AI 8 - Финал. Go Adam!!!

• 26 746
  • 446
  •   1
Отговори
# 345
Тандури, на 27 е, мисля  Wink .

И аз така си спомням, че прочетох, ама викам да питам. Вече се депресирах окончателно, той е с 2 години по-малък от мен а прилича на 16  ooooh! Laughing

# 346
# 347
Т'ва Калина, т'ва Джи, да ви хване човек и .. не знам... страх ме е да влизам в темата, бре. По линковете, по линковете и отиде та се не виде....
   Калино, синът ти...  Joy
П.П. Така като го слушам (Адам), много се надявам да сложи началото на нов модел селебрити. Да не ми мрънкат, а да си ни дават да разберем, че СА различни. Да не посрещат челно и с 300 упадък след няма и две-три години (Бритниту), да не ми се държат като пълни посерковци (пард'н май френч) етц., етц. ...  Все се надявам, че той няма да се наблъска в този калъп...

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 05:24 от ТинаХрис

# 348
Няма да се наблъска, Тинко, сигурна съм. Той е тип Саймън, само дето може и да пее  Laughing

Теб те е страх да влезеш в темата, а мен ме е страх да се събудя, защото все си казвам - ставам и сядам да работя, имам работа, голяма съм, силна съм, отговорна съм. . Пия кафе и сядам. И после се почва, я да видя само има ли нещо ново в гугъла ... и от линк на линк, отидоха няколко часа ooooh!

Здравейте, казвам се Калина и съм ламбертохолик.

# 349
Ай стига с тоя Адам (шегувам се, ей):

Nina Simone - Feeling Good

Michael Buble - Feeling Good

Muse-Feeling good

==================

Pussycat Dolls (Live From London) - Feeling Good

(и един от коментарите към клипа:

Bitch must be high, you know how i feel
Voice makes me cry, you know how i feel
Pleeeeease make this go by, you know how i feel
Its an old song, in a new way, and i must say: Im not feeling so good..  )

# 350
  • Сливен
Muse са ми любимата група. Доволна съм, че Адам се доближава до техния вариант на песента  Mr. Green

# 351
Здравейте, казвам се Естела и съм Ламбертохолик.
  И аз харесвам Muse... и обожавам Нина (Симон)!

# 352
Може ли да се присъединя и аз? Много харесвам Адам и Muse също са любимата ми група. Simple Smile

Аз малко късно разбрах що за гений ми е убягвал дълго време от радара, но по-добре късно, отколкото никога, нали? Имам си блог, който не използвам често, но преди две седмици забелязах как на много от приятелските ми блогове имаше гневни постинги за някой си Адам, който несправедливо загубил American Idol.  ooooh! Та реших аз да видя що е това чудо, което предизвиква такива бурни реакции и попитах. Дадоха ми линк към една страница, където имаше всичките клипове на Адам от AI (всъщност до вчера си бяха там, но днес видях, че тъпите продуценти на шоуто са надушили страницата и са принудили феновете да я махнат, защото клиповете вече ги няма  Cry) и оттогава нямаше връщане назад. Такъв талант, такава каризма! Heart Eyes Жалко, че е загубил от такъв посредствен певец. Много от феновете на Адам май харесват този Крис, ама на мен Крис хич не ми е по вкуса.  Crossing Arms

Сега, както добър Адам фен, си свалих неговите изпълнения (включително и No Boundaries; песента не е кой знае какво, но версията на Адам пак е 10000000 пъти по-добра от тая на Крис) и ще чакам неговия албум. Дано успее момчето да пробие, такъв талант не трябва да остане невъзнаграден.

Кое беше любимото ви негово изпълнение? Аз много харесах Tracks of my Tears и Feelin' Good.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 22:28 от Patenze

# 353
Patenze, започни оттук:

http://www.americanidol.com/videos/season_8/performances/adam_la … t_no_satisfaction

После със стрелките долу шляпаш наляво и търсиш Адам, може и Алисън. От време на време поглеждай към прозореца, да се ориентираш светло ли е, тъмно ли е, че времето минава неусетно в подобни занимания и понякога семейството пита какво има за вечеря, а човек се оказва неподготвен за подобен въпрос.

# 354
Ооооох, лесна е ваш'та - по линковете, по линковете и в бг-мамма, а аз, клетата, по линковете, по линковете и в още 4 фен форума, докато проверя милите фенове какво са надушили, разбрали, чули, недочули, преживяли и забравям да си проверя дори имейла, заради който първоначално уж невинно съм влязла....

Мда, казвам се Джи и не съм добре.

Калин@, синът ти Laughing, добре, че моят още едва приказва, иначе кой знае какво още щях да чуя за себе си (плюс другарската самокритика от другите хора в моята глава - много са, да им се не види и всеки иска да се изкаже, важно им било).

Адам е в почивка, дано се наспи и налудува на местна почва, милите фенове агонизират и абстинират, а в мен тлее плаха надежда, че може и да ми помине лудостта междувременно, две седмици минаха все пак, кога на друг мъж съм обръщала толкоз време внимание.....

# 355
Джи, аз не се надявам да ми мине лудостта. Т.е. и да се надявам няма да ме огрее.  Laughing

# 356
Дори No Boundaries започна да ми харесва, току що се улових, че си я тананикам.
Мразя ви, но и ви обичам...  Laughing

# 357
Дори No Boundaries започна да ми харесва, току що се улових, че си я тананикам.
Мразя ви, но и ви обичам...  Laughing

Кейси, и аз досущ така! Laughing Понасям обаче само студийния запис на Адам, може би му свикнах от твърде много киснене в страницата му в myspace (тя започва автоматично там).

Нямам друг такъв случай на полудяване през целия си живот. Вече тегля и дискографията на Майкъл Бубле. После съм заредила Muse.

п.п. Отскоро има фалшив Адам в майспейс. Внимателската:

Фалшив(на който пише, че е истински):http://www.myspace.com/adamlambertmusic

Истински: http://www.myspace.com/adamlambert

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 20:41 от Калин@

# 358
 ...

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 09:39 от victoria

# 359
Клюкарските издания полудяха днес по това...

http://splashnewsonline.celebuzz.com/2009/06/adam-lamber-to-come-out.html

Много яки ботуши.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт