90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 343
  • 447
  •   1
Отговори
# 360
  • СОФИЯ
danielka желая ти успех!  Тук във форумчето ще усетиш много силна подкрепа, която ще ти помогне, да не се откажеш лесно! Пък и ти с тези 7 кг. няма да усетиш кога ще ги свалиш  Simple Smile

# 361
Привет Hug
Аз съм на плодове днес.Взех си разнообразни,да имам избор и да не налитам на други неща Laughing
danielka успех,дано постигнем мечтаните килограми с лекото.Тук е много приятно в тази темичка,всички са весели и отзивчиви Wink

# 362
danielka желая ти успех!  Тук във форумчето ще усетиш много силна подкрепа, която ще ти помогне, да не се откажеш лесно! Пък и ти с тези 7 кг. няма да усетиш кога ще ги свалиш  Simple Smile

Аз най много се притеснявам ако ги сваля тези килограми за по кратко от 90 дни трябвали пак да я продължа до края . Но пък може и до края да сваля само тях Simple Smile))

# 363
Здравейте!
Добре дошли на новите фиданки!
Даниелка, и сега и преди изглеждаш много добре.Аз също си мислех ако сваля моите 8 кг преди края на диета дали да я продължа, но не се получи така.Свалих 4 кг през първия цикъл, сега втория имам само 1 кг свален и продължавам с диетата.Имай в предвид, че колкото по-малко имаш да сваляш, толкова по-бавно става.Успех от мен!
Жабка, отново само красоти показваш.Пожелавам ти прекрасно изкарване на ваканцията.
Памси, Виржиния, много благодаря за кафето и закуската сутринта!
Най-накрая и аз да се похваля с минус.Тази сутрин кантара много ме обича и вече съм 52кг, т.е. цял кг разлика от вчера.Много съм щастлива , че днес имам минусче.Днес съм на варива и искам да попитам грешно ли е, че обядвах запечено постно зеле.
На всички, които не съм споменала много минуси!
Лек и режимен ден!

# 364
 Здравейте аз днес нямам с какво да с епохваля Cryсамо ще се оплаквам Rolling Eyes.Явор вече е по добре,благодаря Ви че мислихте за него HugСамо че явно летния вирус се пренесе на нас с баща му и днес мъжо е с разстройство,а аз с повръщане и много отпаднала.Сутринта нищо ми нямаше и изведнъж ми стана много лошо и повърнах един път TiredДнес трябва да съм на плодове-сутринта изядох един банан,ама то като ми стана зле нищо не ми се яде,пия само вода.Ама сигурно днес ще наруша и ще хапна ако ми се дояде препечена филия,че иначе  SickАйде стига съм се оплаквала ooooh!
  Памси,Виржиния мерси за закуската и кафенцето  Hug
  Жабка страхотно място,приказка просто  Hug
 Оооо Ели и аз много обичам овче сиренце  Mr. Green
 Поздравявам всички които са отбелязали минуси,много Ви се радвам  Hug
   Добре дошли на новите фиданки  Peace дерзайте не е трудно,аз даже понякога забравям че съм на диета Mr. Green ,много е лесно и се свиква бързо  Peace

# 365
  • София
НаТи, здравето ти е преди всичко, хапни си нещо нережимно, щом ти е зле, няма да се отрази фатално.
Памси, Пламинка, радвам се за вас, момичета, много е хубаво като си постигнеш целта!
Добре дошли на новите момичета!

Аз вчера бях на плодове ... до обяд. После ядох доста нережимни неща.  Embarassed Днес, естествено, имам плюс.

# 366
  • Бургас
Привет дами и Петко (пак май се изгуби кавалера ни)  Grinning
pamsi радвам се много, че си свалила под желаното тегло  Hug
plaminka и за теб също  Hug Сега до края ще затвърдите постигнатото.
Donna добре дошла и успех  Hug Аз въртя педалите на велото и разни 10 мин. гимнастики от нета. А за въгл. ден има вкусни рецепти, любими са ми шок.квадрати и ябълковия сладкиш с грис  Peace
Ели обожавам обезсолено сирене. Сега се зачудих комбинацията с пипер правилна ли е според разделното  newsm78
joanina не е грешка постното зеле  Peace и честито кило надолу.
Нати радвам се че детето е добре вече, дано и вие с половинката да се оправите бързо. Хапни си филийка, здравето преди всичко  Peace
Честито на всички с минуси! И аз днес най-накрая мръднах стрелката с -0.500  Party
Да сервирам следобедното кайве
п.п. Мимка как е бебка, изписаха ли ги?

# 367
Даниелка много си чаровна, успех с поставената цел. Вече са ти отговорили, че колкото по - малко имаш да сваляш, толкова по - бавничко ще става, но тук влияние си оказва и това дали преди това си била на някакви режими или диети.
Нати миличка, здравето преди всичко препечи си филийката, а аз ще ти донеса от домашното сиренце, правим си в нас домашно сиренце, домашно кашкавалче и кисело млекце. Радвам се, че поне Яворчо се е оправил  Hug
vesyy според разделното, сиренето не се съчетава с нищо или може в краен случай със салата. Но тук режима не е подчинен на разделното хранене, така че сиренце с чушка може. Аз просто гледам да е разделно за мен, доколкото може и затова днес само сиренце хапнах  Peace Мерси за кафенцето, аз тъкмо си допих сутришното  Simple Smile
Жабче  newsm78 къде си? Да не си се скрила в градинката и да похапваш тайно от нас?
Иринка как си днес мила?
Жани на теб с тия разходки няма да ти трябва диета, ще ги стопиш килцата от много ходене  Simple Smile
Аз се захващам с работата, до тук с почивката  Peace

# 368
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ели , разчиствам из нас.  ooooh!
Остана ми само прахосмукачка и парцал.  Laughing
Два часа бях на кафе с една приятелка и щерка ми.
Преди това бях по двора поливах и мих , остана още
да поливам , но по късно.  Peace
Та такива ги върша и хапнах малко нережимно за
деня ма , здраве да е.  Blush Утре ще докладвам за
прегрешенията.  Crazy
Отивам да доизчистя и после взимам от кафенцето на Веси.  Hug

# 369
  • София
Даничка1979,
много хубави снимки, вижда се, добре сте изкарали и с весела компания навсякъде е хубаво, а какво остава за място, като това!

# 370
Привет   Hug
за отчета  днес сутринта се теглих, стопила съм  +  от  изпълнения с   грешки  уикенд и  дори имам -0.100 кг  newsm44
закусих  1  грейпфрут  и  кафе
обяд: пържола пилешка - филе на скара и  салатка  огрооомна
вечеря - пак   пиле   сигурно
pamsi и plaminka, завидях  ви благородно разбира се, браво
Нати,  да се   оправяш   бързо, препечената филия  да не те притеснява с  това повръщане, не вярвам да ти  докара  + в кг
Жабче,  чудно  градче
Hug на  всички и много  късмет   на   новите  

# 371
здравейте

не съм ви следила 2-3 дни и ще наваксвам в движение
и ние по абитуриентски, на плаж даже ходихме и т.н.

най-сетне да се похваля че както очаквах след МЦто нйа-после кантара показа минус. Сега линийката ми е вярна
В събота трябваше да съм плодове но заради събирането се оказа пълна излъгация, тотално омешах всичко
а и така бях се ядосала че не свалям та се утеших набързо  Embarassed
в неделя за компенсация на плодове, което съвпадна с луната и сега всичко е наред
даже регистрирах официално минус

много минуси на всички
извинявам се че така набързо но трябва пак да се обличаме да излизаме
целувки на всички

# 372
И аз да се отчета съвсем набързичко, след вчерашното плюсче /+0,500/, днес освен, че е наборено, ами че имам и още минус 0,300 гр.
Явно, че въглехидратния ден най-много ме радва.
Днес съм плодова, карам я режимно, без затруднения - на ябълка сутринта, наобяд - круши. За довечера още незнам.
На всички много  Hug Hug Hug и много минусчета!

# 373
ей кокони здравейте,помните ли ме аз набърже да кажа дзак и да ви видя.много ми е домъчняло за вас ама нямам време да ви следя с туй дребното,а и като не спазвам режима .......несериозница станах нещо и си заслужавам тупаника ама то няма кой да ме мелни веднъж по глупавицата   Mr. Green
целувки на всички  Hug

# 374
  • Варна
Здавейте,момичета! Hug
Аз днес съм на лодове и вече е 8-мия ден от диетата!Аз за минуси все още не мога стабилно да се похваля-има един плаващ,ама не го смятам още!Но на сантиметри съм свалила от талия-2 от ханш -1 от бедро-2. Simple SmileОнзи ден поне 5 човека ми казаха че съм отслабнала видимо и съм много щастлива от факта! CrazyТози път няма да се откажа-тия дни имам съвсем малко прегрешения,но продължавам!Чувствам се засега добре и най-важното не гладувам!Е,сега съм зверски гладна,но дано устискам-взех си ягодки,понеже на малката й се доядоха и сега дори отивам да си хапна 1-2.
Успех на всички фиданки-сладуранки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт