1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 78

• 23 684
  • 431
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, в сайта http://bgshare.com е променен вида на файла на новите епизоди, те вече не са .avi,  а .wmv
Аз лично имам проблем със свалянето, a за гледането на филма ползвам Windows Media Player.
Не съм достатъчно компетентна и дано не съм написала глупости по-горе, но преди това нямах проблеми със свалянето на озвучените епизоди. Искам да ги сваля на диска си и после да ги прехвърля на дискове, за да освободя място на диска за новите филми, които ще гледаме и коментираме в нашите 2 форума.
Ще бъда много благодарна, ако някой може да ми помгне със съвет.   atwork

# 46
# 47
  • София
Айде и аз съм в групата с ника на приятеля ми.  Heart Eyes

# 48

Здравей. аз се регистрирах в сайта, обаче не ми дава нищо да правя вътре и като видях потребителите ме нямаше  Cry  Cry  какво да направя за да гледам всичко вътре?

Вклучи ли се в групата?    Ако си трябва да отидеш на видео Naughty Можеш да ми пишеш на ЛС ако искаш  bouquet

# 49
# 50
  • София
Момичета, в сайта http://bgshare.com е променен вида на файла на новите епизоди, те вече не са .avi,  а .wmv
Аз лично имам проблем със свалянето, a за гледането на филма ползвам Windows Media Player.
Не съм достатъчно компетентна и дано не съм написала глупости по-горе, но преди това нямах проблеми със свалянето на озвучените епизоди. Искам да ги сваля на диска си и после да ги прехвърля на дискове, за да освободя място на диска за новите филми, които ще гледаме и коментираме в нашите 2 форума.
Ще бъда много благодарна, ако някой може да ми помогне със съвет. 

hiacint,
Можеш да сваляш епизодите от Lapache или от Zamunda. Това са линковете към сериите.
И в двата торент-тракера са в .avi формат.
А иначе от bgshare.com като се свалят в .wmv формат трябва да се конвертират в .avi с програма - конвертор, за да могат да се гледат на DVD.
Ако не можеш да теглиш от Лапаче или от Замунда - пиши ми на лични, за да ти дам скайпа си и да ти ги пращам, след като ги изтегля. Аз ги тегля от Лапаче, защото там записа е по-добър, според мен. И двете са записвани от Нова Тв, но за мен в Лапаче е по-добър записа.  Прави се от Елинка и семейството й, от този форум.
Те качиха и всичките серии от 3-я сезон, заедно със субтитрите пак в Лапаче. Hug

# 51
ИЕЕЕЕ вече и аз съм към групата  Hug  ама много хора са записани - 252 души .... голяма мания  Simple Smile    Simple Smile    Simple Smile
Благодаря на frankolina и mimata67 че ми помогнаха и аз да се регистрирам   bouquet    bouquet    bouquet

# 52
Привет момичета
Знаем ,че румънците са полудели/по 1001 нощ/
но и ние не сме по-малко пощурели
под вещата режисура и сценарий
на милата ни Ани
ето четвърти сезон за нас подхвана
но този май ще  е най-добрия
вече няма да има драма
само Любооов голяма.
Дано и Сабанджъ научи
че след финала тече продължение
във форум bg.mama
Анна от изпълнението ти на тайвански дъх не ми остана от смях се разревах Joy Joy Joy,та чак сина ми ме пита мамо какво ти стана
Така ми започна весело деня....
А за добрата ни сценаристка големи благопожелания smile3525
До скоро сега и аз отивам рокля на шаферка да си избирам

# 53
Най после и аз успях с регистрацията. И аз като Надя успях с ника на мъжа ми..................
Ще мирясам, че няма да мога да следя всичко.

# 54
Добър ден на всички Hug  Цитата на Анна3ком: "Първите гости са вече тук. След кратка раздяла двете двойки разбраха че не могат една без друга. Сега и четиримата са безкрайно щастливи. четиримата ли казах? Не по скоро петимата защото Керем и Бену очакват първата си рожба(явно не са си губили времето след като ги оставих в чикаго)"

Ето че и днес ме посрещате с прекрасни новини,много ми беше мъчно да знам че двойките са разделени и не са приятели големи,но щом вече са се сдобрили и са заедно аз съм спокойна и се радвам заедно с тях на щастието им Party Crazy,а след прекрасната и дългоочаквана новина че Бенну е бременна направо летя от щасте newsm68 newsm44 smile3501 smile3521  bigdance2 newsm18  261uu   Венетат виждам че ти и програма за ергенското парти на Халит си подготвила newsm18,ама ако Берг те осети май ще трябва по тирлички да се изнасяш newsm56,че ако се ядоса ще духни пак от сватбата running и всичките ни приготовления ще идат на кино cry,после Ани незнам как ще я вразумява,за да се върни smile3560, а подготовката виждам е бая напреднала  bigdance2   Хайде желая  ви приятен ден,след филма пак Hug  bouquet

# 55
инка62, благодаря, че се отзова на молбата ми. Аз мога да тегля от Лапаче, регистрирана съм. Но няколко от епизодите не мога да сваля нормално. Даже в момента свалям 36 и 67, но стигат до размер 250 и повече не мърдат. Чакам доста дълго, и вчера пак пробвах с 36, но не се сваля повече от този размер и после ми дава грешка. Не мога да отворя файла по никакъв начин, с моите плеъри ( имам бисиплеър и уиндос медиа плеър, но ми казват, че не могат да ги отворят). Аз имах всички епизоди от първите 2 сезона, но в някои епизоди нямаше синхрон м/у звука и картината и беше доста дразнещо. За това си свалих доста от епизодите от Лапаче и Бгшаре, като междувременно изтрих старите. И си създадох проблеми.
Това е. Ако не успея, ще се възползвам от помощта ти, за което ти благодаря.

# 56
Дафи, ама аз на Халит нищо лошо няма да му правя. Само хуууууууубави неща съм му замислила.  smile3508 Така че Берг да не се притеснява, а спокойно да си гледа подготовката за сватбата. Пък ако реши да избяга пак, ще се жертвам и ще я заместя. Няма да отива зян подготовката я.

# 57
Успях! Ошетах! clean 1dishes  food002 И се заредих пред  atwork tv

# 58
запис Blush започвам да гледам Peace

# 59
  • ЯМБОЛ
          Опитах да се присъединя към групата във фейсбук,но се иска препоръка.Моля,помогнете  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт