Отговори
# 60
  • София
Здравейте!

Честит имен ден на всички именници!
Бубе, честит имен ден!
Честити месечинки на бебчетата!

Благодаря на всички за стиснатите палци!  bouquet
Ани Hug Наистина много бързо растат! Незнам кога мина това време.

Зина  Joy Представям си просто как си се чувствала и то с ревящо бебе на ръце ooooh!

Аз климатика го пускам, ама той е в другата стая и не се притеснявам за бебчо. Сасано, ние сме в изложение юг-запад и не ме питай какво е ooooh! Ама така е като исках слънчев апартамент hahaha

Оф, на това столче за хранене още му се чудя. В къщи само столче нямаме и вече се чудя, ако вземем къде ще го слагам. Сега го храня в люлката, но приятелки ми казват, че като порасне малко ще е по-удобно, ако има табла отпред Thinking И съм в голяма чуденка.

Кока, как с варицела? Не са ли още малки? Или аз се бъркам нещо, че не могат да я карат сега?

# 61
Здравейте момичета!!!
Първо искам да честитя на всички именници да са живи и здрави на всички бебчовци с месечинки днес да растат здрави и засмени!!!
Нас дълго време ни нямаше защото бяхме на гости при родителите ми - беше много хубаво а по празниците бяхме в Гърция за 6 дни добре си починах. Да ви се похваля брат ми има малка госпожичка на 21 дни вече казва се Ивета много е малко но много сладка да е ни е жива и здрава. Иначе Ивайла е добре върти се само на страни пее бърбори си нещо отдолу ни прзират две зъбчета ама още не са пробили. Засега сме заместили само обедното ядене с зеленчуково пюре и в 18 часа ядем каша - аз и давама на Хумана бананова тя я харесва.
Последно бяхме наддали само 450 гр. и 2 см. незнам дали е мако за възраста си но ние сме още 6.500 и 62 см. като гледам всички сте повече от нас но да е здрава а пък другото....
BIBI SZ видях че си от стара загора моите родители и брат ми живеят там и ние с Иви често гостуваме ако искаш може да се видим като идем там. ще се радвам да се запознаем!!!!
Ами това от нас лек и приятен следобед.

# 62
 Здравейте на всички!!!!!!!!!!!! Simple Smile
 На именниците ЧЕСТИТО ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!!!
 И аз да се похваля моята Раличка,си хапва от една седмица пюре от морков с голяма наслада а от утре ще го смесвам с картоф и трябва до другата седмица да заменим обедното кърмене с пюре да видим дали ще се получи newsm78

# 63
аз полу4их днес май4инство.но трябваше за 3 месеца а полу4их само за 1  Confused.но все е нещо

# 64
нещо има някакъв проблем в нета ми
днес отговорих на Амбър и сега като погледнах ми гоняма отговораи никой не беше писал.отговорих повторно и ми изписа 4е има 21 нови отговора,така 4е се извинявам за двойния отговор Peace

# 65
  • USA, Steak State
Колкото и странно да звучи, аз днес съм именничка.. та да почерпя за случая по български /толкова ми липсва Бг/

https://www.bulpress.net/documents/newsimages/2008-12-11-cl-OWFAVYBQB.jpg

http://lh4.ggpht.com/_mqZ6xGXnxQY/RiYjNoXP49I/AAAAAAAAAVo/AvfmGa … %B8%D0%B5+450.jpg

http://www.picvalley.net/u/2376/230898057285134872.JPG

http://www.scienceofdrink.com/wp-content/uploads/2009/03/gauguins-breakfast.jpg

Моята сладурана е почерняла малко Simple SmileТази сутрин го забелязах, а я извеждам винаги след 18:00ч.
Днес замалко да се наводним с миялнята, под нас живеят едни мексиканци, дето много готвят, а ние имаме мивка за боклуци и всеки ден изхвърлят огромно колиество хранителни отпадъци там и непрекъснато запушват тръбите и все проблема се получава от тях.Като идат да им кажат да внимават малко с боклука и те "Но компрендо"... #Cussing out
Както и да е, няма да си развалям настроението... аз именния ден утре ще го празнувам, че четвъртак в хамериканско никой не се събира.
Оставям ви, до по-късно Simple Smile

# 66
  • Бургас
Някой ползва ли Бамбино Мио

# 67
Някой ползва ли Бамбино Мио

bubabo , ето TanaiV какво беше писала за тях:

Съобщение от TanaiV
За памперсите  ние ползваме Бамбино мио пелени и FuzziBunz (http://www.fuzzibunz.com/). Да ви кажа нямам оплаквания, няма зачервено дупе, те нали са платнени и за да попиват повече са по широка та действат и като ортопедични гащи. Имаме един пакет памперс 1 които слагам като ходим на ДК че първият път ни замериха с тях. Опотребила са 3 памперса и 1 тати му направи десекция да види какво има вътре  Rolling Eyes . Перем веднъж на 2 дена  - не ми се струва че е често.

# 68
# 69
  • София, в момента в любимото ми село Железница
КОКА  Hug Дано мъничето я изкара леко като баткото.  Praynig
Незнам лично, но аз бих искала и Никола да я хване варицелата. Сега като съм набрала инерция наведнъж да е.

Melissa's Mom честито да е името ти и със здраве да си го носиш!   bouquet

# 70
  • София
Честит имен ден на празнуващите днес    bouquet

Честита половин годинка на Влади на мама 6u6inka   ura

Честити месечинки на Ния на anhelito и на Карина на Сасано   party006
Да растат здравички и да радват мама и тати .

Ние все още не можем да изядем едно цяло пюре, даже по някога и половината не може, така че все още няма да вкарвам в менюто плодове....Уж се родихме големички, пък сега нещо изоставаме с папкането  Thinking

Аз използвам вече хранещо столче и съм много доволна....На мен лично ми е много удобно...бебо не може да шава насам натам,а  и му е интересно ...Има си степени за гръбчето и за седалката ...Ето го  http://www.bebealbum.bg/images/bebe_albums/picture_71491.JPG

Тук вече настана голяма жега и аз съм в чуденка дали да пускам климатик, но все още не посмявам....Мъника ми след всяко спане е целият потен и май ще трябва да поохлаждам по малко...

# 71
  • София
Привет и от нас:)
И аз чета редовно, за писане няма нищо кой-знае какво. А да се похваля че вече излизаме по-нормално и без истерии - може би защото като затръгваме на вън вече не го обличам, а го събличам : Laughing Естествено не тръгвам без слинг или кенгуру че се прибираме и на ръце понякога
Високи сме 68 см и тежим 6750:) Още се кърмим само - и нощем / шшшт- само педиатърката да не чуе че се кара, ама аз си го кърмя Simple Smile)/
Не знам още точно кога ще почнем със захранването - мисля със зеленчуково пюре да е - някоя мама беше писала за 01.06 и май ще изплагиятсвам датата
Ето ни и нас че не сме се показвали от новородени:)) Дано се справя с качването  на снимки:))

http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=380085

А - и аз от март нямам нищо от НОИ! Вече направо  #2gunfire #2gunfire. Обнадеждихте ме като прочетох че някои са получили преводи тези дни Simple Smile

# 72
Добро утро и от мен  Hug

Аз не съм писала отдавна, чета ви редовно, но не пиша, че работя и уча и съвсем ми идва нагоре вече  ooooh!

При нас няма нищо ново, бебка си расте и слушка. Вчера купихме пюре от тиква и тези дни (може даже още днес) ще се захранваме, нямам търпение вече  Embarassed

Латка, много се радвам, че вече ходите на разходки без рев, значи може скоро да се видим  Party

Диди, има столчета за хранене, които се сгъват доста практично и не заемат много място, нашето стои сгънато и подпряно в един ъгъл до стената, че и при нас мястото не е много, а на бебка чеиза расте ли расте и все повече място заема  Crossing Arms

Целувки-миливки на всички, щях да отговарям на още няколко поста, но забравих вече на кои  Embarassed
Като се присетя пак ще пиша  Heart Eyes

# 73
  bouquet   хубав ден и от нас!

Hug   болничките дечица да се оправят бързо    Hug

Лате
, не можах да го видя колко е порсатнал Боил    Wink   що не качиш снимките направо във Форума?

# 74
  • На брега на реката
Latka, изчакай края на месеца, по-вероятно след другия четвъртък и им звънни. Поне да ти кажат причината за забавянето. Предният месец е имало актуализация на базата данни, за това е било забавянето. Сега не знам на какво се дължи.
Ох, да ви кажа в какъв филм се вкарах  Joy Малката заспа на спалнята, пуснах бебефона и отидох да си домакинствам. И в едни момент се чуват едни гласове, "кой плаче мамо, защо си изтърва бибата".  Shocked Търча до спалнята, а моята мома си спи тихо и спокойно. И после засяках съседката ( тя с бебе на почти 2 месеца) и я питам, за бебефона им  hahaha Ами явно нещо са се преплели вълните, ама така с нея много лесно можем да се подслушваме, че и да си говорим  Mr. Green Само дето шока, че някой е над твоето бебе беше голям  #Crazy
Ние излизаме след малко на разходка, че е леко прохладно. Ама да видим до кога ще издържим, че хапна само 100мл  newsm78. Нещо от вчера ни е голяма мъка това ядене
Айде изчезваме. Целувки на всички бебоци и на техните ПОСЛУШНИ мами  Joy  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт