90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 335
  • 447
  •   1
Отговори
# 30
Крис , какъв ден ти е днес?[/i][/b]

въглехидратен, но  тази "Република" о***  работата  Banghead
нищо, следващия ми такъв ден е неделя когато ще  лунувам, да се науча  как се  ядат републики  Crossing Arms

# 31
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Е въглехидратен ден ти е и аз си хапвам република понякога.  Peace
Фен съм на тази бг марка. Не е според мен прегрешение.  Hug

# 32
Крис не си прегрешила с Републиката...няма такова нещо. И аз като Птичето и Сноучева ще призова да не лунувате с тази диета. На лунната си прави въглехидратния ден а след като свършиш диетата ще имаш достатъчно време да правиш лунуването Peace

# 33
Добър ден и от мен. От много скитня не мога да седна пред компа.
Жани мерси за новата темичка Hug Дано да я запълним с много минуси.
Жабче мерси за хубавото кафенце. Hug
rosi_72   лелеееее какви вкусотии си заформила. Гледам хубаво предложение е дала Жабчето. Ама  понеже и аз утре съм на въглехидрати, та предлагам
да направим една сбирка у Жабка всички въглехидратни фиданки - от теб вкусотийте дето си наготвила а от нас кафенцето. Wink
kriss` Честито на теб и мъжа ти.
Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, въоръжени с любов и разбирателство, в което да се разбива всяко цунами. Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега! Много да се обичате и да си помагате!
НаТи да чакаме ли снимки от хубавото празненство на малкия Яворчо?

# 34
  • Панагюрище
Вирджиния приема се .
Жабче,тои милия вече сигурно си брои дните.

# 35
  • Бургас
настигнах ви фиданки, мноого сте писали, че и нова тема. Жани благодаря за която   bouquet  и дано скоро да започнеш да сваляш Peace  Защо така се получава при теб  Thinking замисли ме.
kriss`Честита годишнина! Дълго семейно щастие ви желая
Дидник дано малчо е добре  Praynig  осведоми ни по някое време мила Peace
rosi_72 големи вкусотии са сътворила  Party. Как бих хапнала една кифла с кафето на Жабка.
Жабче малкия с кого ще го пращаш? Аз щот съм свободна юни...  Mr. Green
renni79 дано малката изкара леко варицелата Hug
Иринка и аз пия този чай при нужда, но само веднъж вечер  Peace Когато го купувам ме питат от скъпия или от евтиния (не съм попаднала на аптекарка да знае разликата освен цената). Взимам скъпия предполагам, че е по силен.
Изкусителка до кога е това обучение? Не гладувай,  плод поне не можеш ли да си взимаш newsm78
Стели честито минусче. Наминавай по-често  Hug
Добре дошли на новите фиданки   bouquet  Момичета а къде е Петко? Петкооо липсваш, Ели също  Heart Eyes 
Снощи в бобов прегреших с шоко, мц ме изненада 4 деня по рано та затова  ooooh! оправдания  Mr. Green Днес въгл. на обед баница с ябълка за вечеря съм купила сладолед и черен шок. с чили  Peace +0.700 съм днес, но то е от цикълът.

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 15:58 от vesyy

# 36
Малее, аз докато се осетя и вие сте напълнили и новата темичка  ooooh!
Крис, да сте живи и здрави и да се обичате като в началото през целия си живот! Hug Благодаря за почерпката, аз си взех от оризчето със зеленчуците, днес съм на варива, и точно такова си хапнах  Laughing
Роси, какви са тия красоти, дето си ги произвела, малеее, добре че не съм въглехидратна, че щях да се изкуша сериозно  Wink
Мимка, нямаше проблем от разместването на дните, имам си минусче от двата дни общо, макар и не много голямо, но все пак минусче.
Днес служебно чаках на едни голеееми опашки, и установих и дори запалих една позната за нашата диетка  Simple Smile
И аз съм фен на лунуванията, но мисля докато я спазвам тази диета да не лунувам, освен ако не съвпадне с плодовия или водния ден, но не съм гледала от сега. После ще се налунувам  Wink

# 37
Хайде и аз в новата тема!!!С пожелания за много семейно щастие и любов за Крис и да си направите една хубава празнична вечер!!!!
Нямам много време да ви чета на последък ,но си спазвам режима сериозно.Миналия месец имах малки прегрешения,но все пак резултатът беше -4кг.Сега обаче съм сериозна,а пък и нямам поводи да прегрешавам,спортувам почти редовно и наистина се надявам резултата този месец да е по-добър.Покрай мен и другите майки се амбицираха да спортуват ,та си правим дългиразходки с малчовците.Аз отивам да си пусна едно следобедно кафе и да ви дочета.

