МЕЛОДИЯ НА СЪРЦЕТО - от 28 май по НОВА

• 102 636
  • 455
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И аз смятам да гледам филма,но не ме грабна нещо.Ламия прекалено по детски я дават,много дива,все с наведена глава и тези плитки и розови ластици,все едно като бавноразвиваща я представят.
ами това е истинската туркиня , дълбоко  морална Joy

# 226
И аз смятам да гледам филма,но не ме грабна нещо.Ламия прекалено по детски я дават,много дива,все с наведена глава и тези плитки и розови ластици,все едно като бавноразвиваща я представят.

Ти колко такива "истински , дълбоко морални туркини" познаваш dmariq?????? smile3555 smile3555 smile3555

# 227
# 228
На мен са ми странни, като казват на Ламия "дете". Доколкото разбрах е 18 г, то за селските райони престаряла даже...
Муден ми е филма и по латиноамерикански сюжет за сега.

# 229

няма ли субс, или аз нещо не ги намирам... Rolling Eyes

# 230
  • Варна
Тедка...а пусна ли го изобщо?

# 231
  • Пловдив
Здравейте момичета   bouquet
Имам малко въпросче от каде мога да гледав Нова он лайн
за да мога да гледам сериала който обсъждаме тук
предварително благодаря  Hug

http://bgtelevizor.net/tv/Nova-sredno_kachestvo-gledaite_bulgars … 5746fa07e26336ae2

Благодаря ви за предложените линкове   bouquet
ама нищо не става никаде, просто ще ги гледам когато ги качват.
 Hug

# 232

Ти колко такива "истински , дълбоко морални туркини" познаваш dmariq?????? smile3555 smile3555 smile3555

Като чета,май нито една,Аман вече от неподготвени изказвания  smile3555,но като се замисля това си е мнение на dmaria,а относно имената
аз като един мразител на всичко  турско, днес  реших да  гледам новия  филм на нова Joy, та да зная  какво мразя Grinningта имам питане Турция е  република още от времето на Ататюрк, какви са тези принцеси и паши, а може и аз да не съм дочула докато приготвях  вечерята JoyМного дразнещи имена имат , ей  дайте ни Изаурка , Леансио и Женуария JoyМоля ви Нова Тв върнете ни латиносите Grinning
Това може да го каже някое дете  ooooh!

# 233
  • Варна
И на мен ми е муден сериал и не ме грабва много, ама гледам  Crazy Все чакам да стане нещо интересно, да се развият нещата, но определено не е като 1001.
Кенан е хубав, ама Ламия още ми изглежда много смотано с тези плитки.
А онази богата -Джевида или нещо такова ми е адски грозна Sick
Музиката обаче е трепач  Heart Eyes

# 234
Въобще не мога да сложа на кантар 1001 нощи и Мелодия на сърцето - вторият ми е муден.... не може да ме завладее, а 1001 нощи ме грабна от серия 1, при все, че го хванах случайно  Peace а за Мелодията знаех от рекламите предварително и го загледах, защото е турски и викам може да е нещо подобно - но за сега не би  Peace

# 235
И на мен ми е муден сериал и не ме грабва много, ама гледам  Crazy Все чакам да стане нещо интересно, да се развият нещата, но определено не е като 1001.
Кенан е хубав, ама Ламия още ми изглежда много смотано с тези плитки.
А онази богата -Джевида или нещо такова ми е адски грозна Sick
Музиката обаче е трепач  Heart Eyes

и аз така мисля....
а музиката е мн готина.... взех да ставам фен на класич. музика  Laughing по цял ден си тананикам мелодията  Heart Eyes

# 236
  • Burgas
Е предполагам,че нещата ще станат по интересни,ето днес например Ламия(много стрнно име,неможаха ли нещо по интересно да измислят)си пусна косата,много по хубава е.А тази Джавидан(абе какви са тези имена)само очите и ми харесват,сигурно ще стане интересен,наистина 1001 нощ ни грабна от 1 епизод и очаквахме нещо такова.

# 237
здравейте, на мен филма ми харесва и особено музиката. още не мога да преценя дали е по - лош или по- добър от 1001 нощи, но ми е интересен и го гледам. колкото до актьорите и двамата ми допадат, даже много.

# 238
  • България Сливен
Филма лекинко се раздвижи като че ли. Лейла избега,майката на Кенан почина.

# 239
  • Burgas
Поздравявам ви с тази песен,най много тя ми харесва от сериала http://www.vbox7.com/play:465e1014

Общи условия

Активация на акаунт