90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 366
  • 447
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте от мен.
Ники честито приемане в детската градина. То си е направо за празнуване. Кой знае какво ходене по мъките сте имали?
Честито на всички отбелязали минусче днес.
Днес бяхме цял ден навън с таткото та понапазарувахме. Успях да си купя бельо - не бях си купувала от както бях бременна. Grinning Днес бях на белтъчини и ядох почти цял BigMac и пилешка салатка. Мисля че не съм прегрешила със сандвича, но си пийнах и малко Количка. До сега не съм си позволявала безалкохолни но днес си пийнах - много обичам Кола. А привечер бяхме на разходна с детето в Борисовата градина и там хапнах питка с едно кебабче. Това е за днес.
Мили дами приятна вечер и Лека нощ от мен.

# 226
  • София
Вирджиния, притесненията бяха големи, аз много искам да посещава градина /не ясла/ за да си бъде в неговата среда и т.н.  На вас това ви предстои и да не те плаша, но нещата не вървят хич на добре с откриването на нови места, каквото и да си плямпат политиците.
Напук на целия ми песимизъм и открито се съмнявах в системата и нейната прозрачност /децата с еднакви точки бяха разигравани на лотария/, се оказа, че от лотарията не се е паднало добро число и сме вътре. Още не мога да повярвам. Отидох следобяд и пуснах и едно тото - както се е тръгнало да ни върви на лотарии тази седмица... Joy
Днес цял ден съм на картофи, вечерта прегреших с едно парченце кашкавал, но ще си затворите очите, направо ми иде да се напия от кеф! Crazy Hug

# 227
добра вечер момичета, Hug
Ники-6-ча от тотото да ти се падне  Heart Eyesзаслужава си Peace
Роси нали знаеш за ранното ставане,смените са виновни Hug
честито на всички с минуси,на останалите утре двойни-
аз се стремя да задържам,живот и здраве август месец в редиците
лека и спокойна нощ фиданки Joyда се събудим утре по-лекички, Hug Hug Hug

# 228
Здравейте момичета!  Hug
Не съм писала няколко дни, но нямам никакво време. Сега ви чета, започнах от 5-та страница и има още доста да попрочета.  ooooh! Аз съм много щастлива, защото вече 10 дни не съм на диетата, нямам възможността да се храня особено разделно, но и не огладнявам много, та хапвам в нормални количества. Определено стомахът ми се е свил доста, защото се наяждам с малко, а сладкото и хлябът напоследък дори съм ги отписала. Рядко си позволявам нещо сладичко. Peace Газираното също не си го позволявам.  Naughty Пия си доста минерална вода и се радвам, че този навик ми остана, както и кафе без захар. Crazy Снощи бяхме на един бал и си позволих да хапна към 22ч и то от какво ли не, но нямам покачване в килограмите. Много съм доволна, че успявам засега да ги задържа, а и хората непрекъснато ми казват, че от ден на ден все повече съм отслабвала.  Laughing Всичко това го дължа и на вас, така че за всички мнооого  Hug.

Петка
със страхотен резултат си свършила диетата! Браво!   bouquet Ние с теб горе-долу по едно и също време приключихме. Успех със задържането!  Praynig

Melisita
страхотна новина за датата на сватбата.   bouquet Радвам се за теб, сега те очаква една вълнуваща подготовка.  Whistling

elinor и reni имали сте празници - живи и здрави и много късмет в начинанията!  Hug

rosi_72 мярнах те на снимки, които си качила - изглеждаш много добре и тази прическа ти отива.  Peace

NBVV добре дошла и успех в постигането на целта!  Hug

Sisis69
виждам един страхотен резултат в линийката ти. Желая ти успех със задържането сега. Praynig

Ники. браво за минусчетата, някъде прочетох, че имаш отбелязани такива.   bouquet Много хубаво, че детето са го приели в детската градина, честито! Hug

Забравих да ви се похваля също и че преди си купувах дрехите с размер XL, XXL, а сега влизам в M.  Shocked Това не е било никога наистина. Много съм щастлива от ефекта и мотивирана да го запазя.  Praynig
Аз ще се появявам когато мога, на всички мнооого  Hug

# 229
  • Панагюрище
Изкусителка,браво все така да бъде и занапред та даже и в по малък размер да влезнеш Hug.

# 230
Добро утро,момичета Hug
Честит

празничен и светъл да е днешният 24-та май

# 231
хайде на кафето и закуската

Изкусителка,поздрави за резултата-много е добър Hugна всички лек и режимен ден Joy

# 232
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Честит празник!

Мима , мерси за закуската.  Hug
Аз съм станала в 5 часа , поливах навън , мих двора и
то стана време за кафенцето.  Laughing
Днес съм -300гр.  Party А снощи имах прегрешения с
едни череши в белтъчен ден.  Blush Но , ето че кантара ме
зарадва днес. А и офиса с тез череши го посетих без време.  Mr. Green

Изкусителка , чуден резултат , браво.   bouquet

# 233
  • София
Честит празник на буквите на всички!

# 234
Добро утро момичета.

Честит празник!