# 38
  • София
Здравейте, и аз запис за новата тема. Добре,че съм белтъчна днес та като ви чета не ми се яде толкоз. Мойта щерка започна днес със мен, но кърми още и ще видим newsm78. Кажете момичета като слагам масло на задушените картофки, все едно че съм яла "Република" нали? Как нямам време да спортувам, но с две внучета е така. Поздрави на всички и много минуси в новата тема Laughing

# 39
ivelinka-71 , лентичката ти  вярна ли е  Shocked?
за  1 месец и половина  само - 2  кг   

# 40
Кажете момичета като слагам масло на задушените картофки, все едно че съм яла "Република" нали?
Ами не разбирам точно въпроса ти Thinking
Картофите са за втория ден-варива, а Републиката може да хапнеш в трети ден-въглехидрати. Аз не мисля, че е проблем малко масълце на картофите през втория ден. А Републиката в 3-ти ден изобщо не е прегрешение. Мое мнение Thinking
Дидник как е при теб, какво каза лекаря Hug
Роси големи вкуснотии....ами ние дето не можем да дойдем утре до Жабка на кафе и кифлички какво да правим. Само ще се облизваме пред компютъра Crazy
Веси тя моята работа е дълга и широка...пък и на мен нещо вече ми писна от ограничения. Макар, че 90 дневната е станала почти част от храненето ми и може за това да нямам особено движение с нея Thinking Защото аз ям какво ям и все се опитвам да се храня като в тази диета, което е хубаво Peace
Крис извинявай мила-забравих Embarassed
Честита годишнина и още много пъти по толкова да празнувате, дълги години да се обичате и радвате един на друг и никога да не стихва страстта между вас 
bouquet

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 16:34 от janeta*

# 41
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Вирджиния ти поне си от София , идвай да чакаме Роси.  Laughing

Веси , дребния с майка си ще ходи. Ма колко му е взимай билета и с тях.  Hug

Жани , като качваш на кила сантимити как са ти?

# 42
Дами, моя работен ден приключи, от 19 часа сме  на цирк, стискайте  палци  да  не  направим  цирк в  цирка,  че каквато ми е дивааа  Crazy
По-късно ще   дам отчет какво съм яла Hug

# 43
Момичета,здрастиии!!!!

Значи канатара не е бил правилен,реално съм 94,7 (т.е с -4 килограма,което е идеално),а не 92,5.

Два дена имах с приятели една тур обиколка в радиус от 400 км из България.

НО специално то диетата се отказвам.Не я почнах в подходящо време.Под отказвам искам да кажа,няма да я следя толкова стриктно,по-бързо ще свалям и по моите изградени начини,мразя да следвам нечии правила (т.е диети).Общо взето тази диета ще ми бъде основата (ще закусвам с 1-2 плода,ще обядвам и ще вечерям на половината,ще имам и плодов и воден ден).Даже много издържах.Още повече,почва се баж разгара на учебната година,оценки,още 2 класни по езиците,контролни,изпитвания,става ми тъпо вече,искам да отида някъде-някакво разнообразие,и отделно и да почна да мисля какво щ ям на обяд и какво на другият ден ... множко ми идва.Отделно и екскурзии ме чакат (първит за последните 7г.,защото нали живея на морето ииии от там се сещате сигурно,естествнео това не бяха мои приказки,нооо)Не мога и само на 2 вида плодове да карам.90-дневната (АКО я почна) ще я правя през лятото,но пък лятото ще раобтя в Слънчев бряг,София или във Варна. Не знам...тези килограми ще ги сваля определено по моя начин,с който свалих предните 15.Срока,който си поставих е до края на Юли-Август.

НО хич няма да се отървете от мен толквоа лесно  hahaha hahaha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil хихихи,ще съм си редовен както съм си бил,все пак и аз съм на диета (въпреки че не е баж тази),пък и ще ми липсвате  Sunglasses тъй че ще си стояяя   bouquet

Нямам време да изчета всичко то последните дни .... ужасТ  Laughing

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 18:08 от Petko92

# 44
  • София
Ей, недейте така с тая република. Редовно си хапвам десерт във въглехидратния ден след като се наобядвам.
Днес така хапнах 2 филии с лютеница и за десерт 3-4 шоколадови бисквитки. Към 4 хапнах малко форнети с ябълка,  сега отивам на спорт и после ще хапна нещо сладко за вечеря.

Иначе в нас е ужас. На Соня и излизат все повече пъпки/предимно на лицето/, не можем да излизаме и няма кой да изведе бебето. и то милото седи вкъщи, вместо да е навън на хубавото време. Ако и той си изшари ще си спретнем вечна карантина.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт