КГБ = Клуб на Готините Баби - 75

• 24 662
  • 447
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
ДИДИ много сте хубави с абитурентката  Hug и цялата фамилия също. Hug

ФУРИЙКА  направи дунапренчето няма да сбъркаш:hug:
СВЕТЛЕ рецептата е в блога виж я там.
ШПУНЦ две анкети незнам дали може newsm78 newsm78 пък и трябва да се предложат дати Peace

15 ЧАВЕКА ВЕЧЕ СА ГЛАСУВАЛИ МОЛЯ ДА ГЛАСУВАТ И ДРУГИТЕ Peace

ДУНЯЯЯЯЯ КАКВО СТАНА С ИЗСЛЕДВАНИЯТА newsm78 newsm78

# 376
  • София
Здравейте и от мен,къде ги намирате тези красиви картинки,Диди,ама племенница ти много прилича на тебе Hug,хубавица е Heart Eyes,Зиче,тези тенджери,за  дъното нещо си спомням,че като се направи кекс или друго ,трябва да се извади веднага,че не е хубаво да стои в нея,от алуминии е,не е алпака Peace
Зиче,аз мога да гласувам,ама датата първо трябва да знам,че с тая работа newsm78

# 377
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Диди , много е оргинална племеницата ти.  Hug
Хареса ми определено.  Peace

# 378
  • Пловдив
МАРГИ гласувайте първо за къде и ще пусна друга анкета за дата.

# 379
  • Кубрат/ Пишурка
 Диди,много сте хубави всички и разбира се,най-вече абитуриентката! А Веско е чаровник с много сладка усмивка.Ще има да го гонят момите!

Абе,момичета,защо говорите за дунапренов кекс?Аз само дунапренова торта съм правила.То все там де,ама друго си е като разрежеш блата с конец и залееш с крем,а отгоре с пудра захар!А да ви кажа как правих за първи път такава торта тук в Беловец.Още бяхме гаджета,ама датата на сватбата - определена.И аз ще правя изненада - дунапренена торта.Купих аз нищестетата (прави се с 2),разбих всичко много добре (тогава нямаше още миксери,ами с телта биеш като халтав) и викам на Тошо : хайде давай електрическата тенджера! Вместо него отговаря свекърът,който внимателно наблюдава процеса на бъркане :Ами ние нямаме такава тенджера! Ами сега? newsm78 вземам аз една друга,продълговата тава (не намерих кръглите) ,изсипах тестото вътре и - в ел.фурна!Обаче то началото на април и печката камбинирана и съответно запалена.След 3мин. замириса на изгоряло.Вадя тавата и какво да видя: отгоре препърлено,а отдолу нещо бълника. Joy Joy JoyДобре,че в това време си дойде свекървата,че надупчи блата,доизпече го,а после го заля със сироп и стана реване. hahaha Първото нещо,което купех като станах официално снаха беше ел.тенджера! Но поне 20 години като се хванех да правя торта чувах думите: Иииии да не стане на реване!

# 380
  • Географският център на България-Габрово
Ехо ето ме отново сред Вас,цял ден по изследвания, магнитни резонанси и т-н.От цялата работа излезе,че проблемът е от дегенеративните изменения на гръбнака.Всичките наопаки а аз на терсене.Шийните ми прешлени не са в обичайната си позиция а при мен линията е скосена ,силно назад,така съм се родила,но чак сега ми прави проблем и натоварва целият гръбначен стълб.Тези гурбети и тези влаги ми изядоха здравето,но няма как всеки ще си носи голготата и съдбата която сам си е избрал.

# 381
  • Пловдив
ДУНЯ аз ти казах вчера че и при мен от грабнака идват тези болки.Ще си ги търпим и това е. Mr. Green Сега в това променливо време най много се обострят болките.
Нали няма нищо страшно и че не е от сърцето Peace Peace

ЯНЧЕ ами щото рецептата  е за кекс бе пиле и за това говорим за дунапренов кекс  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 382
  • София
Диди, много интересна абитурентка. В София и тази и мин. год. не съм виждала момичета с шапка. Браво на нея. Веско и той вече е като голям.
Отивам да пържа тиквички.