Жабче
честито ти минусче!
Мима мерси за закуската и кафенцето. Сега си ги консумирам на бюрото докато ви пиша.
Аз днес съм на варива. От вчера нямам нито плюс, нито минус. Ама пак се радвам.
Никитоайде сега и ако не 6-ца, то поне петица от тотото. Аз мойта щерка ще я дам на бабата да я гледа, като тръгна на работа. А после като стана на около 3 годинки /жива и здрава/и с таткото сме още тук в БГ /искрено се надявам да не сме/ ще я дам на частна градина.
Айде сладурани хубам и лек ден.

# 235
Добро утро момичетааа. Почвам да чета .... въххх какво четене ще пада и после ще докладвам.

За спорта ... карам 20 км колело в последните 3 дни,т.е 60 км за 3 дни и смятам да го правя всеки ден. Ям малко,примерно позволявам си 1 бейкролс или 1 малък Лайън на 1-2 дни,но после го изразходвам с колелото.
Като цяло сега гледам да поддържам тези свалени 4-5 кг от 90 дневната,докато не излезнат повече плодове,тогава минавам само на плодове и зеленчуци.А сега по принцип си се храня само с таратор,млечна салата и 1 път с 3 пил бутчета. (това е за последните 3 дни,даже като видя сега...ял съм по 1-2х на ден с по 1 таратор,бреееей)

Я си кажете мнението за Лидия Ковачева (не смятам да почвам нищо Wink )

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 10:31 от Petko92

# 236
  • София
Петко, добре завърнал се и честит празник - нали си ученик. Пожелавам лесни контролни и изпитване и само добри оценки за годината.
За Лидия Ковачева -чела съм, но  голям глад ми  се струва.
И после да не се върнат кг. Тук май има тема за нея - прочети какво са писали.
Спортувай си, хапвай умерено и така. Нали още растеш.

# 237
Приветствам всички автори и посетители на тази тема! Браво на всички отслабнали! Браво. Впечатлена съм от резултатите Ви. За колко време се смъкват 5 кг? Задължително ли е вечерята да е същата като обяда по асорминет, или само като вид храна?

# 238
Уффф верно,че днес е 24 ... честит празник на всички и на Ели като военно-служеща в даскало  Laughing

Аиша,благодаря ти  Laughing не че се трогнах де  Laughing

Четох,мислех,чудех се ... връщам се към вас отново,не знам какво ме е обзело тогава,ама много ми беше напрегнато.От утре се връщам отново на 90 дневната и без това не съм изтървал нещата още освен по 2-3 таратора в последните 3 дни  ... божеее за смях станах  Blush    Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Утре почвам с белтъченият ден.Също така правя стачка и официално заявявам,не искам да се тегля всяка сутрин,ще се тегле през 2-3 дни....   #Cussing out Blush Mr. Green  Също така ще си взема и механичен,защото този електронен с извинение се е**ва яко с мен и супер много ме демотивира.

Много ме яд и тъпо,голям зор се оказа това даскало,само като слезна да си взема вода на лафката и всикчко е наредено пред мен (въпреки периода уж който си мислех,че съм спрял и по време на 90 дневната,1 път не се изкуших да си взема нещо освен бейкролс и вода,ама е голямо изтезание),мирише на принцеси,хамбургери,пици.....ужас  ooooh! явно това ме бе така раколебило и отделно и заради тъпите ябълки .... направо ми се драйфа от вида на ябълка и толова се отвратих   Sick

Ta в крайна сметка се надявам да ме приемете обратно   Embarassed

Алейша,здрасти.Аз смъкнах 4 килограма за 1 седмица,всичко опира до човека и колко кг има за сваляне Wink

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 11:43 от Petko92

# 239
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!
Нямам много време да пиша за това искам да поздравя всички с минуси, а на останалите не се отчайвайте.Ще дойдат и при вас.
След водния ден яко го зациклих.Вече 2 седмици няма никакво помръдване на кантара, дори и след въглехидратен ден когато най-много свалях.Твърдо си стоя на кг от линийката.Но продължавам напред и се надявам вече да потръгнат нещата.
Лек и отпочиващ ден на всички.До понеделник

Общи условия

Активация на акаунт