"На сбогуване" и "Чучулигата" - турски тв. новели и сериали - 2 тема

• 71 847
  • 433
  •   1
Отговори
# 240
 ShockedВсе си мисля,че няма какво да му учуди,но все бъркам
Мишел,Дамла   bouquet  bouquet  bouquet
Шеф,много готин тоя от Аси(Демир май се казва)  Heart Eyes

# 241
Joy Joy JoyВидя ли сега какво стана?Като спря с превода и започнаха да си търсят преводачи! Бива ли така да ги затрудняваш?  Joy Joy Joy Че и на хонорар Laughing hahaha

охх остави..направо ми стана гузно  smile3506 newsm03
Пък и така да ги ощетя.. smile3518 smile3512

# 242
  bouquet  bouquet  bouquetДамла,опитах да изпратя лично съобщение,но ти е пълна кутията.

# 243
ShockedВсе си мисля,че няма какво да му учуди,но все бъркам
Мишел,Дамла   bouquet  bouquet  bouquet
Шеф,много готин тоя от Аси(Демир май се казва)  Heart Eyes

Ама Шеф толкова  много го похвали този филм *Аси*,че аз съм решила да го гледам.Нищо,че не е преведен.Все нещо ще схвана,то нали от гледане на 1001 на 10 думи по една започнахме да разбираме. Embarassed

# 244
Joy Joy JoyВидя ли сега какво стана?Като спря с превода и започнаха да си търсят преводачи! Бива ли така да ги затрудняваш?  Joy Joy Joy Че и на хонорар Laughing hahaha

ХА ХА ХА

# 245
  bouquet  bouquet  bouquetДамла,опитах да изпратя лично съобщение,но ти е пълна кутията.

извинявай.изчистих я

# 246
  • Sofia

Здравей, аз съм много не запозната с интернета,  компютрите и  т.н., обаче си мисля няма ли начин преведените от теб клипове да се гледат само от ограничен кръг хора с регистрация, и по някакъв начин ти да одобряваш потребителя и така само ние да си ги гледаме, що за наглост, ужас!!!!!!!!! #2gunfire
Заради тея льохмани ли бавиш "на сбогуване"??? измекяри такива  #Cussing out
А към, теб хиляди благодарноси  Hug   bouquet

# 247

Здравей, аз съм много не запозната с интернета,  компютрите и  т.н., обаче си мисля няма ли начин преведените от теб клипове да се гледат само от ограничен кръг хора с регистрация, и по някакъв начин ти да одобряваш потребителя и така само ние да си ги гледаме, що за наглост, ужас!!!!!!!!! #2gunfire

за съжаление няма такава възможност.
откровенно казано да , забавих превода за да вида какво ще кажат на хората като им зададът въпроса защо не се превежда.И видях..нямат доблестта дори да им кажат , че  това не зависи от тях , че те също незнаят какво става.
Искат да направят нещо , но за съжаление незнаят как.Преди всичко нямат ни най-малко уважение към хората...за какво да говорим повече..?

# 248
  • София
Момичетата, damlacik , Мишел , севи - наистина обидно е за твореца - автор да крадят неговия труд , преставяйки го за собствен. Другите форуми "замряха" и доста от фенове разбраха цялата истина. Сигурна съм , че момичетата - преводачи  са първите удовлетворени от сътвореното  от техните умения и предпочитания. Ние само можем да споделим хубавото, направено от тях. И за какво ли пиша всичко това - живота ни е доста труден , с доста аганжименти в личен и в служебен план  - нека да не се поддаваме  на провокации - наслаждавайте се на  живота сега  Hug Чета в един турски форум колко са добронамерени са турците - модераторите и админите , или както и да се казват - за своите посетители ще преведат на английски филма - Issis Adam - чиято примиера бе около Нова година! Е, това в един  български форум не бях срещала ( изключение - това правят само нашите момичета!)  Peace

# 249
  • Sofia

за съжаление няма такава възможност.
откровенно казано да , забавих превода за да вида какво ще кажат на хората като им зададът въпроса защо не се превежда.И видях..нямат доблестта дори да им кажат , че  това не зависи от тях , че те също незнаят какво става.
Искат да направят нещо , но за съжаление незнаят как.Преди всичко нямат ни най-малко уважение към хората...за какво да говорим повече..?

Уфффф, жалко, аз не знам какво да ти кажа тогава....от една страна много се рибнах с този филм, и ми се ще да го гледам със суб., ама не знам ,ако съм на твое място дали ще продължа да го правя, а някакви нагли к.....та да ме правят на глупачка, едва ли  Thinking незнам....

# 250
Момичетата, damlacik , Мишел , севи - наистина обидно е за твореца - автор да крадят неговия труд , преставяйки го за собствен. Другите форуми "замряха" и доста от фенове разбраха цялата истина. Сигурна съм , че момичетата - преводачи  са първите удовлетворени от сътвореното  от техните умения и предпочитания. Ние само можем да споделим хубавото, направено от тях. И за какво ли пиша всичко това - живота ни е доста труден , с доста аганжименти в личен и в служебен план  - нека да не се поддаваме  на провокации - наслаждавайте се на  живота сега  Hug Чета в един турски форум колко са добронамерени са турците - модераторите и админите , или както и да се казват - за своите посетители ще преведат на английски филма - Issis Adam - чиято примиера бе около Нова година! Е, това в един  български форум не бях срещала ( изключение - това правят само нашите момичета!)  Peace

Напълно съм съгласна.Като цяло аз се гордея,че съм българка,още повече в ден като днешния-все пак е 2-ри юни-но понякога не е истина какви ни ги раждат главите.
   Относно добронамереността на турците съм писала няколко пъти-аз съм силно очарована от тях.Там не е като тук.Пък и нашите изселници много ги уважават там.И то съвсем млади хора,които живеят в Турция отпреди 5-6 год.Все са на добри работни позиции.
  Абе,нашата нация няма аналог.За съжаление такава е горчивата истина Cry

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 15:49 от muronka

# 251
привет на всички . малко изостанах с материала тук , но..ще наваксвам Blush
попаднах на нещо интересно и исках да споделя..

--------------------------------------------------
Преводачи с турски език търсим ...
Вт., 02/06/2009 - 00:48 — admin Търсим преводачи на хонорар с турски език.

Нужно е да имате опит в преводите от турски на български език.

Не е задължително да имате диплома, но ако турският език Ви е майчин, още по-добре.

Става дума за мнооооого работа.

Моля желаещите да пишат на имейла ни през долния линк:

http://1001noshti.com/contact

Предварително благодарим на отзовалите се!

newsm53 newsm53 smile3555

Ха така!И става дума за мнооого работа!Че не знаеха ли какъв труд ограбват?!

За нашето момиче newsm51 newsm10

# 252
  • sofia
момичета, сега прочетох . не мога да повярвам .
НЯКОИ нямат срам .
 АЗ мисля, че всички ние много добре знаем чии е труда , за да гледаме филмите. Дамла благодаря ти , покланям ти се.

# 253
Аз просто нямам думи. Страшни са

# 254
Много кофти(меко казано) ситуация.Дамла,знаеш,че ние сме ти благодарни и ценим труда, който полагате и ти, и Мишел, и Севи
  bouquet  bouquet  bouquet
Знайте,че ако продължите ние ще ви бъдем задължени   bouquet
За всички  Hug

П.с.-за съжаление в България интернета има много още "пасти да яде",ако ме разбирате.

Общи условия

Активация на акаунт