# 383
  • Географският център на България-Габрово
ДУНЯ аз ти казах вчера че и при мен от грабнака идват тези болки.Ще си ги търпим и това е. Mr. Green Сега в това променливо време най много се обострят болките.
Нали няма нищо страшно и че не е от сърцето Peace Peace

ЯНЧЕ ами щото рецептата  е за кекс бе пиле и за това говорим за дунапренов кекс  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И то тръгнло да ме предава от хипертонията но него ще го подхраним с кардиотоници.Ех Зиче,не съм вярвала,че такива  болежки ще ми правят проблеми.Ами аз бях като фурия и в Либия и Гърция.Даже в Гърция прякора ми беше пеперудата,когато ме видяха децата на старшата в  старческият дом в който работех и и викат.Майко виж я лети като пеперуда.Да ама сега тази пеперуда е с подрязани крила.Пък и тук преди да замина, работех в Бърза помощ и веднага на адрес като отидехме за инжекция докато шофьорът обърне колата и аз готова.Всички не могат да повярват сега като ме видят,че това съм аз Дуня отпреди 10 години.

# 384
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Дуня , старост-нерадост , те хората са го казали.  Laughing
Почва се вече с ОХ и АХ ма не от кеф , а от болежки. Peace
Ма живи да сме , пък квото е писано , това ще ни чака.  Thinking

Янче и аз съм правила дунапреновата торта , много е хубава. Peace
Ма пусто рязане все го изкривявам.  Crazy

# 385
Благодаря ви на всички за милите думи, радвам се, че харесахте племенницата ми. Hug Тоалета и е купен от София, по изчистен е, и на мен ми хареса, че не е нещо натруфено. А прилика наистина имаме, като по-малка я мислеха за  дъщеря ми Grinning. Само дето сега си изправя косата, иначе е с по-къдрава даже и от моята. Може и да съм споменала, че учи в училище по изкуствата изобр. изкуство,  ще кандидатства в художествената академия в София. Много ще се радвам да я приемат.

Фурийке, очарована съм от красотите, които ни показа - и градинката, и къщата, направо е разкошно всичко. Браво на вас! Ама лятото не съм забравила, ще ти направим една визита, обещала съм! Grinning

Цял след обяд търсих един диск, на който бях качила изходящите контролни по география и не можх да го намеря, та ще се пръсна от яд. Като прибера нещо да не се изгуби, после и аз не мога да си го намеря. Mr. Green

Един виц за добро настроение:
Две студентки - едната по математика, а другата по логика се прибирали късно вечерта. Зад гърба им се чули дебнещи стъпки. Математичката казала:
- Ако вземем предвид скоростта, с която се движим ние и той, след 30 секунди ще ни настигне. Затова е по-добре да се разделим и според теорията на вероятностите шансът ни е петдесет на петдесет.
Разделили се, а дебнещият мъж тръгнал след студентката по логика. След 10 минути двете се срещнали в общежитието и студентката по логика започнала да разказва:
- Наистина след 30 секунди той ме настигна. Тогава аз, по пътя на логиката си вдигнах полата, а той пак по пътя на логиката си свали панталона. Но нали знаеш, винаги е по-лесно да бягаш с вдигната пола, отколкото със свален панталон!

На всички мнооого  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 386
Здравейте, момичета!
Аз се завърнах - от вчера съм в Добрич, ама хайманлъка сега ми излиза през носа!
Прочетох ви между другото малко - по малко, ама нямам време да пиша.
Честит най-светъл празник на патерици на всички!
Маргита, много ти е красива дъщерята! А на теб, Диди - племенницата!
Шпунц, все така да те прескача лошото, като керемидите! Голям късмет да имаш за всичко!
Яжка, много се радвам за теб и Вики - все така да се развиват нещата!
Танче, много хубаво стихотворение си сътворила пак - и аз съм за това, да стои на челната ни страница -
та то е направо като химн на КГБ!
Дуня, какво става с изследванията? Дано всичко да е най-малката злина!
Мастерче, успешен запис! И да ни пуснеш малко музика да послушаме и ние -
пък ако има клипче, ще е супер!
Дидия, и ти, и децата сияете - като залепнали сте едни за други, а пък Мими е наистина прекрасна!
Тази седмица и аз ще се радвам на тържества на Алекс - ще има концерт на балетната школа
и тържество в детската градина, тя ще свири на пиано.
И да се похваля, че софийското внуче е прието в детска градина! Много се радваме,
защото цяла година такива луди пари се дадоха за частна детска ясла, ум да ти зайде!
Имало е късмет детенцето, че и майка му и баща му - изтеглили са го с жребий.
Фурийче, акъла ми взе с твоя двор - БРАВО! Чак ми се прииска да ти дойда на гости.
А ти като идваш в Добрич, обади се да се видим - ще ти пусна телефони на лични.
А ето ви и още малко снимки от моето гостуване в София - в петък със сина и Дани ходихме на Витоша -
Румен (синът ми) беше на състезание по парапланеризъм и ние с Дани ходихме с него.
Ама каква красота е само - имаше хиляди цъфнали сини минзухари!

Ето ви и още снимки от там:
http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633788474788813750.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633788475757720000.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633789648737876250.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633789648249438750.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633789648558813750.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633789648440063750.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633789647171470000.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633789647687563750.JPG

# 387
Георгена, много красиво, чак ми се прииска да пипна снега, да си откъсна минзухар...Внучето е много сладко! Hug

# 388
Диди, много ти е хубава племенницата! Пу, пу, пу! Дано да я приемат да учи, това което и е най- по сърце!
Чуден тоалет си е избрала, а за шапката, нямам думи- ФАНТАЗИЯ!
Наистина си приличате двете, в очите и усмивката.
Веско е такова хубаво  и умно момче, пу, пу, пу! Аз го видях във Варна, ама не ми направи впечатление, да е толкова срамежлив. Трябва да се промени, че като гледам какви са намахани момичетата!
Янушка, ама голяма тортаджийка си била, разсмя ме! Нали не сте я хвърлили, де да и знаеш печката на свеки!
Дуня, това май е по-добрия вариант, тегли се, но не се....... Ще си пием хаповете, ще мажем мазилата и ще организираме срещи, където ще пеем и ще ни е добре!
Моите болки са си там, в кръста, не са изчезнали, ама не са така силни както в началото.
Фурийче, радвам се, че ще сте на линия с Фенчо, макар че завчера видях светулка в двора и се сетих за жътвата и за вас двамата. Да се надявам, че ще се оправя и аз дотогава!
Само здраве да е, нямам претенции къде ще се срещнем, обичам и планината, и река, и море.

# 389
  • в малка спретната къщурка
Диди,поканата си важи целогодишно.Сега да кажете,Добре сте дошли.Ако не ми идват хора,то за какво ми е къща.Отнася се за всички- Добре сте ми дошли.

Танита,Фенчо рече и отсече:Няма значение датата-6  13 или 20,ние сме на срещата.Обаждай се и ни записвай.Ще плануваме всичко друго.Ама нали сме си хаймани от класа hahaha.

Георгена,как искам да видя всичко от високо,ама дупето като ми е лабаво и страха голям. Joy Joy Joy.Пък за внучето си е за хвалба,защото те станаха смешни в Софето с тези приеми за ДГ.

Дуня,така ще си плащаме със здравето,като сме фурии.И аз все бързам,ама да ме питаш за къде? newsm78

Янче,давай рецептата за Дунапреновото реване-много оригинално. Joy

Светле,успех и на твоя абитурент.Да попадне на най готината госпожа.

Общи условия

Активация на акаунт