 15 км., ние спахме там на вила "Чаири" и се върнахме на следващия ден.

# 82
Някой ходил ли е по еко-пътеката край река Велека до село Бродилово?
http://www.tzarevo.net/eko/

# 83
Някой ходил ли е по еко-пътеката край река Велека до село Бродилово?
http://www.tzarevo.net/eko/

Съветвам те да попиташ в дадения долу инфо-център дали пътеката се поддържа, защото в района има много змии.  Peace

# 84
Ооф, и аз това съм чувала  Sad И не само змии, ами и неприятни насекоми жилещи.

# 85
Пътеката Триград - Ягодина е лека, маркирана е добре и е много красиво.
Всяка година сме, поне по веднъж, в Триград и задължително ходим с децата до Ягодина по нея...
До Чаирите ходихме с дъщеря ни като беше на 5г. като извървяхме пеш, с багаж, целият маршрут.
Много красиво. Заслужава се да се види!
Можеш ли да ни ориентираш с цените за нощуване? Hug

# 86
Много итересна тема  Peace
Мислим след две седмици да посетим Еменския каньон, но ми е малко притеснено дали е подходящо за децата едното на 4г 4м, другото на 1г 10м - ако тати я носи в раницата? Мислите ли, че става за толкова малки деца? Благодаря предварително  Hug

# 87
Привет и от мен !

Да питам , някой има ли впечатления от Вазовата екопътека , тръгваща от с. Бов ?

# 88
  • Хасково
Моля, за актуална информация за настаняването в Калоферския манастир(мъжки) този който е в началото на Екопътека Бяла река.
Искаме да направим разхадка по пътеката и си търсим място за нощувка за 1 нощ.

# 89
На Бялата река на палатки.. пусни едно лично на Експрес да ти даде повече инфо.. а може да му пишеш да пише директно в темата да е полезно за всички..

Общи условия

Активация на акаунт