КГБ = Клуб на Готините Баби - 75

• 24 666
  • 447
  •   1
Отговори
# 345
  • Кубрат/ Пишурка
 Казвам ви лека нощ!Приятен ден докато се включа утре!

Мастерче,успешна работа!

Дуня,дано всичко бъде наред!

Танита и аз днес бях на твоя хал и не ми се срещнаха работите!

# 346
.Казвам:Кажете какво ви се яде,че немога да измисля newsm78.Отговора:Каквото направиш hahaha.Каква помощ само.

Фурийче, у дома е същото - отговорът е универсален : каквото наготвиш, това ще ядем! А как се съставя меню, знаем всички. Но пък и двамата ми мъже не са капризни, каквото им предложа, това ядат. А имат ли друг избор Wink!
Дуня, вземай поне ти мерки навреме. Аз се каня от месеци да отида на лекар, че и кръст, и стави на ръце и крака вече ме предават, но още не съм предприела нищо. В момента  имаме профилактични прегледи, но нито един не съм направила. Не че не зная какво трябва да направя, просто съм безотговорна, търпя да ме боли, стискам зъби, ама пак съм си аз Embarassed.
Да пожелая и аз лека и спокойна нощ, сладки сънища и утре - нов ден, нов късмет!/ Така казваше баба ми, когато бях малка Flutter/

# 347
  • София
Лека нощ и от мене.
Ани си дойде от Айдълите.

# 348

лека и спокойна нощ!!!

# 349
  • София
     Привет! Аз от днес съм на работа-отпуската ми свърши. Това е причината ,че ме няма. А нали е края на месеца и бързам да отчитам и всички задачи от допълнителната работа.Та пак имам за писане и тази вечер съм охрана на нета.С едното око гледам какво става тук.

Лека нощ на лягащите и приятни сънища!

# 350
Мастерче, успех на записа! В сряда да рапортуваш с усмивка, че всичко е било ОК!

Л  Е  К  А        Н  О  Щ !

# 351
Добро утро, момичета!

Арита, не само ти търпиш на болки.  Mr. Green Аз съм същата, та чак яд ме хваща на себе си. Но така е, като не обичам да чакам, пред лекарските кабинети...когато се сетя то станало късно.  Mr. Green

На всички работещи, лак и успешен ден!

# 352

Гутен сабахленнннн.
Лек ден на всички.

# 353
  • тук и там
Добро утро момичета!
Джейда,благодаря за закуската и кафето!
Мониии,какви вкусотийки само.Благодаря!
Минавам само да ви кажа,че съм жива и здрава.
Внучето ми е тук,синът вчера си замина за санаториума.
Дъщеря ми и внучката ще постоят две седмици при нас.Много съм щастлива!
Станах рано,за да се добера до компа и ви изчета набързо,че после за мен ред няма.
Радвам се,че всички сте добре.
Фури,градинката ти е вълшебна,приказна.Браво на теб и Фенчо.Подредета с много вкус и умение!
Дуня,дано бързо се оправят нещата при теб.
Танче,имай вяра и огромно търпение,
всичко ще си дойде на местото,ама що да ви разиграват само..
Мастерче, и от мен успех на записа!
До скоро,момичета!
Лек слънчев и усмихнат ден!
Обичам ви!

# 354
Мими радвай се на малката принцеса.
Да я цункаш и гушнеш от мен.

# 355
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Лек и хубав ден на всички!

# 356
  • София

Добро утро!

Лек и хубав ден на всички и от мен!

# 357
Добро утро ! Hug Hug
Джейда - благодаря за кафето Hug Hug
Моничка - аз ягоди не обичам,ама като ги гледам тези - май ще си взема Grinning Grinning

Дуня - дано е нещо елементарно,а не свързано със сърцето Hug
Танче - като ти чета ходенията по инстанции чак мене бяс ме хваща.Пази боже да тръгнеш имоти да оправяш!

На всички пожелавам приятен и слънчев ден! Hug Hug Hug

# 358
  • тук и там
Полях вече ягодите,райграса.Петя се събуди и с маркуча в краката ми.Поляхме двете и цветята.Голямо удоволствие бе поливането за нея.
Направих закуската.Сега ще закусим.
А майка й спи още.Чакаме я да стане и отидем на разходка.

# 359
Здравейте!
Добър ден, на всички!
Снощи не можах да спя, от ядове и безсилие! Какви са тези закони, точки, подточки, алинеи.....
Убеждавам се, че държавата хич не я еня за поданиците й! Всички закончета са направени не за хората, а против тях! Ама като съм НИКОЙ в тази държава, явно така ще е!
Сега ще ви кажа един много голям абсурд: Значи, стоим при въпросната чиновничка вчера,и разсъждава тя, уж как да ни помогне в случая, напускаме канцеларията и сме до асансьора, който е до самата стая на госпожата, дъщеря ми се сеща че е забравила да пита нещо и се връща на секундата при .... и оная и казва- Не мога точно да ви кажа, защото вече ви прибрах преписката! Боже, мой! Ама как ги назначават на работа такива бе, то отдалеч си личи, че работа няма да върши! Не знам! Добре че не бях  се върнала аз, щяха да ме чуят и в съседните етажи! Ама сме им в ръцете, за съжаление! Буби, спят по бюрата! Как да ги уважаваш?
Ох, пак се ядосах, хей за такива неща не спах през нощта!
Миме, радвам се че си щастлива! За теб май отпуската започна? Целуни Петинка от мен!
Джейда, Моничка, благодаря за вкусотиите!
Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт