AI 8 - Финал. Go Adam!!!

• 26 746
  • 446
  •   1
Отговори
# 360
O , да това е мисля гаджето на Адам, днеска го даваха по  E News как са ги засекли папараци , от нощен клуб, където цяла вечер двамата са си денсили яко. Това момче, между другото е същото момче, което през целия лайв в Американ айдъл седеше до майка му и баща му и му махаше , дадоха кадри и е абсолютно същото момче.Така че , ясно  е ,че това му е приятела.На мен са ми много сладки и изобщо не ме бърка личния му живот, важен е таланта му, личността му.

# 361
Ееее ама голям симпатяга ,щом се държат за ръце Адам няма какво да потвърждава .
Иска ми се да видя Адам как денси в нощен клуб това ще да е гледка един път  Sunglasses

# 362
Хъх, много е така, някак, ъъъъ... прицвъкан тоя адамов левент, бе  Rolling Eyes Нямам нищо против като цяло, ама ако ще държи за ръката мъж, то поне да е някой от неговата класа  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 08:25 от crazy chick

# 363
Хъх, много е така, някак, ъъъъ... прицвъкан тоя адамов левент, бе  Rolling Eyes Нямам нищо против като цяло, ама като ще държи за ръката мъж, то поне да е някой от неговата класа  Crossing Arms

Крейзи, благодаря ти, че го каза вместо мен. Не исках да звуча като свекърва, която не харесва снаха си. Blush

Още снощи гледах клипа в tmz. (Кейси ме зариби с тоя сайт, ще я убия). На Адам му прилича да минава като танк през папараците с невъзмутимо и леко отегчено изражение, ама това сиси Дрейк като взе да ръкомаха гневно в колата, че им препречват пътя, се изнервих.

http://www.tmz.com/videos

http://justjared.buzznet.com/2009/06/02/adam-lambert-drake-labry-kitson-couple/

# 364
Ами, гаден е, какво сега.... Аз такива люде ги недолюбвам и в мъжки, и в женски облик - прицвъкани, префърцунени и псевдоизтънчени. Тц, не харесвам снаха си и туй то  Crossing Arms

# 365
Стига бе .... е какво искате сега да е с някакъв такъв като Криско ли, непрефърцунен?!  Rolling Eyes Нашето момче си е екстравагантно и такива си ги харесва.
Аз може би го харесвам този щото в сравнение с този дето го целува навякъде по интернет е още по зле та малко ми олекна че не е целувчията. Laughing
Такъв като неговата класа едва ли съществува по това време на това място ,ама дайте му шанс на човека ,не го знаем какъв е що е,не се съди само по визия.

# 366
  • Сливен
Понкога визията е достатъчна  Mr. Green
Снахата е префърцунена  Whistling

# 367
Цитирам два коментара (от "По линковете"):

"Adam will be the icon Paula predicted. The majority of his fans already knew he was gay and quite simply do not care. We have learned to appreciate people on a level simpletons will never be able to. As for the 15 minutes of fame…that belongs to the guy who won the show…what’s his name again?"

"GO BACK TO YOUR CLOSET, PRAY, AND ASK FOR FORGIVENESS."
 Joy

# 368
Цитирам два коментара (от "По линковете"):

"GO BACK TO YOUR CLOSET, PRAY, AND ASK FOR FORGIVENESS."

Laughing

Много се забавлявам и аз с коментарите:

"I think “Dradam” is way hotter than “Kradam.”

"DONE! Great, now we can MOVE ON..."

"Adam.. I am so happy for you.. but… please burn those pants"

"Bad move Adam. Now your career is over before it started." ( Laughing)

"Hold up! He’s Gay? Damn!"

"Lost soul! This gay fad will die out soon. Give it one or two years max." ( bishop )

Ето я снахата in the flesh:

http://www.youtube.com/watch?v=bjD-bkUBVnA

# 369
  • Казанлък of all places
Какво ме направихте, бе, хора?! Аз работа имам да върша!...
Здравейте, аз съм Ангелина и съм ламбертохолик.
Сега остава и музиката в мобилния да си сложа...

# 370
  Хахахаха, и посл. мнение отдолу, хахаха, баси прозрението, ахаха : OMG! he sounds like gay and he is dating adam

# 371
И на мен не ми е много по вкус на Адам гаджето, ама важното е той да си го харесва. Мисля обаче, че го бях видяла на няколко от шоутата да ръкопляска на Адам заедно с родителите му, така че може и да е сериозно.

Някои от коментарите на YouTube не бяха много ласкави за приятеля.  Rolling Eyes Например този:

It won't last. The bf doesn't seem thrilled. He will be too busy with the tour/album/extra. I bet he will have a more famous boyfriend like Lance Bass/ or Neil Patrick Harris. I give it a few months.

Донякъде виждам защо хората ще мислят така. Ясно е, че този Дрейк не знае как да се държи пред камерите, а ако смята да остава с Адам, ще му се наложи да се научи и да свикне.

Ето тук едно много интересно обяснение за масовото явление Адам от Алегра Хюстън, сестрата на Анджелика Хюстън. Точно така се чувствам и аз, макар че съм на 30, не 40.  Blush

http://www.wowowow.com/entertainment/allegra-huston-adam-lambert … rican-idol-304646

А на един от форумите феновете направиха Адам смайлита. Много са сладки. Ето едно: Адам похапва сладолед.

# 372

"And now I’m in my 40s, and, if I were the panty-throwing type, I’d want to throw mine at Adam Lambert. What has happened to me?" === Blush

По въпроса за Дрейк (подпалихме му задника на човечеца), запитах се - Заяждаш ли се с човека, жено, дай му шанс - си отговарям: Не се заяждам, но много му е рано да се мръщи, че му блестят светкавиците на фотоапаратите, това му е втората папарашка снимка, все пак, която дори не е заслужил лично. И аз не ги виждам да оцелеят като двойка (егати вещицата съм!) На Адам му трябва талантлив човек, постигнал нещо в живота си, като него, по възможност в друга област, но не задължително. Или ако още не е постигнал, поне да е талантлив и интересен.

# 373
Ау, колко сте лоши  Laughing
Дрейк се занимава с интериорен дизайн май, пак си е вид креативност и талант.

Остава да питат Саймън, как ги вижда. Нали той беше дал прогнози за разни двойки, в книгата си, навремето.

# 374
Ау, колко сте лоши  Laughing
Дрейк се занимава с интериорен дизайн май

Laughing Лоши сме, като дърти баби на седянка, сякаш някой ни иска мнението. Но какво да се прави, като му видя интериорния дизайн черно на бяло и се убедя, че не е златотърсачка, може и да го оставя на мира. сега виждам само как му отварят вратата на колата и го водят на пазар и на клуб.

Общи условия

Активация на акаунт