"На сбогуване" и "Чучулигата" - турски тв. новели и сериали - 2 тема

• 71 822
  • 433
  •   1
Отговори
# 390
hiacint, много сладко аватарче и супер готини емотикони си сложила, направо... оправи ми се настроението, след като прочетох постинга ти,... хах.
Иначе, да. Напълно сте прави, но ние правим една много основна грешка: ЧЕТЕМ ГИ онези, обсъждаме ги , коментираме ги. Това е и един вид мазохизъм, аз не бих и погледнал в онзи форум. , Мишел, Дамла, Севи, не си причинявайте това. Нищо добро няма да излезе, заяждането ще продължи, простотията едва ли някой от нас може да я спре. ПРосто да не им обръщаме внимание.
Иначе, Мишел... за 7-ми епизод, може би си права. Но не намерих с по-добро качество. Качи ги и ти, разбира се. Всеки един епизод на Забранена любов, го качват 15 различни юзъра във ви-бокс, не е проблем.
Успешен ден на всички

BGpapa, благодаря за любезните думи. Аз не съм посетила другите сайтове, просто коментирах цитираното от нашите момичета тук. И наистина е време да спрем да се занимаваме с "тях".

Peace съгласна съм  Peace и аз това казвам-не си струва  Peace

# 391
сега какво решавате за превода на "На сбогуване"? как ще бъде занапред? ще продължите ли да го превеждате ? аз направо съм обсебена от този филм,  страхотен е и имам голямото желание да продължа да го гледам txtloves

# 392
Данайя14, благодаря ти! Намерих всичко и ще си го гледам. Аз нищо не разбирам от езика, но се опитвм да си представя какво си говорят и въпреки всичко ми е много интересен. Ще се включвам с въпроси към теб . Желая ти хубав ден. Поне тук се очертава да бъде такъв в метериологично и емоционално отношение.

# 393
geri-geri
нещо ме съмняваш?  newsm78

# 394
  • Sofia
geri-geri
нещо ме съмняваш?  newsm78

м, даааа и аз май надушвам нещо  Thinking

# 395
сега какво решавате за превода на "На сбогуване"? как ще бъде занапред? ще продължите ли да го превеждате ? аз направо съм обсебена от този филм,  страхотен е и имам голямото желание да продължа да го гледам txtloves

Извинявам се,че ще бъда остра ,но ще СИ го гледате/явно под различни имена в този форум пишете/ филма КОГАТО СИ ГО ПРЕВЕДЕТЕ.
И не забравяйте ,че ние тука си плащаме ,за да може/феновете на турското кино/ и вие БЕЗПЛАТНО да си гледате,а пък отгоре на това се  обиждате и момичетата които превеждат какви ли не наричате.Е нали сами казвате интернет пространството е голямо ,а пък вие един филм преведен не можете да намерите.И какво излиза ,че колкото и да е голямо май само няколко момичета ,които пък дали не е по някаква случайност/мисля,че това е най-ПОДРЕДЕНИЯ и ПЪЛЕН от към информация /са в този форум  ,преводите БЕЗЦЕННИ правят и на нас стотици хиляди фенове своя труд  ДАРЯВАТ.Нетърпението ви май става все по-голямо,ама така е всеки предпочита безплатното и наготово.Ама сега в джобчето си бръкнете,паричките си пригответе и за преводите си платете и после с голямоооо удоволствие /като нас/ на турското кино се насладете.Боже колко сте ограничени мили дами ,като се сетя ,че това ви костваше две думи любезни.Е сега благодарение на вас много хора филма преведен няма да гледат.Да сте живи и здрави ,може да се поздравите ,колко сте велики

