МЕЛОДИЯ НА СЪРЦЕТО - от 28 май по НОВА

• 102 639
  • 455
  •   1
Отговори
# 195
Серияла ме грабна от първо гледане даже от първата минута . . наистина е супер зарибяващ и обещабаш !!!

само искам да попитам дали някой знае дали ще има 3ти сезон в турция а пък и после в българия ? ? аз не издържах и погледнах в youtube за последния епизод в край и се надявам наистина да има 3ти сезон макар че сам още на 2ри епизод

# 196
  • София
Ето ме и мен тук. Току що изгледах двата излъчени по нова епизода.
Филма от 14.30 ли последно го дават по Нова?

# 197
  • на морето
Здравейте момичета ...и момчета ! Hug Hug Hug
Хайде и аз при вас да намина .
Ами, прегледах първите две части от първата серия на филма със суб във Вбокса , още през ранна пролет , като обявиха ,че ще го дават.
Сега ,първата сварих от средата /вероятно ? newsm78/ до края , а втората цялата гледах ....  Thinking Thinking Thinking
Ами ,да , още съм в размисъл...Че ще го гледам , ясно , ама нещо не ме е грабнал още ....Дано стане !
Инъче ще си остане в графата -хубав филм.

Мое лично мнение е , че от телевизиите , като видяха изведнъж големия интерес към ББГ и турското кино , веднага решиха да изпълнят ефира с такива филми ...Ама май избързаха ..
Те ,дори дегустаторите , като пробват разните му там вкусове , между пробите си "неутрализират " небцето ... Ние ,директно с впечатленията от 1001 нощи искаме да скочим в Мелодията , ама няма да стане така . Трябваше поне да изчакат да свърши филма , да пуснат една кратка латиносапунка за "изжабурване/изплакване /" на сетивата и като се поуталожат емоциите , да ни поднесат този филм ... МИисля , че тогава ефекта щеше да е по-голям...
Сега какво става - още сме под влияние на Онур и Шехразад  и Ламия и Кенан  ,за съжаление ,  ни  бягат "по тъч линията " .....  
Това , разбира се си е само мое мнение ....  
Въпреки това -мы с групой не делимся !Шъ смотрим!  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 198
И аз смятам да гледам филма,но не ме грабна нещо.Ламия прекалено по детски я дават,много дива,все с наведена глава и тези плитки и розови ластици,все едно като бавноразвиваща я представят.

# 199
И аз съм съгласна с Аша-все пак трябваше някакво проучване на направят,да помислят точно какво му е харесало на целокупното гражданство.А то сега се плеснал някой в Бтв по челото "Ах,ама как не сме сетили по-рано,ей сега ще избием рибата".Че и в най-гледаното време.Ами не се знае.
   Знам за "Клонинг"-даваха го преди време,но на мен не ми хареса изобщо.Прочетох,че някои от вас го препоръчват.Но той е в стил "телевизионен театър",много е бавен и там ти обясняват всичко по 5 пъти,като на малоумните.Ще погледаме и ще видим,аз не бързам.Виж, "На сбогуване" определено много ми хареса.
   Но и аз така-ще гледам-няма да се деля ,я  bouquet

# 200
И аз смятам да гледам филма,но не ме грабна нещо.Ламия прекалено по детски я дават,много дива,все с наведена глава и тези плитки и розови ластици,все едно като бавноразвиваща я представят.

И мен това ме дразни...  Confused

# 201
  • Sofia

М, дааааа и аз като вас ...... newsm78

# 202

Ами ако сте гледали "Чучулигата"-нали са по един и същ автор-и там Фериде тичаше като побъркана,ама после се оправи.

# 203
  • София
Изгледах изтеглени първите две серии на Мелодията.
Обещава да е интересен.
Ще видим!  Hug

Ще продължа да го следя!  Peace

# 204
ДНЕС МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО ПАК ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ОТ 15.00 ЧАСА!!!!!!СЕГА ВИДЯХ РЕКЛАМАТА ПО НОВА ТВ.

# 205
  • Burgas
Тя Ламия само в началото сигурно ще е така newsm78 после ще се оправи,колко серии ще е сериала?По БТВ маи ще почва Перла но неразбрах от коя дата,от 20.00 часа.

# 206
.................................По БТВ маи ще почва Перла но неразбрах от коя дата,от 20.00 часа.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=399537.45 - това е темата за този сериал

а тук пише от 15.06. от 20.00 всяка делнична вечер

http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=132154

# 207

И мен това ме дразни...  Confused

до пета серия е малко скучен но след това ще чакате с нетърпение следващата серия
сериала е от 75 серии но не знам дали ще илзъчат всичките

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 13:43 от anonimka

# 208
Хубаво, че почва от 15:00, че иначе до сега бях навън, нямаше да го хвана. Peace

# 209
  • Пловдив
Здравейте момичета   bouquet
Имам малко въпросче от каде мога да гледав Нова он лайн
за да мога да гледам сериала който обсъждаме тук
предварително благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт