90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 368
  • 447
  •   1
Отговори
# 210
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ники , а честито.  Hug
То с тез градини , стана по трудно от студент да бъдеш.

Мимка , ще мръдне , че малко остава и бавно се сваля. Peace
Но има време до 5 юни , ще мръдне или аз или кантарЯ.  Mr. Green

# 211
Добро  утро  Embarassed, аз  станах в 10:30, дребната преди минути  Embarassed Embarassed Embarassed
Снощи след  концерта, вечеряхме  в  едно заведение  и   днес си отспахме  Party
За кантара какво да  ви кажа,  показа   това, което заслужавам +300  Twisted Evil, нека ми. То не  бяха   панирани  тиквички с  кис. мляко в  комбинация  с печено пиле, вечрта  салата със сирене и кашкавал  и  шишчета, абе  омешах  ги   добре  вчера   ooooh!, закусих си  2  банана с  кафето, сега  ще  измъдря   обяда,  обещавам да съм режимна, днес ми е  бобов ден, нещо като  ориз с  микс зеленчици ми се  върти в  главата

# 212
здравеите момичета при мен нищо ново в килограмите,макар че вчера си бях напълно режимна,хапнах прясно зеле със свинско с много малко мазнина и същото и вечерта,ходихме и по магазините и си купих нов екип,който ми е малко тесен в корема,но тъкмо да имам стимул и да бъда много по-стриктна през 2 и 3 цикъл  Hug на всички

# 213
Най-накрая намерих моя режим,и кантара мръдна,много съм щатлива LaughingСлед вчерашния плодов ден съм - 1кг.Днес би трябвало да е протеинов,но скъпия и той почва диета и според неговата има постен гювеч с картофи,моркови и тиквички,та си мисля дали да не сменя дните и да му правя компания,а утре ще си наваксам протеинчета.Ня вярвам,че ще се отрази толкова на режима Wink
Лек ден момичета  bouquet
♥ ЖаБкА ♥ честита придобивка,да го запълните с много емоции и незабравими спомени Hug

# 214
Mери , като имаш храна , а и за компания размени дните.  Peace
Случва се , а и аз като теб не мисля , че е много фатално.  Hug

Аз се нагрухтях яко , плановете пропаднаха.  Laughing
Хапнах 3 пил. филенца на скара с кофичка кьопоолу
и няколко кашкавалени пикантни пурички.  Crazy
Сега изчезвам при една приятелка на кафенце.
Хубав следобяд и до после , че и с вас ще си пийна кафенце.  Hug

# 215
а какво става ако изкарам един след дръг два белтъчни дена?не за друго,ами майка ми е направила риба днес и адски мн ми се яде,а трябва да съм на бобови?

# 216
  • София
за обяд си сготвих бамя със зелен боб, доматки, чесън и имах от предишния бобов ден малко от една кутия грах. Сложих и доста люги чушки, та май само аз ще си го хапвам - ама много е люто. Направих и салата от грилнати тиквички с  чесън, копър, оцет и олио /така ми харесват повече от с кисело мляко/.
Честито на всички с минусчета.
Приятен съботен горещ ден!

# 217
Привет момичета! Нямам време много да се задържам тук, то абитуриентски,  то работа, ама ви прочитам набързичко!
Поздравления на всички с минусчетата!!! На другите успех и търпение!
Ние с щерката продължаваме с диетата, но не знаем на къде върви , защото нашия кантар ни изостави напълно Sad, мъжа ми се опита да го изремонтира, но неуспешно, така че ще купуваме нов. Хубав ден !

# 218
  • София
Аз последно си направих картофено пюре. Детето, което иначе е злоядо за трима, ми омаа половината порция, та сега не мога да твърдя, че съм особено сита. За да не мисля за ядене и да не ми дойде някоя щуротия на акъла, отивам и си лягам.  Laughing

# 219
Здравейте, фиданчици!
Да ви почерпя по едно следобедно кафенце  Hug

Ние сме на гости на моите родители, за радост в подходящия протеинов ден - та си хапнах пилешка супичка, салатка зеле и пилешка пържолка.  За вечеря ще е рибка със салатка. След вчерашния плодов ден съм само минус 200 грама, но и това си е нещо.

# 220
martin4e тъкмо ми се допи едно студено фрапе Hug
Аз сега като четох в темата с рецептите обърнах внимание,че бульон се пие само в протеинов ден.Аз си пия всеки ден,не че е лошо де,зеленчуков,но в тези жеги Joy

# 221
  • Панагюрище
Мима,ти пак си станала рано да ни правиш кафе и закуска,ще ни разлигавиш много Joy Joy Joy.
Жабче,днес пак щях да Sick и мъжът ми забрани да се пренася вече на масата,каза да я изхвърля и тоз буламач в къщи вече да не се готви.И така реших-утре лунувам,това ще е.
Верджиния,честито.
Ники,много се радвам за теб,това наистина е добра новина.
Мартинче,благодаря ти за следобедното кафе.

# 222
Роси , щом ти е бляк от супата , хич и не я яж.  Peace
То вкусове различни , аз я харесвам. Laughing
То верно утре е лунуването , ма аз от другия месец
ще почвам , да свърша таз диетка първо.
Тамън се поразмърдаха килцата.  Crazy

# 223
  • Панагюрище
Жабче,добро решение си взела,хубавите работи бавно стават.

# 224
Жабче,добро решение си взела,хубавите работи бавно стават.

To и бая свалих , което не очаквах , че с ядене ще стане.  Blush
А и Птица е права , че пък след предишната диета не е вярвала , че
ща заслабна толкова.  Peace Още малко остана , ма все ще ги сваля ,
а даже и друга цел май ще си поставя. Но , първо да видя как ще потръгне със зелето от другия месец.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт