AI 8 - Финал. Go Adam!!!

• 26 746
  • 446
  •   1
Отговори
# 405
   Laughing  rehab

http://www.radaronline.com/exclusives/2009/06/adam-lambert-repea … cles-idol-outfits

Взеха да го гледат под лупа какво облича, което ме радва. Някой да помни Крис или който и да било друг какво е обличал на сцена?! Едва ли!

# 406
# 407
Излезнал ли е броя на Ролинг Стоун с Адам? Хванах нещо по телевизията, но само на края и не разбрах дали предстои да излезе или вече е на пазара?

# 408
Tъкмо идвах да пиша за RS - излиза след няколко дни, но вече яко изтича инфо.

Ето я корицата.

Ето го видеото за … 91;та

А ето и  статия за с … 03;та в РС.

Списанието се продава в ибей за някакви забележителни суми Crazy от няколко дни вече.

# 409
Тъкмо и аз я гледах.  Simple Smile Това ще е третата корица на РС, която ще си сложа в рамка. Само, дано успея да се докопам до него  Laughing

Ох, нали чета и коментарите... Все още, подобни коментари ме карат да се хиля, а те хората с добро го правят...
Цитат
Why is he on the cover? Kris won.

Калине, Гоки кацна ли, туитнал ли е  Laughing

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 18:20 от Кейси

# 410
Списанието се продава в ибей за някакви забележителни суми Crazy от няколко дни вече.

smile3544

A май четох някъде, че Алисън и тя подписала договор с 19/Jive. Danny Donkey що така го прескочиха, не че нещо имам зор де?

Тия дни мярнах един коментар, но не помня вече къде. Някой се възхищаваше, че Адам имал 'duet manners". Как се съобразявал в дуетите си с Крис и Алисън да не ги заглушава, за разлика от Гоки, на когото щяха да му Фръкнат очите от напъване да надпее Крис в техния дует.

# 411
. Само, дано успея да се докопам до него  Laughing

Защо така...трудно ли е докопването? Моля ви да туитнете във форума като излезе списанието, че да тичам да го търся. То като се замисля в наше село май няма много фенове на Адам и може да не се окаже трудна задача.

# 412
Клер, може и да настане психоза, нещо като с броя на Ню Йорк Таймс, след като избраха Обама. Щом вече и в ибей се наддава...

# 413
Ох, Кейси, аз малко се срамувам  Blush сипах му в туитър, че е много досаден с логореята си, защото той просто не млъкна. Ръчка хората да гласуват за него за Мr Twitter Universe, дрънка колосални глупости, убеден, че от устата му се сипят седеф и мъниста и просто пръстите ми изпревариха разума. Но е факт, че от неделя е писал само два пъти.

п.п. тъй де, за Гоки говоря.

п.п.п. купете по някое списание и го затворете в семейния сейф. някой ден, ако не децата ви, може внуците да си платят колежа, ако решат даго продадат Simple Smile

# 414
Хахахахаха, Калина, искам теб да те следя в туитър. Отивам да те намеря  Joy

# 415
Хахахахаха, Калина, искам теб да те следя в туитър. Отивам да те намеря  Joy

Az съм обикновен стокър и не туитвам Blush Но даскалицата в мен надделя. даже му писах, в същото съобщение - Don't bother block me, I'll see myself out. (излъгах го, още съм там)

но понеже посоката bg-en не ми е сила, сега се чудя block или blocking е правилно.  Laughing Независимо, късно е вече.

# 416
Ах, каква корица са избарали.  Heart Eyes Бравос! Страхотен е! Трябва да го имам този брой, непременно. Ще го търся из нета, няма начин.

# 417
I don't mean to be rude, but:   smile3533

Резултати 1 - 10 от около 32 200 000 за Adam Lambert. (0.23 секунди)

Резултати 1 - 10 от около 9 970 000 за Simon Cowell. (0.24 секунди)

http://madworldofadamlambert.com/2009/06/family-photos/

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 22:18 от Калин@

# 418
Хоп, страничка от RS. Докато излезе на пазара, ще го изчетат целия по спойлъри и после няма да направят оборот, хе хе.

Имаха една снимка семейство Ламбърт, не знам къде е, сред единия милион сейвнати линкове, на която и четиримата са легнали на земята в черни дрехи, като телата им образуват Y2K, артистично фемили са, спор няма. Странно, че я няма в семейния линк, посочен по-рано.

Калин@, blocking.

P.S. Vid of Adam accepting YHA award

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 02:39 от Джи

# 419
Ето, излезе статията онлайн. Специално за фенките извън ЮС:

стр 1

стр 2

стр 3

стр 4

стр 5

Има и снимки, едната я пуснах по-рано, другата е как се гримира, не е кой знае какво.

Ако е дребен, шрифтът се увеличава с кликване по текста.

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 05:36 от Джи

Общи условия

Активация на акаунт