90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 350
  • 447
  •   1
Отговори
# 60
Гали, честита Ви рожденничка, да е много здрава, щастлива и само успехи от сега нататъка  Hug
Нати ма той наш Яворчо голямо сладурче, виждам мацките от сега му се лепят  Heart Eyes
virdjinia честито Ви зъбче  Hug и наистина е много изнервящо, когато кантара не мърда, но поне е добре че не мърда нагоре, явон организма се бори с тия си килограми и когато реши че вече е свикнал с тях ще почне отново да слабее, ти само си бъди режимна. И аз съм така в момента, стоя си на едно ниво с малки съвсем малки минусчета, но аз имам търпение и не се нервя.
mim_d скорошно оздравяване на кантарчето  Peace
lor4et0_ душата ти много учиш бе мила, гордостта си ни ти на форумчето, ученолюбивка такава  Simple Smile
Петюхи я разкажи какъв ти е режима, който преди си спазвал?

# 61
Ей нати!!!

Извинявай много.

Честит рожден ден на Малкият.Много здраве,щастие,късмет,усмивки,отлично бъдещо образование Wink и радост вкъщи да ви носи!!!!

# 62
  Виржиния честито Ви зъбче Peace Дано поне вече започне да спи спокойно Praynig
    А Ели на мацките не го давам Crossing Arms Mr. Green
Петко  Hug

# 63
пържените картофи голямо прегрешение ли са в деня с варива?

# 64
Нати миличка, то ще дойде момент когато няма и да те питат даваш ли го или не  Joy
danaq_lv ами по принцип избягвай пърженото, а дали са прегрешение или не те са си в деня за варивата, просто си ги приготвила по най - калоричния познат начин, но пък най - вкусния. Но те съветвам от тук нататъка да ги избягваш. Виж профилактично на всеки примерно 4 или 5 дни за варива си ги позволявай ако толкова много ги обичаш, но стопирваш свалянето на кг. си, или по точно забавяш слабителния ефект.

# 65
  Даная ако вече прегрешението е факт каквото и да ти кажем няма значение Mr. Greenкарай нататък Peace

# 66
Нати миличка, то ще дойде момент когато няма и да те питат даваш ли го или не  Joy
danaq_lv ами по принцип избягвай пърженото, а дали са прегрешение или не те са си в деня за варивата, просто си ги приготвила по най - калоричния познат начин, но пък най - вкусния.
аз просто питам,не съм ги яла.....да си знам,мерси

# 67
А danaq_lv аз пък веднага почнах да се карам  Embarassed извинена ли съм  Praynig

# 68
А danaq_lv аз пък веднага почнах да се карам  Embarassed извинена ли съм  Praynig
извинена си  Laughing,днес ми е въглехидратния ден и цял ден съм карала на едни нещастни бисквити"cookies" мисля,че бяха с черен шоколад и поне по съдържание без яйца и на вечеря ядох салата...вече беше 20:30,ама тогава се прибрах.

# 69
Мерси Жабче, НаТи,elinor80Hug
НаТи много хубави снимки, а за малкия рожденник да не говорим. НаТи сега ти гледах линийката. Страхотен резултат имаш. Ти стартира диетата след мен и ти остават само два кг. до финала. И аз започнах със 71 кг. и искам да стигна 58, но имам още 6 кг. да премахна. Аз се излигавих и изпуснах две-три седмици, после започнах диетата отначало. Но ти си супер, браво на теб. newsm10 Hug
Ели не се притеснявам за това че не ми мърдат килцата. Аз знам че известно време ще е така докато дръпна надолу, поне първия месец беше така. Продължаваме с режима и най-вече хубавите неща стават бавно Wink

# 70
Жабче ти кви ги върши днес бе мацко, изпуснах аз нещо нещата  Thinking само разбрах, че имаш още мъничко до стопяване на онзи гаден плюс  Heart Eyes А да и подарък на Краско има, иха цял месец при деди, нека му е зле на дедито  Peace
Аз отивам да  smile3524
До утре сладури и сладурко  Hug

# 71
  Виржиния благодаря HugИ ти ще успееш. Много хора напоследък ми казват ,че много съм отслабнала което ме радва Crazy,но понеже съм ниска пак си изглеждам добре закръглена Confused ooooh! Все повече взех да мисля за края на диетата и затова дали изобщо ще успея да задържа тези свалени килограми,страхувам се че отново ще ги кача  EmbarassedЕдни такива мисле ми се върят.Иначе зарибих една приятелка и тя почна диетата аз й давам напътствия понеже няма време да пише при нас.
  Аз май ще си лягам,че снощи до късно стояхме и ми е едно изморено Tired
      Ели лека  Hug

# 72
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ели , дедко ще е най-щастливия.  Peace
Аз съм си съвсем режимна. Днес деня изкарах на леща и
много къртовски труд.  Crazy Щерката коси тревата с косачката ,
а аз с ножицата рязах там дето косачката не стига. Изгърбих се яко ,
но як фитнес направих , всички кокали , мускули и жили ме болят.  Laughing
Та и аз ще се гътвам вече , да опъна кокали.  Crazy
Лека и мека.  Hug

# 73
жабка,аз не пиша във вашата тема,но понякога ви чета,защото сте много позитивни!ведро настроение лъхаше и когато беше в дюканската тема!но причината да се обърна към теб е друга-останах много развълнувана,че внукът ти и дъщеря ти ще ходят за 1мес.при съпруга ти!моят баща също е в испания и ако всичко е наред ,август и ние с моя син ще ходим  при него.мога само да си представя щастието,което ще изпита мъжа ти,като знам моя баща как се радва на внука си!извинете за спама и лека вечер!

# 74
  • София
Нати, много е сладък Яворчо. И  аз искам такова внуче, ама няма.
Виргиния, честито озъбване на девойката. Пожелавам бели и здрави зъби.

Общи условия

Активация на акаунт