# 396
tsveti97newsm10 smile3508 fight fight
Повече думи са излишни

# 397
ох, това жените сте опасна работа. Не бях влизал в женски форум и ми е странно да гледам колко емоции се отделят на това.
Излишно хабене на енергия, на нерви и на време. Не си струва целия този мазохизъм, разберете. Пак казвам: малоумници, неблагодарници, прости и злобни хора ще има винаги. Това не можем да го спрем, независимо дали ще изпишем още 1000 постинга с нерви по отношение на хората, които не заслужават това наше внимание. Призовавам да не четем какво пишат онези (аз досега не съм и го правил), да са си живи и здрави, то си е за тях. Авантаджии и неблагодарни хорица, дребни душички... вечно ще има. И да пишем, и да не пишем, това няма как да се промени. И не можем да ги спрем. То си е за тях. Не отделяйте толкова внимание, не го заслужават. Друг е въпросът, защо влагате толкова емоции. Психиката на всеки човек е различна, знам. Един ще махне с ръка, друг ще има да се тръшка. Но трябва да се надживеят тези неща. Аз дето , уж се владея и гледам да не паля моторетката лесно, пак.. се учудвам от себе си, че и аз задълбах в тази тема. Предлагам, да си пишем... по същество.
И след като това е темата "На сбогуване", да си пишем за самия сериал.

Това, което вече в 7-ма серия виждам, е че Еге твърдо е убеден, че Ляле му изневерява с Атеш. Тя го зашлеви по този повод. А как смятате (за тези от вас, които са гледали де), това сближаване между Керим и Зейнеп ще доведе ли отново до... връзка, гаджелък поне? след като Шейда и майка й, разбраха за Зейнеп, според мен, едва ли ще се примирят лесно. Много злоба у тия жени...

# 398
много съжалявам че сте си съставили такова мнение за мен. Мисля че нищо лошо не съм казала и никого не съм обидила. Аз много мразя клюкарските и интригантските неща като тези на Катето и на Тарева, аз не съм от тях, честно казано ми стана много обидно че ме сравнихте с тях и се усъмнихте в мен smile3525

# 399
хм, "Катето и Тарева".... звучи доста фамилиарно, като за близки?? newsm78 newsm09

# 400
въобще не сме близки ,прочетох го в коментара на Мишел, че плетат някакви интриги ,а аз не ги обичам тези работи, жалко че така се е изтълкувало

# 401
въобще не сме близки ,прочетох го в коментара на Мишел, че плетат някакви интриги ,а аз не ги обичам тези работи, жалко че така се е изтълкувало

Geri-geri,аз също не харесвам *женски работи* от рода на клюки и интриги,но момичетата,които превеждат,ги разбирам.Много ясно,че ще им е криво newsm12.Аз поначало първо бях открила *онзи форум*,но с времето ми стана много неприятно,защото за 1001 нощ ясно,че всички бяха пощурели,но със създаването на темата за *На сбогуване* абсолютно нечестно се получи.
  Преди доста време писах за админите на онзи сайт.Имаше доста нападки от тяхна страна срещу потребители и това на мен не ми хареса.После написах коментар в другата тема на този форум.И на мен са ми казвали да си ходя  така  animal037от темата за 1001 нощ,но Шеф и Мишел ме подкрепиха и съм им много благодарна.А за потребителите на същия *онзи сайт*-ами хора има всякакви.
  Момичета преводачки,за вас  smile3501 newsm51 newsm20.Толкова хора са ви подкрепяли,че не си заслужава заради 3-4 човека да си разваляте дните.Аз така си мисля,ако не съм права smile3505 newsm61

# 402
момичета запалих всичките си комшийки да гледат филма на сбогуване и сега.....ми таманят на главата защо още няма превод...аз сьщо много искам да се смилите над нас и да направите нещо.. Praynig Hug  bouquet

# 403
  • В тъмната гора.
Чучулигата - Вече е преведен, благодаря на Севи  Hug Flowers Rose и  Дамла  Flowers Rose. Да сте ми живи и здрави  Flowers Four Leaf Clover

# 404
  • В тъмната гора.
БГпапа, нямам намерение да качвам "На сбогуване", това си е избор на Дамла. Тя го предложи, тя го качи и започна да го превежда. В това отношение съм желязна и не искам да се бъркам в работите на друг.
Дамла е стриктен човек с много добър вкус и всичко, което излиза от ръцете й е добро и качествено...никой не задължавам с това свое мнение, такива са наблюденията ми.

А Севи е моята слабост, тя изключително добър и коректен човек и се надявам още много неща да направим заедно.
Въобще радвам се, че така се сформира този екип и дано да не ни се наложи да се разделяме скоро...поне се надявам.

Общи условия

Активация на акаунт