Пловдив лятото посреща - препича слънцето горещо - 25

• 21 102
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
Аз сега съм с дълга коса  Simple Smile Днес бях там от 11 до 1. Следващата седмица сме на гости на нашите в София и после пак сме на линия в градинката  Hug
Супер и ние сме в София другата седмица,но по-следващата ще се видим!До скоро!  bouquet

# 166
  • Пловдив
Аз сега съм с дълга коса  Simple Smile Днес бях там от 11 до 1. Следващата седмица сме на гости на нашите в София и после пак сме на линия в градинката  Hug

Аз поне ви засякох днес с малката бонбонка  Heart Eyes

# 167

Аз поне ви засякох днес с малката бонбонка  Heart Eyes
Дам  Grinning Видя ни точно на паузата за ябълка. През другото време сме все в движение  Laughing

# 168
Здравейте пловдивски мами,
аз също съм бъдеща мама и имам питанка към вас
Какъв е точния адрес на д-р Игнатова - педиатър?
То въпроса ми май е по точно към мамите в Кичука.
Благодаря предварително!

# 169
Здравейте пловдивски мами, аз също съм бъдеща пловдивска мама, бих ли могла да се присъединя към вас?

# 170
Здравйте мами и аз се присъединявам кън вас и аз съм бъдеща мама и се надявам да ми помагагатв когато имам нужда от съвети.

# 171
здравей глезотия, добре дошла, двете с теб стартираме тук по едно и също време Simple Smile

# 172
  • Пловдив
Добре дошил на всички!  bouquet

# 173
  • Пловдив
относно въпросната доцентка
първо не е Вучева
а е Вичева
ние водихме малкия още когато беше на 4 месеца за измерване на носно съпротивление
ами мога да каже че сме много доволни от нея тя го оправи само с капки без нищо друго и след 2 посещения при Вичева вече сме добре и нямаме проблем

Искам да попитам това ли е въпросното изследване, което софийските мами дискутират в здравния подфорум и препоръчват да се прави в тяхната транспортна болница?
Болезнено ли е и как го пиемат децата, че моя е малко страхлив.

Изследването се казва акустична ринометрия. Това е обективно изследване, което показва проходимостта на носните пътища и степента на развитие на третата сливица. Не е болезнено, детето поема въздух през устата и издиша през носа, като накрайника на устройството е допрян до едната ноздра. Правих и на двете деца ринометрия преди ок. 3 години при д-р Вичева. Много е внимателна и предразполага децата. Доста подробно ги прегледа и доста неща ми обясни. Да, плаща се и да, много е изнервящо чакането отпред. Нашият случай не беше тежък и не сме ходили повече при нея.  По онова време обаче беше единствената, която прави акустична ринометрия в Пловдив. В София се прави в Транспортна болница.

П.П. За протокола ние сме в Гагарин до детска градина Бреза

# 174
  • Пловдив
ДъраБъра,  Hug

# 175
Здравейте на всички, ако някой изобщо ме помни, не съм писала скоро тук.
Ще ви наглеждам, да знаете Simple Smile

# 176
Здравейте, пловдивчанки.Аз също съм майна и за първи път влизам тук, въпреки че съм стар кокал във форума.Надявам се тук да намеря готини майки и да обменяме информация. HugАз живот и здраве, ще стана мама през края на декември или началото на януари, сега съм в 3 месец, има още много време дотогава.Живея в ШЦ, близо до Държавна болница на бул.Васил Априлов.

# 177
Здравейте и от мен Hug И аз съм от града на тепетата и съм мама на двуяйчните близнаци Георги и Атанас,на 4 и половина месеца.Много ще се радвам да се присъединя към вашите редици..

# 178
Здравей foxy1, добре дошла.
Здравейте на всички, днес май се очертава голяма жега при нас в Пловдив...хубав ден на всички!

# 179
  • В царството на мечтите
здравеите на всички
foxy81  направо ти завиждам и аз искам близнаци да си ту живи и здрави и само да ви радват

Общи условия

Активация на акаунт