90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 347
  • 447
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте на всички.
Влизам само да кажа честита тема, добре дошли ако има новички, честито на минусчетата и споко на плюсчетата. Днес мислех да ви пиша с подробности, но  русенци знаят какво стана днес в града и ми се уби желанието.
При мен режима си върви, очертава се ден в който ще се прегреши и това е съботата.
Веси тук съм мила  Hug
Петко задължително си те искаме тук при нас, независимо какво спазваш  Hug
Момичета, какво сте се шашнали с тази република, споко въглехидратен ден може.
rosi 72 започна ли супичката, ти май искаше да я  почваш  Hug
Утер ще ви пиша, сега само набързо да ме видите че съм жива и здрава и да не се притеснявате за мен.

# 46
привет,мили дами и Петко Hug
Пеца добре си решил я си живей с приятили и виж някакъв вид спорт,не ни забравяй :love
Дидник,как сте Hug
Стели,честито минус,пиши по-често  bouquet
Жабче,на малкия за деня на детето ли Joyчудесно Peace
Роси,за гостито в София-ако не може в един куфар опитай в два,ето го къде е София Heart Eyes
Крис,честита ви годишнина-дълго семейно щастие  bouquet  bouquet  bouquet
Ели,липсваш baby_neutral
Жани Hug Hug Hug

# 47
  • София
Понеже не съм в час - какво е станало днес в Русе?

# 48
Ми Ники просто един тир отне една млада душа днес по един булевард в Русе. Моята колежка е била с мъжа си в спешното за прием на операция и пред тях са били родителите. Не искам да натъжавам момичетата тук, но ми се уби желанието да пиша  Hug Защото тук не трябва да се натоварваме, а разтоварваме и в тази връзка искам да се извиня за тъжния пост.
Мимче аз съм на лице душицо  Hug
Днес съм въглехидратка и тука само за сладолед ми говорите, та си купих и аз да не остана назад  Peace е имаше и Миражки, ма то това си е традиция при мен  Joy

# 49
  • София
Елинор, съжалявам за всички млади хора, които губят живота си по такъв нелеп начин! Преди години загубих един приятел по същия начин - заспал на волана шофьор на ТИР го смачка на магистрала Тракия.   Hug

# 50
Ники и аз съжалявам  Hug Hug Hug

# 51
  • София
Крис, честита годишнина с пожелания за се слушате и да ожените правнуците.
Ели, това е живота за съжаление.
Петко, обаждай се когато можеш и успех с твоя начин на сваляне.
Жани, явно ние двете не сме за тази диета. Трябва да потърсим друга.  Днес четох за безвъглехидратна - мисля за сега. Иначе си знам - купувам редуктил или линдакса и свалям. Но увреждат черния дроб.
Отивам да разходя кучо.

# 52
Крис честита годишнина желая ви още дълги години да се обичате и уважавате .  bouquet
Ели много жалко че млади хора си отиват по такъв нелеп начин .Аз откакто големия син започна да шофира направо съм все на тръни той е много внимателен но като знам какви идиоти има  #2gunfire
Петко да не ни забравиш пиши как върви при теб диетата нищо че няма да си на нашата диета а на твоята  Party Hug
Рени по добре сега да я изкарат шарката децата а не като мен на 18 год .Щях да умра един компетентен доктор каза че е ангина почнах антибиотици и като ги спрях ела да видиш какво чудо изкарах . #CrazyА сестра ми само идваше да ме целува за да се зарази и8 да не ходи на училище .
Момичета като казах сестра ми че се сетих черпя ви виртуално днес милата ми сестричка има рожден ден .  party023
Айша аз те изпреварих нашата   animal037я изведох сега се е гушнала в мен и помага да пишем .

# 53
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Мима , баш на ден на детето ще пътуват ,
но полета е в 16:30ч. , та ще поиграе с нас.
Днес дадох парички на щерката , та му купи сандалки и
слънчеви очила. И това е предварително за 1юни , 70лв.
не са малко , я..  Hug

Гале , да ти е жива и здрава сестрица.   bouquet

Ели много гушки.  Hug Hug Hug

# 54
Глупости,всеки ден ще съм тук  Laughing  Simple Smile

Крис,честита годишна с пожелание за Златна сватба!!!!!!!!!

# 55
Ейй колко много сте изписали.. човек не може да ви прочете  ooooh! Mr. Green
Аз днес съм на варива и за обяд хапнах боб + царевица, а за вечеря - боб + зелена салата.
Сега вече съм сита и пак почвам с ученето  Cry
Утре мисля да си купя една кофичка сладолед  Laughing
До после ще ви навестя пак, сега ме чака учене  Shocked Hug Hug Hug

# 56
Какво направихте бе хора, не съм влизала 2 дни и нова тема Shocked
Продължаваме диетата, но от два дни сме без кантар - мъжа ми каза , че кантара стачкува - побъркали сме го от теглене Joy. Дано утре успее да го отремонтира, че щерката много мърмори! Сега се връщам да ви изчета. 

# 57
 Здравейте!!!!
  Ели съжалявам за това което се е случило,големи трагедии са тези катастрофи Confused
  Жани аз съм изпуснала края,започнала си да качваш ли Sad как добре сваляше в началото
   Петко късмет Peace
  Роси чудни неща си направила Crazy
   Крис честита годишнина   bouquet
  Галя ЧРД на сестричката ти   bouquet
  Рени бързо да се оправи малката калпазанка Heart Eyes Аз не съм карала нито една шарка ooooh!
  Ето две годишния Явор  Mr. Green
    И още няколко снимки,повече след детското парти в събота Whistling
  http://www.prikachi.com/files/847718c.jpg
 http://www.prikachi.com/files/847722O.jpg
  http://www.prikachi.com/files/847725P.jpg

# 58
Айде и аз да се отчета. Днес бях на варива и ядох ризото със зеленчуци. Кантара не ще да помръдне от два дена.
Да ви се похваля на мойта щерка най-после й изби първото зъбче. След известен период на неспане и нерви сега се успокои (е доколкото е възможно при нас, че тя по принцип си е голяма бандитка и калпазанка, супер енергично и живо дете)
Много ми се е дояла палачинка с шоколад и утре мисля да си хапна една.
До утре момичета лека и мека от мен.

# 59
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Нати , ма много лъчезарен и хубав тоя Яворчо.  Heart Eyes
Пу пу да не са му уроки.  Hug

Вирджиния , честито зъбче , да е бяло и здраво.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт