МЕЛОДИЯ НА СЪРЦЕТО - от 28 май по НОВА

• 102 559
  • 455
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ох, момичета, много ме е яд на работа съм и не можах да гледам днешната и миналата серия. Някой знае ли откъде мога да си ги изтегля с BG субтитри. Гледах ги на турски т.е. гледах само картинки и нищо не можах да разбера.

Защо със субтитри? тегли ги с Бг аудио от www.bananabg.com

# 376
  • Burgas
Ето тука може да гледаш сериите без да ги теглиш http://vbox7.com/channel:89349

# 377
  • София
Ето тука може да гледаш сериите без да ги теглиш http://vbox7.com/channel:89349

Да, но са на части и според мен е по-добре да си полегнеш да гледаш и да не ставаш на 10 мин да сменяш.

# 378
  • Burgas
На мен по принцип не ми се занимава да тегля и затова предлагам и този вариант,на кой както му е удобно.

# 379
Абе тоя Кенан голям путьо излезе. Много се издразних като си мислеше "Много хубаво се получи". Мръхляк!

# 380
  • София
Абе тоя Кенан голям путьо излезе. Много се издразних като си мислеше "Много хубаво се получи". Мръхляк!

Е той беше наранен и затва така си помисли. Иначе наистина му се жени за Ламия според мене.

# 381
нади_миши,естествено  Wink

# 382
  • Варна
той май е хлътнал по ламия просто не си го признава

# 383
  • София
Ми да то е очевадно. Ама как се излъга с тая кобра Джавидан.

# 384
Абе,честно казано досега Джавидан не се е показала като кобра,но има време и тя да си покаже рогцата Rolling Eyes
Мен в последно време много ме кефи Джемил как се гъбарка с баща си Joy Joy Joy
А Кенан,ех Кенан......... Crazy Абе тия артисти къде ги намират все едни такива синеоки..... Embarassed

# 385
  • София
Абе усещам я аз, че ще изкобрее. Анти ми е.

# 386
Ами сигурно ThinkingОбаче аз не я разбирам.......Всички говорят за сватбата им,всички се вълнуват от нея с изключение на младоженеца ooooh!Е не се ли усеща тази жена или се прави на разсеяна newsm78

# 387
Ами сигурно ThinkingОбаче аз не я разбирам.......Всички говорят за сватбата им,всички се вълнуват от нея с изключение на младоженеца ooooh!Е не се ли усеща тази жена или се прави на разсеяна newsm78

A бе усеща се ,ама нали филм трЕбе да става.На мен не ми е антипатична ,все още.Трайкова,Джамил ме кефи от самото начало на филма  Wink

# 388
  • Варна
Само на мен ли ми харесва стоманената принцеса  Embarassed Mr. Green, много ми е симпатична жената

# 389
нади_миши,
Кенан го показват не като неосъзнал любовта си,а като човек с комплекси(създадени му в детството),човек ,който не смее да каже мнението си,защото може да обиди останалите или да са недоволни от него.Това е мое мнение,а и разговора с Лейла протече в тая насока.

Общи условия

Активация на акаунт