1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 78

• 23 681
  • 431
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • Варна
Гледам, че добре си изкарвате и сватба готвите  Mr. Green
Само да помоля шеф като приготви офертата за екскурзията да я качите на първа страница, че да можем по-лесно да се ориентираме Heart Eyes
Тенкю, дами!

# 32
Добро утро момичета!  food010

Снощи купона до късно е продължил! Joy Joy Joy

Ани, как върви подготовката за сватбата? Hug

Момичета като гледам, май първо ще е екскурзията до Пукет, а после до Истанбул! rotfImbo

Само не разбрах, като жабки или като русалки да се дегизираме за купона!

# 33
Ани, а бе какво правиш, бе момиче? Съвсем ще каталясаш. Мислех, че вече си се хоризонтирала, а ти още си на линия, и си свежарка, като гледам. Недей така, трябва все пак на сватбата да си шен, ти си шеф диригента, ще командваш парада. wait
 Я разпредели малко работа и на нас, а ти отивай да спиш. Че на остров Пукет всички трябва да сме кукуряци, да тропаме хорца.
 newsm68 newsm44  bigdance2
Ама трябва хубаво да си починем преди това, че нали знаеш, докато се адаптираме с тази голяма часова разлика, трябва време.  Rolling Eyes

# 34
  • sofia
Нова темичка, отново . Много сте изписали.  bouquet

# 35
Поздрав за форума ни:
http://www.vbox7.com/play:cd0d53f1

Joy Joy Joy

# 36
  • Plovdiv
MIMATA67,   Hug 
Тази от клипа на поздрава ти е  адашката ти купонджийка!
Ох не мога вече ! Една приятелка  от Хамериката ,която чете форума ми изпрати по скайп това
----продължение на пристигането ми снощи

http://www.youtube.com/watch?v=KnH7KvYu7zc&feature=related

Поздравява всички!  И пише ,че клипа го има от  неуморната АННА, която ме наблюдавала
преди да ме вземе за чирак. АМА НАИСТИНА ви казвам така е !
 Цялото им семейство се радвали заедно с нас!

newsm62 newsm62 newsm62

# 37
Привет дами wavey Ще може ли някои да погледне за какво става въпрос, пише нещо за Халит и Берг. Благодаря smile3525

http://www.haberler.com/turkan-saylan-topraga-verildi-2-haberi/

# 38
galka05

Ако помните бях ви превела нещо свързано с един благотворителен концерт на който Берг и Халит присъстваха .
Възрастната жена Тюркан Сайлан  която беше на инвалиден стол е починала и те са се изказали по повод тази загуба

Тюркан Сайлан е била една от  лидерките на фондация за ''Съвременен живот '' ,която  обучава хиляди студенти .

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 11:51 от sevi_nil

# 39
Здравейте момичета, много се извинявам но може ли да ми дадете линк за групата на Дамла  че моите скъпи синковци са ми го изтрили пък изкам да го изпратя на една дружка в Гърция да гледа  bouquet

Много ВИ благодаря newsm51

# 40
# 41
mimata67   Господ здраве да ти дава мила няма по ценно от това  bouquet

# 42
И аз съм в групата  Laughing

# 43
Добре,че Замунда пуска новите епизоди,че иначе никак не ми е удобно ....все сме на разходки с децата ....А така хубавото е ,че нямам реклами и преди обед ,докато си шетам си гледам и филма

# 44

Здравей. аз се регистрирах в сайта, обаче не ми дава нищо да правя вътре и като видях потребителите ме нямаше  Cry  Cry  какво да направя за да гледам всичко вътре?

Общи условия

Активация на акаунт