1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 78

• 23 701
  • 431
  •   1
Отговори
# 75
Сезен завърши успешно и като се прибра в Истанбул се обади на Бурак да го попита къде е батко и Керем защото телефона му не отговарял. Бурак я покани да полеят дипломата и в бара на Мерт. След като се срещнаха отново захвърчаха неугаснали искри и огъня на любовта отново подпали сърцата им. Те решиха да не бързат със сватба този път а само да заживеят заедно и да видят как ще потръгне. Мелек след като опозна Сезен разбра че двете имат много общи интереси и еднакъв вкус за мъже(както те се шегуват помежду си).
Бурак нае частна яхта и те също преди малко пристигнаха със Сезен в Пукет.

# 76
А Али Кемал защо ли гледа така дали нещо пак е замислил ? Joy Joy Joy
Просто той още не може да повярва на късмета си че не му се наложи да плува до тук...

# 77
Сезен се обади на батко Керем и двамата се срещнаха на кея за да наваксат със всичките тези новини.

# 78
Ани, ма ти много душко се умори!  bouquet Да пратим някой да ти помага, цялата работа сама....  bouquet

# 79
Ани, ами с Ганито какво ще правим? Я ти там като по-близко до Пентагона, пусни връзки да се обадят на турския Генщаб, да го пуснат в градска, поне за уикенда, че ще изпусне сватбата. Бива ли така, той вече сигурно се е взел в ръце и е станал по-сериозен мъж. Пък и знае ли се, може да му излезе късмета с някоя пукетка покрай сватбата. newsm48 smile3532

# 80
Дафи, ама аз на Халит нищо лошо няма да му правя. Само хуууууууубави неща съм му замислила.  smile3508 Така че Берг да не се притеснява, а спокойно да си гледа подготовката за сватбата. Пък ако реши да избяга пак, ще се жертвам и ще я заместя. Няма да отива зян подготовката я.
Венетат аз съм сигурна,че с удоволствие ще заместиш Шехи на сватбата Mr. Green Heart Eyes,ама щом не кройш пъклени планове за ергенското парти Whistling,предполагам че Шехи няма да има повод да ревнува и да се отказва от сватбата Stop,затова виждам че приготовленията текът с пълна сила и още гости са дошли,Бурхан нали е добра душа пак се е смилил над АК.ама то сигурно пак Фюсунката е уредила работите че ако се разчита на АК,доникъде нямаше да стигнат hahaha Joy,пък даже и посрещане съм й организирали HugМного се зарадвах на Бурак и Сезен,че са се събрали,ама Мелек и Мерт не са ли сред поканените newsm78 Rolling Eyes?
За днешната серия ми направи впечатление как изчадието Еда се подмазваше на Керем във офиса това преди ми беше убягнало и пак й се ядосах #Cussing outколко подло същество е,пък на всичко отгоре и съвети на Мелек дава да постъпва по същия начин ooooh!След скандала на Шех и Онур пак опатиха децата и за пореден път се убедих че те са най потърпевши от грешките на родителите си,който бързо се сдобряват,ама за децата това не е толкова лесно Rolling EyesСега Онур лудата ревност пак ще го затресе с пълна сила и от там и липсата на диалог пак проблеми и раздели ooooh! WhistlingИ на Бенну и Керем оттук им почват проблемите всеки защитава собствената си кръв и не се опитва да разбере другия и обсебени от собствените си терзания започват да се пренебрегват един друг,но това не значи че не се обичат,жалко само че им отне толкова време и толкова трудности,който да преживеят всеки посвоему,но все пак заедно за да преоткрият себе си и любовта си и да започнат на чисто,пак се унесох и запореден път се убеждавам че колкото й пъти да го гледам този филм ще ме вълнува със същата сила и обсебеност както и първия път,извинявам се за дългия пост Blush Hug  bouquet

# 81
Керем не беше ли с Еда в живота? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 82
Форум БГ мама
е готов за сватбата голяма!
Тръгваме завчас,
че къде без нас!
Нашите любимци да задомим,
и накрая да се успокоим!

http://www.vbox7.com/play:c72d064f

# 83

Много красива снимка за да не я поместя...надписът гласи:
"Не плачи защото е свършил а се усмихвай че въобще го е имало"

# 84
Много добре казано и страхотна снимка!
Добре, че го имаше, за да се насладим!

Честно казано, - съжалявам тези, които не гледаха филма - нямат представа какво изпуснаха!

# 85
Анче, стрхотна снимка.  newsm51 И все пак е тъжно, че свърши.

# 86
Кой каза че е свършил? Нали снимаме 4 сезон в момента?

# 87
# 88
Привет момичета.Много отдавна не съм писала,но благодарение на вас гледах всички серии на филма.
Тъжно ми е,че свърши,но съм щастлива,че имаше много добър край.Супер завърши.Сега обаче,пак гледам сериите по нова телевизия.

# 89
Здравейте,ЖАБУРАНКИ или РУСАЛКИ !!!!Така и не разбрах като какви ще се дигизираме на плажа??? newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy
АНИ-прекрасна снимка- #Crazy #Crazy #Crazy Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт