1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 78

• 23 735
  • 431
  •   1
Отговори
# 90
момичета, ако някой му липсва моето качество на сериите, да знаете, че се качват в лапаче( без 67ма) Flutter

аз не мога да гледам с вас, понеже този час на излъчване ми е крайно неудобен, а  и имам малко ангажименти тази седмица..та... ще пропусна за сега Hug

# 91
Добре, че го имаше, за да се насладим!

Честно казано, - съжалявам тези, които не гледаха филма - нямат представа какво изпуснаха!

И завиждам на тези, които сега откриват филма. Боже, ужасно им завиждам! Mr. Green И малко ги съжалявам - като знам какви безсънни нощи ги чакат. Shocked  Shocked Shocked Докато минат през всички фази на заболяването, то си е зор работа. Че и форумът вече не мож им помогна, щото всички останали сме вече в друго измерение.

Както каза Венетат, каквото и да гледам вече, го сравнявам с 1001 нощ. И познайте от първи път в чия полза е сравнението. Не съм и предполагала, че някога някакъв филм може да ме докара дотук.

# 92
Маги, докара те до Гедже клиниката, от която никой не бърза да си тръгне... tooth Hug

# 93
Добре го е казала Мимата67...ДА СЕ НАСЛАДИМ...и аз като някакъв сомнамбул денонощно гледам последните части на 90с.,после отново в темата чета и пак и пак.
Вече всякакви други филми са ми безинтересни newsm78 newsm78 newsm78

# 94
Светле, и аз съм така.... Явно няма скоро да ми мине... #Crazy

# 95
Нещо новите серии не ме грабват. Тръпката я няма, има разводяване. Говоря за тези, които се излъчват по Нова тв.

# 96
Аз затова си пиша нови серии...да ми е интересно

# 97
  • София-Банкя
Ани, голяма работа си! 

# 98
мерси...работя върху посрещането на останалите гости

# 99
  • Costa Rica
Здравейте, Онурки  и Керемки!
Наминавам набързичко да почерпя, че детенце ми е абитуриентка. Като свърши голямата какаманга, ще седна да изчета 4 сезон. Анна   bouquet , хиля се като побъркана!
Заповядайте - кой каквото пие: 

Тук просто си представете кой ви сваля жартиерите Wink И нещичко за подслаждане
И за да не е спам - да си припомним тази наша любимка

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 00:11 от Делфина фон Ю

# 100
Аз не съм се спряла откакто съм станала. Гости пристигат, посрещане, настаняване....
Бурхан и Надиде вече са тук. Нали и двамата са благородни по душа Бурхан бей предложи на Али Кемал и Фюсун да мине през Истанбул и да ги вземат като му удържа от заплатата за пътуването. Али Кемал веднага се хвърли да му целува ръка че го спаси от пътуване със сал до Пукет. Току що слезнаха от кораба и Бурхан бей който се научил по време на почивката да ползва дигитален апарат ги снима за да пратят снимката по електроната поща на децата в Истанбул.

Ани, къде си я пращала бабка Надиде, бе джанъм. Ми и аз искам там да ида, я виж само какво маце е станала. Че и с къси гащи е тръгнала.

Представяте ли си Надиде ханъм Евлияоглу - с къси гащи в оня палат да се разхожда  Joy

# 101
Делфинче, да ти е жива и здрава абитюрентката. Мойта беше преди години....

# 102
Делфина, да ти е живо и здраво детенце, само радост да ти носи! Мерси за почерпката! Hug

Само...., що ти трябваше да споменаваш жартиерите...сега пак мокри сънища!  sport027
Ана,  трябват ми пояса и шнорхела, моля те! newsm17

# 103
  • до най слънчевия бряг
Да и върви по вода в живота на абитуриентката ,Делфина,и много късмет да има
Ани аз пак въпросче имам  мила ,мама Периде и мама Севал дойдоха ли ,щото няма репортаж от тяхното пристигане А къде без мама свекърва ?Ако нещо е станало със частния и самолет ,да отскоча до Париж да проверя   Thinking колко му е ?После ще долетим направо там, а?

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 00:36 от siren62

# 104
  • Costa Rica
Уф, най-сетне се изредактирах, че не ми се гледа 10 епизод на "Междузвездни войни".
Мерси за пожеланията, момичета!

Само...., що ти трябваше да споменаваш жартиерите...сега пак мокри сънища!  sport027
Мокри, та мокри - ама хубави Wink

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 00:27 от Делфина фон Ю

Общи условия

Активация на акаунт