"На сбогуване" и "Чучулигата" - турски тв. новели и сериали - 2 тема

• 71 833
  • 433
  •   1
Отговори
# 345
Шеф, ако знаеш би ли ми казала за Аси - това края на сериала ли ще е или само на 2-ри сезон. Мерси  bouquet

# 346
  • София
галка, за сега никъде не се споменава за 3 сезон- всеки очаква финала, развръзката е близо.....

# 347
  • В тъмната гора.

Започнахме да работим по Аси, намерих местенце в тр интернет пространство, в което видеото е супер и ги има всички излъчени епизоди.
Засега няма да давам повече инфо, защото ще ни окрадат и ще излезе пак надпис в онзи форум - -"Само за вас, най-популярния филм в Турция". Направо ме потриса вече.

# 348
Момичета, прекрасни сте - неуморно се трудите, за да можем всички да се насладим на тези страхотни сериали. Благодаря smile3525  love001

# 349
Мишел!  bouquet  bouquet  bouquet

# 350
  • Plovdiv
МИШЕЛ, не знам къде гласувате с ДА и НЕ за нов сайт.
От мен - ЗА.
Ако не е така , моля да ми кажеш!

Оставям се във ваши ръце ! Много сте готини!  newsm10

newsm51

# 351
  • В тъмната гора.
МИШЕЛ, не знам къде гласувате с ДА и НЕ за нов сайт.
От мен - ЗА.
Ако не е така , моля да ми кажеш!

Оставям се във ваши ръце ! Много сте готини!  newsm10

newsm51

http://voxbg.com/1001/

# 352
Моля,пишете и мен като бройка за споменатия сайт.Гласувах за него.

# 353
Гери wrote on 6 юни, 2009, 14:04

Статията е пълна простотия.Няма нищо вярно в нея.Авторът е длъжен да се пообразова и осведоми преди да пише за нещо конкретно,иначе рискува да му се смеят и децата!
Your comment is awaiting approval.
Напишете коментар

ooooh! ooooh! Thinking ooooh!
Ей това му писах на тоя

# 354
[quote author=mar_tomova
  А дотогава, за да минава по - приятно престоят ви и в тази тема ,
предлагам много хубави размисли  на прекрасната и вечната  ПЕТЯ ДУБАРОВА 

http://www.youtube.com/watch?v=DNI6e-BYsZA

Желая ви спокоен и усмихнат ден!

newsm10       newsm51 
[/quote]Мерси ,за великолепния клип.Една от най-приятните ми вечери беше с Ваня Котова и Христо Фотев- в чест на Петя Дубарова .Ваня пя песни по стихове  със собствен акампанимен с китара и Фотем разказа за личното си познанство с Петя Дубарова.
Благодаря ти че за миг ме върна пак Там.  bouquet  bouquet

# 355
Дедийн олсун .Аме сонунда терджумий яп ,ола билирсе.Един невероятен филм е "Казвайки сбогом"или "На сбогуване"Много ти благодаря ,че го откри за нас.
Далдъм !Кендиме гелемийорум ки.
Но ми липсва споделянето с вас.Не мога да се откъсна от "Елвида деркен" На 33 серия съм

# 356
Да се чете "Ама" и Елведа
Сори за грешките  bouquet  bouquet

# 357
Дедийн олсун .Аме сонунда терджумий яп ,ола билирсе.Един невероятен филм е "Казвайки сбогом"или "На сбогуване"Много ти благодаря ,че го откри за нас.
Далдъм !Кендиме гелемийорум ки.
Но ми липсва споделянето с вас.Не мога да се откъсна от "Елвида деркен" На 33 серия съм

Да Даная филма наистина е невероятен.Не само на теб , на много хора се хареса...но дай боже да си направим сайта и ще го качим и преведем. yesМного жалко , че се получи така . Съвсем откровенно си казвам , наистина ми е гузно до известна степен....
толкова хора се "надъхаха" , а сега какво..нищо Sad и само заради някакви си малоумници.
Човек да не реши да направи нещо хубаво значи..веднага ще се намерят "доброжелатели" да му го изкарат през носа Angry
Но както са казали хоарата : "MEYVE VEREN AGAC TASLANIR"( в превод Плодородното дърво се замерва с камъни)

# 358
здравейте и от мен, аз съм нов потребител , дори вече гласувах "ЗА" новият сайт, защото много ми харесват турските филми и съм с две ръце зад преводачките , на които разбрах че се от други форуми се възползват от труда им. Радвам се да бъда заедно с вас  love001

# 359
ако с друго нещо мога да бъда полезна само кажете, защото може нещо да съм изпуснала txtloves

Общи условия

Активация на акаунт