90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 357
  • 447
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Към Петко
Мило момче, преди години /13-14г./ правих Лидия Ковачева и отслабвах , но много бавно стават и там нещата. Не си и помисляй , че има диета или режим на хранене с който можеш да отслабнеш за 1-2 месеца.Лидия ковачева щи те ограничи доста в избора на храна, а ти си ученик  и  ти е необходимо по-голямо разнообразие на храни и не пренебрегвай момента на захранване, който е изключително важен. Не напразно свалянета на много кт по Лидия Ковачева става в центрове като ВарнПовярвай ми Naughty

# 301
  • Варна
Малееее, страхотни пожелания - отново много Hug  love001 на всички, и нали днес и бездруго ми е ден, нека следобедното кафенце и пиетието към него пак да са от мен  newsm51

На всички страхотен режимен и лекичък ден  Hug

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 14:14 от didnik

# 302
Дидник, душа! Честит рожден ден! Желая ти много любов, здраве, късмет и сбъднати мечти!  Hug Heart Eyes
Поздрави и на всички останали фиданки и фиданчо- не се отказвай от диетката, остави гладуването!
Аз диетата я карам общо взето както аз си знам, ама пусто не мога да се озаптя...  Blush Обаче се кефя на всички познати, с които не съм се виждала скоро как реагират на визията ми и се надувам...  Whistling Mr. Green

# 303
 Мерси Дидник за кафенцето,пийвам си сега с вас  Hug
   Петко аз съм на мнение,че с тази диета също можеш да постигнеш добър резултат за месец,два.Аз всъщност неразбрах ти почна ли я отново или не.Ти си вървеше много добре в началото не трябваше изобщо да я спираш Peace
Жани,Ели кажете как са при вас нещата   Hug

Ето няколко снимки от детското парти  Peace
  http://prikachi.com/files/860563J.jpg
  http://prikachi.com/files/860566w.jpg
  http://prikachi.com/files/860569b.jpg
  http://prikachi.com/files/860585Q.jpg
  http://prikachi.com/files/860570Z.jpg 

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 14:47 от ..**НаТи**..

# 304
Жани,Ели кажете как са при вас нещата   Hug
Ами при мен нещата са без диета Embarassed Предните почивни дни нали пътувах на моето село и след режимни дни кантара беше тръгнал нагоре и понеже от време на време ми е слаба волята и спрях. При мен добър резултат дава зелевата супичка и уж от днес да я направя но нямах време да си напазарувам продуктите и да си я сваря......така, че ще бъде скоро но не зная от кога Thinking
Дидник мерси за кафенцето Hug

# 305
Ау Нати това в лятната градина на Роял ли е. Много сте сладки, аз ще пиша с подробности по - късничко че сега малко домакинствам, взех си ден отпуска и утре отново на работа.

# 306
 Ели да в лятна градина "Роял" беше детското парти  Peace.Там сега са направили детски кът.

# 307
  • Панагюрище
Привет и от мен.
Добре дошли на новите Hug и успех с диетата.
Петко,добре дошъл отново.
На всички с минуси ,честито,а на другите да не се предават.
Дидник,ЧРД!Пожелавам ти збъдване на мечтите ти  ura smile3525.
Верджиния,мерси за кафето и закуската.
Верабел,много хубави снимки,пожелавам ти много такива моменти.
Нати ,съжалявам за температурата на Явор,но сега как е оправили се вече?Пожелавам ти постигане на новата цел.Охоо по снимките виждамхубаво парти сте си спретнали.
Иринка,добро решение си взела,ти вече си изпати веднъж,затова сега бъди по разумна.
Жабка,приятно искарване на бала.
Ели,как беше на сватбата,добре ли си изкара?

# 308
  • Бургас
Дидник мерси мила за почерпките  Heart Eyes
Петко я зарежи тези плодувания-гладувания  Naughty  организма си иска от всичко.  И за кво са ти бързи резултати  newsm78  Продължи си този режим + спорт и ще успееш за месец-два  Peace
Нати ама много сладък този Яворчо  Hug
Жани неее, не е слаба воля, та ти си свалила 20 кила  Peace  от време на време се нуждаем и от почивка. Дано със зелевата раздвижиш пак нещата.
Ели е те това е женската работа - ден отпуска за домакинстване  Hug
Иринка добре си направила вчера  Hug
Момичета и Петко да не забравяме водата 
хавайско цвете, MiqS къде пак се изгубихте Thinking
izkusitelka  Hug поздрави за задържането и за по-малкия размер дрехи.

