90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 358
  • 447
  •   1
Отговори
# 285
Фиданчици привет:hug:

Дидник,честит рожден ден !!Бъди много щастлива,здрава и много любов ти пожелавам!!

Аз да ви кажа,че вчера не съм правила плодовия ден,защото ми беше много ниско кръвното и ми се виеше свят и реших да не рискувам,че вече съм патила от главата си  Laughing

Сега се връщам да ви чета и после пак ще пиша  Hug

# 286
Привет и от мен Hug
Дидник много здраве ти желая,весело прекарване на празника днес,много усмивки и хубави спомени newsm59

kriss`аз в плодовия ден си хапвам плод на около 2 аса,гледам да не ги смесвам,понякога и повече от 1 плод,виж на първа страница пиши,че не е проблрм смесването наим,така че сама си прецени.В началото ще ти се хапва по честитчко,постепенно ще намалиш количествтото Wink
Аз днес съм на спагети,ще хапна и на обяд и на вечеря по 85 гр ми е порцийката,а след вечерята черен шоколад Wink Обожавам го този ден Wink
Момичета да ви попитам бамята към варивата ли спада,че ще правя скоро на скъпия и се чудя в кой ден да си хапна и аз Wink

# 287
Дидник честит рожден ден желая ти много здраве късмет и любов
Днес съм на белтъчини ще го карам на краставици и мляко .Нещо зациклих и то много яко но съм решила да си доизкарам диетката до края и тогава ще видя какво ще правя .Може пак да си направя зелевата супичка с нея свалих 1.200за пет дена а и ще наблегна на плодовете зеленчуците и киселото мляко .

# 288
  • СОФИЯ
 Hug за elonor   bouquet благодаря ти !!!
а иначе нещо ми се струва, че отслабвам само в плодовия ден, иначе от вчера - въглехидратния съм 600 гр. + Crossing Arms

# 289
  • СОФИЯ
Здравейте диетковци!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ДИДНИК-най-добри пожелания за здраве и любов, късмет и много приятели! Нека минусите на кантара са все повече и повече!
verabel, страхотно явно сте си изкарали - много обичам аз такива местенца, но все не можем да се организираме ние   Cry
Аз трета сутрин съм на едни и същи килограми и грамчета, но няма да се отказвам. Днес съм на въглехидрати и май пак ще съм на спагети с доматено сосче.
Момичета искам да ви питам нещо - от 2-3 дни имам малко проблем с ходенето до WC, а по принцип съм си редовна. При вас така ли беше в началото. Все пак аз съм още "новичка" в режимното хранене - едва 7 ден.
Лека и спорна седмица на всички!
аз лично преди диетата бях в по-затруднено положение, но откакто закусвам плодове и особено след плодовия ден, нямам проблем, гледай да похапваш плодове,, които са с по-разхлабващ ефект. Киви, портокал, ягоди, круши ....

# 290
Дидник Честит рожден ден  bdbaloni,много щастие,здраве и любов!днес съм плодова и утре вместо воден мисля пак плодов да го направя и завър6вам 1 цикъл,варабел вждам че и ти си като мене дано успеем да ги изкараме без прегрешения,добре че има черешки и праскови/любите са ми/,мисля да се претегля в след 2-рия плодов и да видя вече наистина 5-чката,сетих се заНАТИПоздравления за 5-чката и дано достигнеш новата цел,иначе съм свалила по3 см  от ханш и талия,4 см от гърдите и по 1см бедро и мишница честито на всички минусови,а на плюсовите и задържащи/като мен/малко повече търпение  Hug

# 291
за wc-то аз също откакто съм на 90-дневната нямам проблеми, с малки изключения и аз мисляс консумацията на повече плодове и салатки,няма да има  проблем

# 292
Благодаря ви момичета за бързите отговори! Точно тази сутрин закусих с 2 кивита и ... готово!
Айде отивам да си правя спагетките...

# 293
  • София
dani*ela, пожелавам ни и на теб успех с двата дни,
надявам се след тези 2 дни да се разжвижат нещата при мен, аз от две седмици си стоя на едни килиграми.
Мислих само на череши да я карам, но си взех 1кг череши и 1кг домати и 2 връзки магданоз.
Преди малко хапнах половината домати + 1 вр. магданоз, след два часа мисля да хапна и половината череши и после към 5-6 доматите и към 8 другите череши.

# 294
  • София
Здравейте, мацки!
Дидник, честит рожден ден! Бъди много здрава и щастлива!  bouquet

Крис, през плодовия ден плодовете могат да се смесват, може да се яде през час-два.
Мери 79, за бамята - към варивата я хапват момичетата. мама на викито /ако не се лъжа/ беше дала рецепта за нещо като гювеч с бамя, картофи и други зеленчуци на фурна.

# 295
  • София
и аз ядох бамя през втория ден варива. Напрвих я със  зелен боб и домати, чесън, магданоз

# 296
Здравейте сладуранки Hug
Аз малко бях тези дни на гости и не съм ви чела как сте.....Видях, че има днес рожденничка Wink
Дидник честит рожден ден миличка-да си жива и здрава, щастлива, обичана и нека всички твои мечти днес бъдат мои най-искрени пожелания Hug

# 297
Писали те наште  ooooh! аз нека ходя на сватба в Стара Загора  Simple Smile
Само набързо влизам, после ще пиша повечко.
didnik миличка, честит рожден ден, да си ми жива и здрава, много щастлива, по малко проблеми и да си най - обичаната жена на света  Hug Това е за теб, скромно, но от сърце  Heart Eyes

# 298
  • Пловдив
Здравейте Фиданки!
Поздрави на всички с минусче и Честит рожден ден на Дидник!
А видях че Жани е отговарила на Крис за плодовете.
Аз съм вече във втори цикъл , ама  съм зациклила!  Mr. Green
Не са ми мното свалените- само три за първия. Продължавам  Grinning
Успех на всички!

# 299
Набързо прелистих.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИДНИК! Grinning  ЩАСТИЕ,ПАРИ,КЪСМЕТ,УСПЕХИ,ЗДРАВЕ И ЕКСКУРЗИЯ ДО НЯКОЯ ШОКОЛАДОВА СТОЛИЦА  Laughing  Hug

Мартинче,от 2 дни много се колебая 90 дневната или Лидия Ковачева,Дюкан също го мислех,но и без това не съм на 6 бъбреците и пак имах миналият ден бъбречна криза - не съм за него,отделно и подагра най-много да си докарам,глада няма да ми пречи,но не знам...просто ми трябват бързи резултати в рамките на месец- месец и половина максимум,съвсем сериозно говоря,със захранвания и връщане килограми - нито ме плашат,нито пък каквото и да е.90 - дневната е просто перфектна и наистина много искам да я почна,но през много лош моменет я почнах,трябваше поне месец по-рано...
Просто не знам  :\\\\

Общи условия

Активация на акаунт