МЕЛОДИЯ НА СЪРЦЕТО - от 28 май по НОВА

• 102 631
  • 455
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз пък за пръв път да се впечатля от сериал, харесва ми комбинацията от хубава природа, хубави актьори с непреекспонирано поведение и музиката(ах музиката). Сигурно съм единствената , която не се впечтлява на 1001 нощ(моля не ме линчувайте Laughing), може би не съм гледала и достатъчно, ама ми един урбанизиран и нещо не ме грабва иначе Шехерезада и партньора й мн. симпатични.

# 256
  • София
Музиката в края  на този филм ми връща  дежавута и асоциации за ага размахващ   ятаган, след като е рязал глави, пълна досада Sad

# 257
Музиката в края  на този филм ми връща  дежавута и асоциации за ага размахващ   ятаган, след като е рязал глави, пълна досада Sad

Ако случайно си забравила, живеем в 21 век!

# 258
  • София
dmaria , начеса ли си крастата рано сутрин и в тази тема ! Явно си много добре политически подкована - по-добре иди да агитираш другаде ! Жалко , да беше показала своя позитивизъм като зряла и умна дама Peace

# 259
  • София
Музиката в края  на този филм ми връща  дежавута и асоциации за ага размахващ   ятаган, след като е рязал глави, пълна досада Sad

Ако случайно си забравила, живеем в 21 век!
dmaria , начеса ли си крастата рано сутрин и в тази тема ! Явно си много добре политически подкована - по-добре иди да агитираш другаде ! Жалко , да беше показала своя позитивизъм като зряла и умна дама Peace
Hug Hug Hug Peace Peace Peace Peace Peace
  bouquet  bouquet  bouquet

# 260
  • София
Тежко и горко на народ , който няма историческа  памет  и още по тежко  на  този  които  проявява  жалко  туркофилство непомнеики Cry

# 261
Тежко и горко на народ , който няма историческа  памет  и още по тежко  на  този  които  проявява  жалко  туркофилство непомнеики Cry

Почитай миналото, но гледай към бъдещето! Света иска мир и любов, а не нови войни!

http://www.vbox7.com/play:53a03997

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 09:33 от mimata67

# 262
Тежко и горко на народ , който няма историческа  памет  и още по тежко  на  този  които  проявява  жалко  туркофилство непомнеики Cry
dmaria май си изпълнена с комплекси от миналото Whistling Ако не се научим да живеем с миналото си без комлекси,никога няма да имаме бъдеще Peace Ако всички разсъждаваха като теб,то Англия,Испания и Франция трябваше да не поддържат отношения поне с половината свят,защото са водили страшно много войни в миналото си ooooh! Да не говорим за отношенията между Германия и Израел........... Thinking
Единствените ти смислени постове съм срещала в темата на русофилите.Не забравяй,че нашия руски премиер е мноооого близък именно с Доган. Rolling Eyes

# 263
  • В тъмната гора.
dmaria,

ти пак ли дойде да се заяждаш. Ще престанеш ли вече.
Всеки сам определя какво да харесва и какво не, откъде-накъде ще се съобразяваме с теб.
Нахъсана предизборно идваш тук да ни залееш със злостта си.
Тук става въпрос за филми.....ФИЛМИ, прочете ли...какви са тези политически глупости, които бълваш тук и разваляш настроението на хората.

# 264
  • В тъмната гора.

Момичета, коригирайте постовете си, махнете коментарите за политика от тях. Информирах модератор, покрай Дмария да не го отнесете и вие. Просто не коментирайте политически въпроси тук.

# 265

#Splat #Splat #SplatТи съвсем никаква работа ли нямаш през деня newsm78

# 266
  • Burgas
Явно няма работа и се чуди с кои да се заяжда,има ли значение какъв е сериала-турски,гръцки,латиноамерикански,гледа ме го защото ни харесва,на които не му харесва да превключи канала,като толкова много иска да гледа изаура да гледа има толкова много сериали като него,айде бегаи по каналите...

# 267
  • София
женщина не должна быть умной,она должна быть не глупой...  Grinning

# 268
Сериала за сега върви бавно, показват природата, има музика, ама все пак не всичко се казва с думи. Аз латино-сапунки ги пускам като фон, докато върша нещо, а 1001 нощи и Мелодията сядам да гледам. Ми то има какво да "гледаш". Повечето сериали се снимат предимно в студио.

# 269

Общи условия

Активация на акаунт