90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 360
  • 447
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро на всички  Hug
аз ще  хуквам за работа, но  да драсна няколко реда докато си чакам транспорта  Crazy
Вирджиния, тенкс за закуската,  но аз  нали си  влача  един +,  а  и ми е  плодов ден,  само   от плодовото плато мога да се  възползвам  Heart Eyes
Жабче, вчера те  търсих в  скайп, но   те  няма, много  скиташ, или  си  била  в  градината( да  не се чудиш коя  е  Красимира Димитрова). И на теб благодаря за капучиното; грижите се  вие  всяка сутрин да има по нещо
Някой пита за Ели, беше  в  Стара Загора, днес мисля е  на  линия,  работата я  зове
Дидник, ЧРД! Много здраве, късмет и любооооооов

Верабел, хубав излет, хубави снимки, хубави шишчета  Party Поздравления за  достигнатата и задържана 60-тица, а аз  кога ли ще я  видя пак на моя кантар  Cry
хайде мацки, до после,  бягам  Hug Hug Hug Hug

# 271
[quote author=Даничка1979 link=topic=398178.msg11320139#msg11320139 date=124318146
Бяхме на палатки тук на една местност при нас.Много е хубаво,но като се пуснат снимки ще ви пусна линк да ги разгледате.
Да не би да бяхте на Душанци? - любимият ни язовир
И ние днес ходихме на пикник, защото мъжа ми беше на работа вчера и неможахме да отидем на палатка.
Бяхме на яз. Огняново - много приятно местенце.
Аз бях на въглехидрати и хапнах шиш от лук, домати и чушки, пица /само стоплена на барбекюто/ и едни масленки за обяд, и за вечеря сладолед галакси, 3 шоколадови бисквитки и малко нат. щоколад.
Тренирах малко /гребаане - около час и половина/ и поспах на сенчица.

Верабел,бяхме на местноста св.Петка,над с.Чавдар,но все още няма снимков материал Simple Smile

# 272
Даничка  на 1 стр. е сайта на фиданките, там са снимките  Peace

Видяла съм го аз,но като натисна на Фотос и не ми излиза нищо.
За това попитах????

# 273
verabel ммммммм вкусно.... шишчетата изглеждат прекрасно.
Мима какво ти спане. Тая мойта щерка от известно време като я нахраня в 6,30 после не ще да спи. Та общо взето спането ми е до 6,30.
Лека и успешна работа на трудещите се.
Аз днес съм на въглехидрати, но сутринта като се премерих бях +500. Може би плюса щеше да е по-малък, ако се бях премерила преди да закуся бананче и да пийна водичка. Но факт е че днес Кантарев не ме харесва.

# 274
 Здравейте бандааааааааа!!! Hug  Hug
   Аз се появявам най сетне.Събота и неделя никак нямах време за писане иначе Ви наблюдавах Mr. Green
Вирджиния благодаря за закуската и кафенцето  Hug
  Жабче честито   bouquet с хубави емоции да напълните новото жилище  Hug
Дидник честит рожден ден!!! Бъди жива,здрава,късмет и много усмивки!!!   bouquet   bouquet   bouquet
  Честити мнуси на всички  Hug
Петко щом си решил отново да почваш ти желая успех Peace А за плодовете смятам че има голямо разнообразие така че стига се оплаква за тези ябълки Mr. Green
 Ники много се радвам,че отново си сред нас HugЧестито приемане на детенце Grinning
  Пропускам много фиданки да спомена за което се извинявам BlushЩе гледам да навляза в крак ooooh!
  И накрая няколко думи за мен и Явор Mr. GreenНали правихме в събота детско парти.В петък вечерта Явор вдигна Темп. изкарахме тежка нощ Confusedповръщаше панадола и нурофена.В събота сутрин времето реши да се развали-валя и духаше гаден вятър,а празненството беше организирано на открито.Въобще цял ден се побърках от мислене кое как да направя.В крайна сметка не го отмених.Времето с епооправи.Явор дойде само да духме свецичката и малко поигра,но много се страхувах да не зарази някое дете с нещо и затова не го държах много  с децата.Иначе се получи добре.Получи много подаръци,храната стигна Mr. GreenАз бях в белтъчен ден и ядох само малко баница със сирене(знам че не е съвсем режимно,но...)
 И така вече съм 59кг  Crazy просто още немога да повярвам,че кантара е под 6-цата Shockedно два дена показва 59 така че го приемам за вярно Laughing Днес съм на въглехидрати Crazy
 Айде,че много досадих Whistling ще кача някоя снимка следобед като заспи щурчо
   Слънчев ден  Hug

Промених си целта ей така за стимул hahaha

# 275
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Крис , вчера почти не съм била на компа ,
цял ден на вън.  Laughing Днес пак до обяд съм тук ,
после съм на бал. Но довечера съм тук.
Ти прати пълномощно , пък аз ще те оторизирам ,
нали знаеш скайпа е mishka9489

Нати , благодаря ти.   bouquet
Яворчо да оздравява и да слушка.  Heart Eyes

# 276
Здравейте диетковци!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ДИДНИК-най-добри пожелания за здраве и любов, късмет и много приятели! Нека минусите на кантара са все повече и повече!
verabel, страхотно явно сте си изкарали - много обичам аз такива местенца, но все не можем да се организираме ние   Cry
Аз трета сутрин съм на едни и същи килограми и грамчета, но няма да се отказвам. Днес съм на въглехидрати и май пак ще съм на спагети с доматено сосче.
Момичета искам да ви питам нещо - от 2-3 дни имам малко проблем с ходенето до WC, а по принцип съм си редовна. При вас така ли беше в началото. Все пак аз съм още "новичка" в режимното хранене - едва 7 ден.
Лека и спорна седмица на всички!

# 277
Добро утро!
Дидник, честит рожден ден!   bouquet Много здраве, късмет, приятни изненади и щастливи  Peace
Нати,  много неприятно, че Яворчо се е разболял, бързо да му минава, по-важното е, че си е духнал свещичките на партито! И честита ти 5-чка  Wink
Честито на всички, които имат минусчета. Hug
Добре дошли на всички новопристигнали, при нас е весело и приятно  Hug
Аз след два дни уж режимни, съм на малко плюсче. Снощи имах издънчица, на едно гости си пийнах чаша "натурален сок" и ядки, в бобовия ми ден. Днес обаче съм въглехидратна и се надявам да го стопя това лошо плюсче, че и да го преборя.
verabel, страхотни шишчета, много ги обичам тея събирания на открито  Simple Smile
NBVV , не се притеснявай за задръжката, има и такива периоди, има и с плюсчета, важното е да си режимна и нещата ще се наместят  Hug
Аз доизпивам кафенцето и се мятам да работя, че днес ще имам доста  ooooh!
Тук времето е мраааачно, и се надявам да не се разсейвам много   Laughing, но пък дано е слънчево в душите ни и мноооого да слабеем! Hug

# 278
  • Бургас
Добро утро фиданки и Петко  Grinning
virdjinia благодаря за закуската и кафето, Жабче и от твойто ще си сръбна по-късно Hug
verabel много хубаво място, тишина, вода...барбекю  Peace пълен релакс.
Даничка не знам защо не ги виждаш снимките Thinking
Нати страхотен ти е резултата до сега  Peace Дано Яворчо вече е добре и да се радва на подаръците си  Hug
При мен пълен застой, но то е разбираемо за 90-те дни организма свикна, а и накрая става най трудно. Мисля да започна с нещо друго от днес та да събудя малко метаболизма  Peace,  но само мисля  Mr. Green
успешен ден на всички!

# 279
Ей НаТи здравей  Hug. Браво за поститгнатия резултат. Гледам че имаш нова цел и съм убедена че ще я постигнеш. Бързо оздравяване на Яворчо.
NBVV мисля нормален е проблемът ти с 00. Предполагам че повечето тук ако не всички са имали такива. Аз също съм редовна с 00, но от време на време и аз имам проблем, даже в момента от 2-3 дни не съм ходила. Сутрин си правя на гладно медена водичка, а ако това не ми помогне си хапвам сушени сливи.

# 280
  • София
Благодаря ви! Много добре изкарахме и си починахме.
Дидник, честит рожден ден!
Бъди жива, здрава и много, много щастлива!
Сега ще си направя кафенце и ще го пина, заедна с това на virdjinia и на жабка.
Успешна нова седмица и много свалени килца пожелавам на всички!

# 281
# 282
ДИДНИК, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО КЪСМЕТ!
Виржиния, благодаря за кафето и закуската!
Жабка, честито придобивка!С много любов да си я ползвате!
НаТи, честито ти минусче и успех в постигането на новата цел!Скорошно оздравяване на Яворчо.
Добре дошли на новите фиданки, много минуси да имат.Успех с диетата!
Мартинче, ти ме попита в кой цикъл съм, нали?В момента карам втори цикъл, но при мен още от първия много трудно вървят нещата.Повечето време си въртя едни кг нагоре-надолу и много трудно свалям.Замислям се втория воден ден да го изкарам на плодове и зеленчуци и да видя дали пак ще има зацикляне.
Днес също съм си на старите кг, нещо май и моя кантар го е хванал вирус. Не ме харесва и това си е.Но на сантиметри разлика има, защото летните ми панталони и дънки са ми хлабави и без колан не мога да ги нося.
Жани, Ели, къде се губите момичета?

# 283
  • Варна
Момичета благодаря за пожеланията - страхотни сте както винаги   love001
Ето сега и почерпката от мен по случай рожденния ми ден - за всекиго по нещо, кой какъвто му е ден  newsm62

# 284
кажете ми в  плодов ден, през какви интервали от  време, по колко  броя и еднакви  ли трябва да  бъдат  консумираните  плодове

Общи условия

Активация на акаунт