МЕЛОДИЯ НА СЪРЦЕТО - от 28 май по НОВА

• 102 018
  • 455
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна и...духом на Босфора
LaughingГлавният герой е дооооооооста симпатичен.
На мен пък приятелят му ми харесва повече Heart Eyes-давайте да ги разпределяме,докато не е късно  Wink
Hug Сега се включвам момичета че съм на нова работа и да знаете че може да се разпределяте както ви харесва след мен на клончето на Хюсеин Кенан!! Laughing Mr. Green Моля ви някой да го качва че като почивам да го гледам!  Hug Hug

# 61
LaughingГлавният герой е дооооооооста симпатичен.
На мен пък приятелят му ми харесва повече Heart Eyes-давайте да ги разпределяме,докато не е късно  Wink
Hug Сега се включвам момичета че съм на нова работа и да знаете че може да се разпределяте както ви харесва след мен на клончето на Хюсеин Кенан!! Laughing Mr. Green Моля ви някой да го качва че като почивам да го гледам!  Hug Hug

ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ МНООООГО УСПЕХИ НА НОВАТА РАБОТА И СКОРО ДА ТЕ ПОВИШАТ И ЗАПЛАТАТА
  ТИ СЪЩО ДА ПОРАСТНЕ И ОТ ПАРИ И УСПЕХИ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ама аз си го заплюх главния герой първа,обаче май е права (забравих кой го каза newsm78),че филмът няма хубав край,та явно няма да си го заплювам него.Защо да страдам после!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 62
Момичета, да знаете случайно дали е качен някъде първи епизод?
 Embarassed
така да исках да го хвана от самото начало ... ooooh!
ама досадни шефове, какво да ги прайш  #Cussing out

# 63
Момичета, да знаете случайно дали е качен някъде първи епизод?
 Embarassed
така да исках да го хвана от самото начало ... ooooh!
ама досадни шефове, какво да ги прайш  #Cussing out

Пише,че го има в Лапаче.инфо.

# 64
  • В тъмната гора.

Сериала е обещаващ.

# 65
Здравейте момичета,
и аз много се заплаих по турските серали Simple Smile
Знаете ли дали ще се качва някъде Мелодия на сърцето?
В този час дето го дават не мога да гледам, оства ми нета.

# 66
А тази "Мелодия" ще има ли повторение?

15.00, 01.30ч  след полунощ и на другия ден повторение по Диема фемили от 12.30

Иначе 1-ви епизод е започнал по-рано, защото серията е била по-дълга, и не са пуснали БЛЯСЪК преди това.
Както беше и с 1, 66 и 90 еп. на 1001 НОЩ

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 23:28 от BGpapa

# 67
Аз не гледах филма. Не зная защо, но нямам желание. А сега, като разбрах, че финалът е лош, съвсем няма да проявя интерес.

# 68
Не повториха сериала от 01.30. Тия от Нова май си правят майтап. Пуснаха друг филм.
Никъде ли няма качен първи епизод в интернет? през деня НЕ МОГА да гледам сериала, нито по Нова, нито по Диема Ф. Единственият вариант е нощем или от интернет

# 69
Понеже и аз не го гледах тъкмо чета, че сега има повторение - обаче не! Нищо де...ще гледам от епизод 2, ако имам време  Peace

# 70
аааа тези от нова защо така ме изиграха  Crossing Arms
и сега кога ще го повтарят  Thinking
аз чаках мелодията да гледам а те някакви непознати на екрана  Shocked

# 71
ега ти малоумниците- Даже в сайта на Нова пише: В момента: Мелодията на сърцето, Следва: Календар.
А върви друго нещо. Чаках толкова време и сега... браво. Това е подигравка.

Няма го качен нито в Lapache.info, нито в Arena, Zamunda, Vbox7, 4storing.com, bgshare.com, никъде... Няма ли кой да го запише?
от 12.30 уж е повторението по Диема Фемили, но пак не мога да го гледам. През деня повечето хора са на работа...
Ако не е по интернет или след полунощ, не мога

# 72
Здравейте и от мен!Бях без комп.,сега след ремонта му, се радвам отново да съм с вас!"Мелодия на сърцето" наистина е качествен,както отдавна си знаем,разбира се!http://www.youtube.com/watch?v=q1BjA7XvNhQ
Стахотни актьори и красота!
http://www.youtube.com/watch?v=8Q_GGVCRXYw

http://www.youtube.com/watch?v=RO72bAAIPt4
Мелодия за душата! Hug

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 07:01 от jostely

# 73
Добро утро момичета,
Изпуснах началото по Нова вчера поради обявения час 15.00 , а той почнал по рано.Летвата вече е много висока след 1001 нощ и от това ,което успях да видя мога да кажа ,че за момента единственото , което ми хареса е красотата на Бурак Хаккъ(Хюсеин Кенан).Няма магията,която ни завладя от 1-я епизод както беше при 1001 нощ, но все пак нека изчакаме малко с развитието.И един напредък за мен -споменавала съм в другата тема- добих смелост да започна да гледам и друг турски сериал.Дано все пак качват в нета сериите ,че да е по-удобно за работещите.
Приятен ден ви желая!

# 74
И аз изтървах 1-ви епизод! Навих си часовника за през нощта, но нямаше филм..... newsm78
Сега как да го гледам, наистина ли никъде не е качен?

Общи условия

Активация на акаунт