МЕЛОДИЯ НА СЪРЦЕТО - от 28 май по НОВА

• 102 017
  • 455
  •   1
Отговори
# 45
А бе и мен така ,ама ще я изгледам тая серия,пък за другата ще видим Thinking

# 46
И мен не ме свъртя да го гледам. Нещо не играят както трябва. Прилича ми на латино сериал.

# 47
Да Ви кажа, мен филма още не ме грабва. Все търся погледа Онуров, очарованието на Шехи, присъствието на Керем и Бену, страхотната духовна  връзка м/ду Надине и Бурхан...., а за музиката на Кърач да не говорим!

Ама много са дълги тези серии,бе,джанъм!!! Rolling EyesМомичета,това е както когато си в гимназията-харесваш си едно момче и цял живот сравняваш другите с него.Просто филмите са различни.Тук е висшата класа в малкия град,хората са си съвсем обикновени,тези хора ние си ги познаваме.В 10001 са провокирани мечтите ни.
   Иначе тук Еда е Едчо-братовчедът това трябва да е. Ще има проблеми покрай него.
   На мен не ми харесва нещастно влюбената Лайла-нямаше ли някоя по-красива!Пепеляшката Ламия е доста симпатична.Обаче ако *шефката* на Ламия е тази,с която Кенан ще има връзка,ама голяма скочубра ми се струва тази жена.
   Засега е горе-долу.Не си приличат изобщо с 1001,но може да е за добре.Аз си имам тв на работата и ще гледам,може да стане интересно.

# 48
дали ще има къде да я гледам серията, понеже я изпуснах Embarassed

# 49
Ехо, здравейте и от мен
Незнам за вас, но мен този пак ми грабна сърцето, дори си мисля, че ще е по -интересен от 1001 нощи, може би защото прекъснах да го гледам, когато от нова го спряха изгледах до 71 серия и после реших да дочакам докато го продължът и то ми мина мерака.

# 50
  • гр. София
А тази "Мелодия" ще има ли повторение?

# 51
А тази "Мелодия" ще има ли повторение?
Повторението е от 1.30ч. през нощта..

# 52
  • гр. София
Значи ще спим от 03 до 05 ч. Joy

# 53
Аз не успях да гледам серията! smile3516

Дано някой я качи някъде,че..... ще трябва да не спя! #2gunfire НТ

# 54
Хареса ми,обаче Пепеляшката засега не ме грабва TiredНякакси не мога да си я представя до мъж като Кенан Thinking

# 55
# 56
  • Plovdiv
Май изтървах началото, уж бях точна!
В колко часа всъщност започва филма по Нова?
Ще гледам филма, когато имам възможност.Това което видях ми хареса.
Дано събитията да не се предвидими, а да има напрежение  и тръпка.
Дано!

http://www.youtube.com/watch?v=ykiDmQ02p-4&NR=1

bouquet  bouquet  bouquet

# 57
  • София
Определено не ми хареса и може би няма да го гледам.Слуд сериала 1001 нощ незнам дали ще ми хареса в скоро време нещо .Ако някой може да ми препоръча нещо подобно Peace

# 58
Май изтървах началото, уж бях точна!
В колко часа всъщност започва филма по Нова?
Ще гледам филма, когато имам възможност.Това което видях ми хареса.
Дано събитията да не се предвидими, а да има напрежение  и тръпка.
Дано!

http://www.youtube.com/watch?v=ykiDmQ02p-4&NR=1

bouquet  bouquet  bouquet

Обявиха по вестниците 15.00,но започва в 14.30.След него веднага е 1001.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт