"На сбогуване" и "Чучулигата" - турски тв. новели и сериали - 2 тема

• 71 852
  • 433
  •   1
Отговори
# 330
Хейй момичета , набират преводачи от една национална телевизия за преводи на турски филми...
Дайте да предложим  на момичетата и момчетата от смешния форум,нали спряха с превода на "На сбогуване" .може пък да се съгласят да превеждат за телевизията hahaha hahaha rotfImbo rotfImao

# 331
  • Пловдив
Аз съм ЗА предложението на Мишел.  Hug  Hug  Hug

# 332
  • Варна
"Чучулигата" ми е любима книга. Много ще ми е интересно да гледам филма.  Praynig

Само в vbox и youtube ли са сериите?

п.с. Сега виждам че там е качен целия сериал. Много благодаря.

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 18:03 от EliZ

# 333
Здравейте момичета,
Аз също гласувах и подкрепям идеята на Мишел!

# 334
И аз съм ЗА сайта!
 Peace

# 335
  • Атлантис, Галактика Пегас
Гласувах с ДА  Peace

# 336
И аз съм ЗА, така и гласувах. Много време мислех какъв вариант има, тези преводи да се виждат от опреелена група хора, а от друга НЕ, тоест... всички , които искат да гледат сериала да могат да виждат преводите, а онзи малоумник да няма достъп.
Вариант за платен сайт... малко е трудно, а и няма гаранция, че същия този няма да си направи регистрация и пак да се докопа, макар и със заплащане, независимо с кредитна карта, с СМС, ипей и  т.н. А това са сложни процедури, наистина...

Това , което ми хрумна е... ПАК да се качват във vbox, но не от тези юзъри (нито mishel1972, нито yağmur yürekli damlacık), защото въпросния човек, сигурно си е направил на Favorites линка към техните клипове, а от чисто нов юзър, тоест... работа за 2 минути, нова регистрация на една от вас. И самите клипове, в никакъв случай да не се казват Elveda derken, На сбогуване и т.н., защото ще се намират в търсачката. Просто да са с някакво кодирано заглавие, което да не се пише нито в този форум, нито в никой. А като лично съобщение, който се интересува, да пита...
да речем... нов юзър: izmir61, а серийките да се качват като EURO DOLLAR 6-1, EURO DOLLAR 6-2, примерно казвам. Измислям си. Просто давам пример с думи, които нямат нищо общо със заглавието на сериала, за да не може да се открие от недоброжелатели.
Всяка от вас ,която иска да гледа, сериала, просто да пусне ЛС, и да разбере кой е новият юзър нейм във ВиБокс и вече като си направи на Фейвъритс, на "клипове", така ще може да вижда всичко, което се появава. Но в никакъв случай, да не се изписва това във форума, а само на ЛС. Да, за ... първото клипче, сигурно ще има 100 лични съобщения, но след това вече няма да има, защото същият юзър като качва останалите серии със субтитри, няма да се налага...

Може да е глупава идея, просто друго... не можах да измисля, което хем да не коства мн. пари, платени сайтове,  защита... хем да е за тези от вас, които не носят вина, но малко или много са наказани, заради простотията и наглостта на други хора.
Ако въпросния нов юзър след време се открие от недоброжелатели и се разпространи, прави се пак друг нов юзър и така.
Друго не можах да измисля. Знам, че тъпичко звучи всичко това.
А другият вариант е... в досегашния вид, но .. просто да се изчака още и да се прежали всичко, с примирението, че малоумници и неблагодарни хора ще има винаги...

# 337
Добро утро на всчики Hug
АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗА САЙТА ПОДКРЕПЯМ ИДЕЯТА Peace

# 338
  • София
Добро утро!
Чета си тук, без да пиша, гледах На сбогуване, в течение съм с другия некоректен сайт.
Та след всичко това - подкрепям идеята за сайта.
Също и предложението на БГ папа може да се обмисли.
Но да си кажат знаещите - аз съм само зрител и каквото решите.

# 339
  • София
Добро утро и от мен! wavey
Попаднах на една статия от небезизвестен клюкарски сайт и се чудих дълго дали да ви я покажа.
Ама не се стърпях! Толкова много дезинформация на едно място не бях чела скоро!  doh doh doh

Нова тв турцизира ефира си!