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 16:54 от vesyy

# 309
Здравейте отново, мога да кажа че за днес се ошетах, така че сядам да ви попиша малко.
Виржи радвам се много, че най – накрая кантарчето ти се е размърдало и много ти благодаря за закуската и сутришното кафенце. Аз днес съм на плодчета и тъкмо вечерях с една салатка и това ще е за днес, т.е. по – късно не мисля да огладнявам, поне аз съм на това мнение, ама незнам организма ми на какво ще е  Simple Smile
Жабче какво да ти кажа душицо, освен честит ви ключ и да имате много щастливи моменти в апартамента. Наистина много съжалявам, че срещата се е развалила, толкова исках да се видим като дойдеш в Русе. Тогава остава аз да дойда в Драгалевци, планината като не ходи при Мохамед, Мохамед отива при планината  Hug
Мимка* естественно че ще размениш дните, все пак веднъж човек става абитуриен и щом сте поканени, значи държат на вас и не е редно да делиш храната като седнеш, все едно ги обиждаш  Peace
Ники на теб пък ти честитя приемането в детската градина, то наистина стана много трудно кандидатстването и приемането в тия градини. На цирк го превърнаха вече.
dani*ela честито ти екипче, тъкмо както ти самата спомена ще ти е като стимулче.
изкусителче браво че задържаш фронта с килограмите, то това е най – сложната част от отслабването да ги задържиш.
Петко благодаря много за поздравите за вчерашния празник, само където не успях да отида на центъра да участвам в тържествата, понеже пътувах за към Русе. То дори и наште деца вчера имаха бал, но и тях не успях да изпратя в ресторанта. Но повода по който отсъствах си заслужаваше определено. А ти разбрах се колебаеш между това режимче и Ковачева, аз лично съм против Ковачева т.е. много се гладува там. Ти защо искаш толкова бързо да ги свалиш килограмите, какво има след месец за морето ли става на въпрос или имаш нещо друго предвид?
six sense добре дошла ти казвам на теб  Simple Smile
verabel страхотни снимчици и определено си личи, че сте си изкарали супер  Peace
Нати миличка това с Яворчо много лошо, сега как е с температурката горкичкото. И най – вече да ти честитя 5, браво на теб  Hug
Ох vessy така си е за съжаление, домакинската работа никога не се зачита от мъжете, съдба какво да се прави.
joanina вече съм на линия, а относно кг. и аз съм така см. мърдат повече, но и това си е много добре.
Ирка, правилно мила си направила с плодовия ден, пази се преди всичко, че на 30 си на сватба и трябва да си добре  Hug
Жани успех душа с зелевата супичка  Peace  Hug
Роси на сватбата изкарах чудесно просто. Омъжихме една колежка от студентските години от Свищов. Сватбата беше в Стара Загора и от събота сутринта до вчера вечерта все на крак и по пътищата бях. Шипка ми разказа лекичко играта, добре че не бях яла нещо по – стабилно. Само да кажа, нали не вярвате че на сватбата и в ден за варива съм била режимна. Хапнахме доста късно, понеже бе вечерна сватба, ама да ви кажа поне тортата я хапнах след 00,00 когато вече ми бе режимен ден на въглехидрати. Какво ли не хапвах, имаше от всичките дни. За капак и вчера ми дойде и аз на път да не ви шепна. Кантара просто по време на цикъл няма как да е милостив с мен, но съм доволна, днес с плодовия ден отново ще съм на кг. на които тръгнах за Стара Загора. Не хванах букета, така че и тази година не чакайте да идвате на сватба.
Както казах днес съм на 100% режимна, доста се поглезих на сватбата така че сега съм стриктна.
Лека вечер от мен.

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 18:15 от elinor80

# 310
Ето ви малко снимчици и от нашия уикенд   Laughing

http://picasaweb.google.bg/manastira/222405#

Ха да видим дали ще ме познаете  Laughing

Ще ви дам един жокер  Wink - момиченцето със жълтото костюмче ми е щерка  bowuu

# 311
Тук съм vesyy .... Следя темата и вас изкъсо  smile3503 всеки ден Ви чета .... При мен нещата потръгнаха ... Правих вече две седмици луната и през другото време съм на 90 дневната диета ... До сега за 9 дни съм горе долу минус 3 кг . .. От 68 - 69 и нещо сега съм 66.200 ... Доволна съм много  newsm44 и шоколада е в хладилника и не го пипам .... smile3506 до кога ли ? newsm12

# 312
Здравейте  Hug
днес  издържах само на плодове, дано кантара  утре   ми покаже  хубава  цифра, че  ще  го сритам вече  #Cussing out
Даничка 1979, аз не  можах да те позная, дай още един жокер Embarassed
Ели, ти няма  ли мила да се отчетеш с мако снимки от  сватбата
Нати, детското  парти е  супер, Явор (батко ни  Crazy)  да  се  оправя  бързо
Жанета, успех със супата, аз не  мога да я  ям,  Sick
Роси 72 , нищо  не каза, при теб какво ново
MiqS smile3501 за  минуса

# 313
Добър вечер на всички!
Днес маи успявам да се придържам към протеиновия ден. Закусих с един банан и кафе - чисто. Докато стигна на работа мислех, че ще припадна от глад. Но там като ме завъртя работния процес забравих. На обед - нискомаслен кашкавал около 100-на грама да е било. И сега правя пилешки пържолки печени. Това добре ли е според вас? Или бъркам? Благодаря за всички съвети, както и препоръки за утре!

# 314
Даничка 1979, аз не  можах да те позная, дай още един жокер Embarassed

Жокер: шофьорката на красивия червен мотор  Laughing

Ето,да не ви мъча  Laughing,не че ще видите нещо интересно  Crazy

Тази дебела къдравелка съм аз  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт