1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 78

• 23 690
  • 431
  •   1
Отговори
# 60
Мелек много изпростя в болницата! newsm78

# 61
Вироглавка си е Шехито! Като си науми нещо и никой не пита! Кефи ме! Онурката занемя! #Crazy

# 62
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 63
Бойното кръщене на АХУ!  Joy Joy Joy
Ама бързо ша свикне!

# 64
Добро утро Hug
След снощните ми вилнения днес не мога да стана...и филма изтървах. ще му гледам повторението.
Първо да зарадвам Мишел че клиповете са поместени на румънският форум на Симона и те и пращат много букети, целувки. Ето:
FANII DIN BULGARIA AU MAI FACUT UN CADOU PENTRU NOI

ANNA MI L-A TRIMIS IMPREUNA CU TOATA DRAGOSTEA SI ADMIRATIA LOR PENTRU NOI

E FACUT DE MISHEL
Video made by the Bulgarian fans of BBG as a gift for the Romanian fans
MISHELm-a emotionat din nou pina la lacrimi, toata pielea mi s-a zburlit !!!
А това са двата клипа на Мишел които бяха поместени там за тези от вас които не са ги гледали:
http://www.youtube.com/watch?v=dvqonjPciok
http://www.youtube.com/watch?v=Wt1zRjZbEVE&feature=channel_page

# 65
Бойното кръщене на АХУ!  Joy Joy Joy
Ама бързо ша свикне!

Ша свикне,ша свикне че очите й само пари виждат,друго нищо не я интересува  Joy Joy Joy

# 66
Ани! Hug Добре върви укрепването на българо-румънско-турската дружба! smile3521

# 67
Миме, тя българо-румънската дружба отдавна е укрепнала благодарение на поп фолка. Те са пионери в тази дружба а ние я подсилваме...

# 68
# 69
Анни, вчера чудесна работа свърши. Голямо тичане беше покрай организацията на сватбата. Така че полага ти се по-дълга почивка. Ама хайде сега яхвай пак метлата и продължавай с репортажите.

Мишел, клипчетата ти са чудесни. Много добре си подбрала музиката. Много е въздействаща. Сега като ги изгледах, пак ме връхлетяха емоциите от финалния епизод. Бръкнаха ми в душата. И пак се възхитих на брилянтната игра на актьорите. И без думи усетих тъгата и болката на Бену и Керем, по време на развода, при разговора, в който и двамата признаха грешките си, при раздялата на летището. А с колко обич и нежност е изпълнена целувката им в самолета.
А при клипчето за Онур и Шехерезада направо ми се сви сърцето. Заболя ме от неговата мъка и нейното отчаяние и безнадеждност. А финалната прегръдка - без да кажат нито дума ни показаха толкова нежност, и страст, и обич, и разкаяние, и опрощение, и любов. Великолепни актьори и прекрасен филм. Мишел, благодаря ти още веднъж, че ми го припомни.   bouquet

# 70
Аз не съм се спряла откакто съм станала. Гости пристигат, посрещане, настаняване....
Бурхан и Надиде вече са тук. Нали и двамата са благородни по душа Бурхан бей предложи на Али Кемал и Фюсун да мине през Истанбул и да ги вземат като му удържа от заплатата за пътуването. Али Кемал веднага се хвърли да му целува ръка че го спаси от пътуване със сал до Пукет. Току що слезнаха от кораба и Бурхан бей който се научил по време на почивката да ползва дигитален апарат ги снима за да пратят снимката по електроната поща на децата в Истанбул.

# 71
Брей Надиде как се е подмладила, на момиченце заприличала. Явно пътуването на Титаник добре се отразява.

# 72
 ooooh! М Надидето ай на този круиз фитнес е играла,джетче е карала и мнооого е плувала ама такава фигура е докарала ,че чак Фюсун ще й завиди.Ама така де нали за свадбата трябва да изглежда много добре

# 73
А Али Кемал защо ли гледа така дали нещо пак е замислил ? Joy Joy Joy

# 74
А Али Кемал защо ли гледа така дали нещо пак е замислил ? Joy Joy Joy
АК така си гледа! tooth Дава вид, че мисли, ама..... само си гледа! tooth

Общи условия

Активация на акаунт