90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 364
  • 447
  •   1
Отговори
# 240
хайде момичета на следобедно кафенце Hug

вие къде избягахте-на празнично шествие ли сте Heart Eyes

# 241
Вчера сутринта имах +,  днес  отново  ooooh! ooooh! ooooh!
на какво се дължи, къде греша незнам  newsm78

# 242
Мима мерси за кафенцето отново - ти редовно се грижиш за нашата закуска и кафе. Hug
kriss` не се притеснявай надявам се плюсчетата ти да са незначителни. Ще дойдат и минусите и ще тръгнеш надолу.
Добре дошъл отново на единствения ни мъж - Петко.  Hug
 Днес съм на варива и на закуска хапнах един банан, на обяд изядох 2 картофени кюфтета и три малки топчета крокети с тиквички и вместо салатка си хапнах няколко маслини. Довечера ще е същото но мо-малко количество.

# 243
Честит празник на всички! Hug Hug Hug
Мими, благодаря ти за кафенцето  Hug
Йоанина, ще се покаже минусчето, ти втори или трети цикъл си в момента?
Крис, що така, да не си преди МЦ или ову, и това се отразява да знаеш, ние жените не сме като хората  Wink
Изкусителка, браво за поддържането на резултата!
Жабке, честито ти минусче!
Петко, добре си се завърнал при нас! За Лидия Ковачева и за Емилова мога да кажа, че и аз съм правила лечебното гладуване преди почти 8 години, за година и половина бях направила 4 цикъла по 30 дни с прекъсвания и множество малки 5 дневни със захранвания след това. Ефект имаше, определено, задържах ги, после забременях, дори през бременността нямах проблеми - качих само 10 кг, но след това поради проблеми с щитовидната жлеза напълнях пак. Въпреки, че на 2 часа или ядеш плод или пиеш чай с мед...си е направо глад спрямо тази диета. Освен че заради щит.жлеза не ми дават вече да я спазвам, но и аз не искам, след като знам, че може и да си хапваш и пак да слабееш Laughing
Днес и аз съм на варива, хапнах си голяяяяма салатка наобяд и картофки с копър на фурна, за вечеря ще е същото.

# 244
Привет Hug
Аз днес съм на протеини,направих за обяд много вкусно пиле на тиган без мазнина със задушени зеленчуци(гъби,пиперка,моркови,тиквичка,домат и магданоз),разкошно стана с една салатка марули и краставица се заситих супер.Довечера пак това ще доям.Сутринта за закуска малко ягодки,смятам след малко пак една круша да изям Wink Много ми е лесен този режим,научих се и вода да пия по много,гордея се със себе си Laughing

# 245
Крис, що така, да не си преди МЦ или ову, и това се отразява да знаеш, ние жените не сме като хората  Wink

smile3555 не се и замислих, при все, че от  Дюкан си знам, че  МЦ ми  играе по нервите и заради него  си седях с дни едни и  същи  кг,  но поне задържах, а  тук  за 2  дни си  върнах + 0.700 кг newsm45
И друго  искам  да питам, плодове в неплодов ден, кога и по колко, че май  прекалявам с тях

# 246
Здравейте, днес след ровене в нета открих тази тема и реших ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ КЪМ ФИДАНКИТЕ.
От утре започвам диетата и дано имам и аз волята да отслабна, както са отслабнали много от Вас.
Към настоящия момент съм 75кг., 166 см., 36г. Миналата есен започнах с Дюкян. Отслабнах 10 кг., но нямах воля да устискам до края. Най-вече ме мъчеше липсата на плодове и сладко. Е, тук както чета могат да се консумират, така че от утрес с главата напред, пък каквото сабя покаже. Поздрави на всички.

# 247
  • София
Крис, ако ядеш плодове в неплодов ден си спазвай стриктно часовете. Например в белтъчен - обяд, чакаш 4 часа, ядеш плод и чакаш 2 часа, тогава можеш да вечеряш.  Peace

Добре дошла на Сикс сенс! Пожелавям ти успех, диетата е лесна за спазване, а компанията тук е супер!

Аз днес съм на въглехидрати, но прекалих. Бяхме по обяд на РД, сега пък малко смесих с белтъци, но утре ще се самонакажа с плодове.  Laughing

# 248
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Цял ден навън , после обядвахме и завършихме
деня в едно кафенце и пак навън по двора.  Peace
Сутринта станах в 5 та да поливам , то пък преди малко
взе , че заваля дъжд.  Mr. Green
Отчета за днес ми е две купи боб и два фреша и около 2л. вода. Peace
Ще видим утре кантара дали ще е милостив.  Crazy

# 249
Здравейте момичета. Хапвате ли макаронки със сосчета. Чудя се колко грама е една нормална порция <например в сурово състояние>, че ми се струва че си правя в повечко.

# 250
Ники, благодаря за топлото посрещане и за насърчаването.

# 251
Здравейте фиданки  Heart Eyes
Аз,най-после се приземих у къщи  Laughing
Бяхме на палатки тук на една местност при нас.Много е хубаво,но като се пуснат снимки ще ви пусна линк да ги разгледате.
Като казах снимки,искам да ви попитам как мога да разгледам вашите във сайта,защото не ги намирам?
Няма да давам никакъв отчет,защото сигурно съм най-голямата прегрешителка при вас  Embarassed Embarassed Embarassed (чак ме е срам от сбе си)
Но,продължавам напред!

# 252
six sense Добре дошла при нас  Hug и много успехи с диетата. Това е най-добрата  диета, в което се надявам ще се убедиш.
kriss` не се отчайвай, ще видиш че е въпрос на време и катара ще те зарадва.
Аз утре съм на въглехидрати и още от сега си имам едни фетучинки за обяд а за привечер - ще си хапна палачинка  eat

# 253
  • София
Мария82, ето ти копие на една рецепта, преведена от оригиналната книга от Мелисита, количеството на макароните определено е малко:  Mr. Green
15 ден - въглехидрати
Макарони с гъби

80 гр. макарони (по ваш избор)
2 шепи гъби
1 скилидка чесън
1 ч.л. зехтин
1 с.л. оцет
1 ч.л. ситно нарязан магданоз

Сварете макароните, изсипете водата. В разгорещения зехтин припържете нарязаните гъби, залейте с неголямо количество вода, добавете размачкания чесън и 1 с.л. оцет. Размесете с макароните и посипете с магданоза.

# 254
Здравейте, днес след ровене в нета открих тази тема и реших ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ КЪМ ФИДАНКИТЕ.
От утре започвам диетата и дано имам и аз волята да отслабна, както са отслабнали много от Вас.
Към настоящия момент съм 75кг., 166 см., 36г. Миналата есен започнах с Дюкян. Отслабнах 10 кг., но нямах воля да устискам до края. Най-вече ме мъчеше липсата на плодове и сладко. Е, тук както чета могат да се консумират, така че от утрес с главата напред, пък каквото сабя покаже. Поздрави на всички.
пожелавам ти успех.аз също миналата година с Дюкан свалих цели 20 кила, но и аз не можах да устискам до края.тази диетка е доста попоносима.успех

НИКИ благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт