AI 8 - Финал. Go Adam!!!

• 26 746
  • 446
  •   1
Отговори
# 330
 ...

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 18:29 от victoria

# 331
 ...

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 18:29 от victoria

# 332
Вики, това ли е твоя човек, уж-кореспондента на Мюзик Айдъл Бг? Той съпортва Крис м/у другото  Wink . Въпросния репопртаж го излъчваха поне 3-4 пъти по българския айдъл...много странно ми беше защо отново и отново го излъчват и го анонсират като нещо ново...сигурно си мислят, че голяма находка са направили. А това, което каза Саймън според мен е нещо като дежурен отговор.

Това с църквата е направо отврат  Sick . Джи, имаш ли данни в кой щат се случва тая простотия, да не се окаже, че е Тексас  Laughing .

# 333
....

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 18:30 от victoria

# 334
(Джи  Laughing скицо)

Тоя цитат е толкова гнусен, че чак не ми се коментира. И изобщо толкова съм изморена от хорското ровене в гащите му, че нямам думи. Ако толкова ги интересува, той сам си го е казал, просто не го навира на хората в лицата:

Нийл в блога си, ето тук - My brother is on American Idol today на 20 януари е дал линк към този клип - http://www.youtube.com/watch?v=gZSHm4x4TGk. В началото му Адам казва следното:

"She is wonderful, she's appearing in Wicked right now ... I've got to kiss those lips and although it's not necessarily my preference ... (многозначителна пауза, публиката се смее, но не гадно) ...it was really nice ... really nice and a pleasure to sing with her too".

Вчера гледах на Гоки интервюто - Idolatry - ласкаво се изказва за Адам, дали е искрен хич не ме интересува, но по-скоро не е. Както и да е де, мъсълта ми беше, че може би Адам няма предвид него в онова интервю, където го питаха дали има някой, с когото не се е погаждал в къщата. После гледах пак участието на десетимата при Райън (Лари Кинг) и имам натрапчивото усещане, че става въпрос за Майкъл Сарвър. Не знам защо. Просто наблюдавах как реагира Адам, докато говорят останалите. На всеки се усмихва, поглежда ги, докато говорят, само с Майкъл беше като камък в лицето. Ще видим, той обеща да каже след турнето.

П.П. Това сигурно сте го видели вече, много е сладко  Laughing : http://adam-lambert.org/15-month-old-baby-begs-to-watch-adam-on-iphone/

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 09:20 от Калин@

# 335
http://www.youtube.com/watch?v=gSZgT2t3eEk&feature=related

Адам с майка си. Мъчих се да не се просълзя, но не успях. 

# 336
Не знам защо в БГ са въртяли едно и също  newsm78

Не са въртяли едно и също, просто покрай финала, дадоха въпросния репортаж поне 2 пъти. Иначе, момчето имаше още няколко смешновати репортажа от Американ Айдъл, един с българката, която е участвала преди време и едно представяне на Саймън. Изобщо, БТВ си позапълниха екранното време с него, но поне махнаха една по-голяма издънка, замествайки я с неща от щатския айдъл. И не само Саймън ни възвелича, а и публиката на ляво и дясно, по сигнал, крещеше "Мюзик айдъл". Мила родна картинка...

Много готин мъника на клипа. Моите са същите, но в колата или на компютъра. Самуил вече знае цялата Whole Lotta Love  Simple Smile

# 337
Ооо това с бебето и уникално  Heart Eyes , мнооого сладко.

# 338
олеее тоя малкия да го изядеш направо, наистина сладко видео  Heart Eyes

Калина мерси за линка с  майка му ,до сега не я бях виждала да говори,наистина е явно от къде идва класата на момчето.На мен Адам много ми прилича на нея,не се съгласих когато Раян каза  че е одрал кожата на баща си,само височината му ДА но иначе е целия майка му.

# 339
Уау, девойки, шоуто свърши, а вие скоро ще започнете нова тема...
Чета ви за дребосъците и се ентусиазирам. Моят хулиган вече е дресиран като циркова мечка и ми пее Mad World, когато ми се четка или иска да получи нещо. Ще настоявам, да си разшири репертоара.
Видеото с майката на Адам не бях гледала, но е наистина много трогателно... Ако Адам все пак клони в обратна посока, със сигурност му е простено... с такава майка. Втора жена като нея надали би срещнал. Твърде високо е качила летвата... (На финала беше облечена по-екстравагантно, съвсем в унисон с неговия стил).
Иначе аз бях гледала разни клипове в youtube... Как от TMZ се шегуват с Дани по повод на изгубения му багаж... И Адам, тръгнал по нощен живот с две млади дами (едната повече ми приличаше на бодигард, но отиваха към някакъв ресторант)...
Калинушка, смях се на идеите ти за младежки срещи, но същото трябва да важи и при избора на сватове... Ако, след като току що сте се запознали, ги попиташ за Адам и започнат да го одумват, направо си прибирай неотворената бутилка вино от масата, хващай чедото и ако е нужно го заключи във висока кула, докато ти си завършиш кастинга за най-подходящи кандидати... Че войни във вариант Гламберт срещу Гоки биха били по-страшни и от тези на Монтеки и Капулети.
И пишете, пишете, поводи ще има чак до следващия АИ...

# 340
TMZ изровиха и сватбения списък на Крис в Таргет. Та между тиганите, посудата и пр. неща, накрая в списъка имало и angel pink mesh thong. Но той беше изненадан, че го имало в списъка и предположи, че е изненада от жена му.
Кой си купува секси бельо от Таргет и къде остана Виктория сикрет, се питат всички...

# 341
Ниарко Laughing подкрепям, и за сватове, и изобщо за всякакви тестове за съвместимост - светкавична елиминация.

Ох, преди малко решавам да покажа на сина ми (15 г.) клипа с бебето и ай-фона (той е напълно в час с АИ, но се държи нормално, за разлика от мен) и за по-лесно отварям темата, за да извадя линка от мнението ми. Той поглежда по диагонал и вика - Егати инфантилния маниак, как се е накичил със снимка на Адам. Викам - Алоооууу! Това е майка ти, бе!  Laughing

п.п. Вики, защо си триеш мненията?

# 342
А кой е този бг репортер в Американ айдъл не разбрах? Къде мога да видя интервюта или там, каквото има? А и Мюзик айдъл нещо спрях да следя, така че съм съвсем съм го изпуснала.

Калина, синът ти какъв коментар е направил  Laughing Ами то в тая тема почти всички сме накичени.  Laughing

Много ми хареса и на мен видеото с майката на Адам  Heart Eyes

# 343
Аз пък сега прочетох цитата с църквата и съм.... Sick #Crazy

Я кажете колко е годишен Адам?  newsm78

# 344
Тандури, на 27 е, мисля  Wink .

Общи условия

Активация на акаунт