Някои хора биха си помислили, че ДПС и Ахмед Доган дърпат конците в “Нова телевизия“. Причина за това е разпространената информация, че след края на сагата „1001 нощ” медията ще пуска два нови турски сериала. Единият се казва „Мелодията на сърцето” на турски език - Гюмуш (в превод сребро)       но най-навярно заради сюжетът и благозвучието името му на български е променено. И дано!!!
Другата  турска филмова боза, която ще стартира е „Бинбир гедже” („На сбогуване”). „На сбогуване” е филм, разказващ за живота на една жена, която се жертва в името на семейството и децата си.      
Освен “Забранена любов”, в момента у нас няма друг подобен сериал. БТВ все още не дава шанс на Слави Трифонов да завърти сериала си “Къде е батко” и разчита на изцяло външни продукции… Затова да не се учудваме на турските сериали, които ще ни залеят. Макар, че бихме казали: “Ай сиктир оттука”!

Информацията е от тук.  #Crazy

Нямам думи направо!  

Стана като в стария арменски виц: Не след, а по време,  Бинбир гедже и 1001 нощи е едно и също, а На сбогуване няма нищо общо с 1001 нощи, а да не говорим, че Мелодия на сърцето и Гюмуш изобщо не са едно и също нещо, а два различни филма, които на всичкото отгоре ще се излъчват и по два различни канала на българското ТВ пространство  .....
Ама на кой да говориш! Чели-недочели тук журналисти, жадни за информация. #Cussing out

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 10:42 от инка62

# 340
Просто нямам думи! Може ли да пускаш новина и да пишеш нещо, без изобщо да си в час! #2gunfire #2gunfire #2gunfire И откъде на къде във всичко политика виждат...... Аман от малоумници!

# 341
Нямам думи! ''На сбогуване"- по Нова телевизия! JoyТе момичетата май бяха писали по напред за тази статия. Да му се чудиш на тоя gonzo от къде я взима тази информация. Че имал и 672 публикувани новини и ако всичките му са толкова достоверни иди че вярвай на Клюки.бг

# 342
Боже, боже, безкрайна е човешката глупост. По повод на интервюто се сетих за един виц
- Вярно ли е, че академик Петров е спечелил 1 000 000 от тотото?
- Вярно е, ама не академика, а футболиста Петров, и не е спечелил, а е загубил, и не 1 000 000, а 100 000, и не от тотото, а на покер.
Та и тази работа такава. Да бяха си дали труда поне да разберат кой филм кой е пък после да пишат глупости.

# 343
  • София
Добро утро , момичетата ! Сега сядам пред компютъра, прочетох всичко пропуснато  - и засега ще замълча! Не, че нямам мнение- то се препокрива с повечето от вас, но се старая да не се " впрягам" много, много. Допреди 6 месеца не бях влизала във никакъв форум и бях много разгневена на постинги, които не съвпадаха с моите разсъждения  Grinning И сега понякога ме "хващат лудите " на глупости , но .... вече ми става забавно - зад всеки пост стои личност, която много бързо може да бъде "разгадана" . И не се наемам да съдя никого , просто бих казала- Прости му Господи....
Тази темичка искам да продължи , независимо дали и кога ще продължим с На сбогуване. Искам да кажа на момичетата, които ми пишат за филма Аси - вече в You tube започнаха епизодите на сериала със английски субтитри http://www.youtube.com/user/MUZIKfactory. Още е в началото, вече писах на този мюзикфактори - да знае , че има доста почитатели на  Asi. A снощната серия бе толкова тъжна - нямам , по скоро не мога на намеря достоверна инфо за финала на 2 сезон- предполагам, че след 2 серии максимум ще бъде. 
Иалезе албум с музиката от Аси сериала - който иска може да го чуе на http://www.youtube.com/watch?v=MDXvBF8N6ok&feature=related - user MissFener19o7

Надявам се , че ще ви харесат!

# 344
Аз също гласувах с ДА,за новия сайт

Общи условия

Активация на акаунт