90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 342
  • 447
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Мушморок, как да не те помним, такова видно диване като теб! Обаждай се по-често!

# 376
  • София
Здравейте!
Хайде и аз ще се разпиша, че не съм влизала отдавна, но това мойто дете с шарка се оказа много кисело.
Добре дошли на новите отслабващи. Hug

Аз днес съм белтъчна, но на вчерашния плодов така не се бях излагала отдавна-ядох каквото ми видят очите. Добре, че кантара е милостив и днес даже показа минус. Официално закръглих колкограмите на -6 от началото на диетата.
Аз пък съм много нещастна, защото никой не ми казва, че съм отслабнала.  Crossing Arms Само мъжа ми много ми се радва, което не  е малко, но искам да чуя  и от някой друг...така за стимул.

И аз имам въпрос: мога ли да пия купешкия студен чай?
От началото не съм пила нищо друго освен вода и вече си мечтая да седна на кафе и да изпия поне един студен чай....

# 377
  • София
Рени79, отначало и аз се лишавах от такива неща, но сега вече спокойно си сядам и си пия студен чай или сок или фрапе.

# 378
Здравейте,сладуранки  Hug
Аз съм тук,но нали не съм добре с главата досега чистих,прах пердета,мих прозорци и разни такива дивотии   ooooh! ,вместо да си полежа,защото кръвното ми е още много ниско и много силно ми върви,но на луд човек главата му разбира  Embarassed,но се сетих,че до края на седмицата няма да мога да си изчистя,а от другата съвсем и и затова.Днес ми е бобов ден,но докега съм на един банан и един ред черен шоколад  Embarassed
Отивам да си направя кафе и ще се върна да ви прочета  Hug

# 379
Привет и от мен!
Поздравления за минусовите постижения, добре дошли на новите в отбора  bouquet
Днес ми е плодов ден и освен портокалите и ябълките преди час мушнах около 50 гр. сурово индийско кашу. За довечера ще е само плодчета...
Аз все още не съм мръднала кантра надолу, първите три дни откакто го имам задържах ни надолу, ни нагоре, а след вчерашния въглехидратен ден съм +100 гр., а съм яла вчера само спагети с доматен сос с подправки. Никакви прегрешения  Thinking
Айде от мен лека и режимна вечер, аз ще тръгвам след малко да взимам щерката от дома.

# 380
Здравейте отново мацки.
НаТи тия летни вируса са ужасни. Докторката ми каза че има два в момента единия явно който карате вие чревния и още един който е нещо подобно на ангина. Удря жестоко гърлото. Ние изкарахме втория. Бързо оздравяване ви желая. Hug
Като ви чета гледам има прегрешили днес.
Ма и аз натам съм тръгнала. Одържам фронта но не знам до кога. Днес съм на плодчета и сутринта хапнах 2 банана, на обяд ягоди. После като ме заболя гастрита ... пих Ранитидин, помина ми малко, но не напълно и ако пак ме заболи ще си хапна препечена  филийка със сиренце.

# 381
.......несериозница станах нещо и си заслужавам тупаника ама то няма кой да ме мелни веднъж по глупавицата   Mr. Green

Кой да те мелне, като аз си тръгнах оттук Mr. Green А останалите все на миличко и пиленце си говорят... От толкова милосване, дисциплината ойде на кино, ама... аз ще си дойда в най-скоро време, хм Crossing Arms

Joy

И кво си правите Grinning

Ника Ники ли е?

# 382
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Eто ме цялата си прелест с големите дрешки.  Joy
http://media.snimka.bg/3128/012511100.jpg
Потника ме прави много цицореста , ма нали все го дърпам
на некъде да да изглеждам прилично.  Laughing
Гащите ми висът и те , съжалявам , че не съм в цял ръст ,
та да видите къв съм клоун.  hahaha
Но обещавам да се фотна някой ден и да видите на
кво мязам. Mr. Green

# 383
  • Панагюрище
Вирджиния, честито минусче и мерси за хубавата закуска.
Реналда,а на сантиметри не сваляш ли?
Ели,Йоанина,Веси,Крис,Мимка,Мартинче,Сисолинда, честити ви минусчета.Дано да не съм забравила някоя,ако е така честито и на нея Hug Hug Hug за всички.
Нати,мила не се притесняваи,че си нарушила,важно е здравето.
Мушморок,обаждай се по-често,че ни липсват твойте постове.
Рени,премина ли вече шарката?Щом мъжът ти го забелязва,значи имарезултат,те мъжете най-трудно правят комплименти,и са по-обективни,така че горе главата и напред.
Иринка,не се преуморявай ,мила.
Птиче,ами влизаи по-често да строяваш редиците.Как върви при теб сваляш ли?
Жабче,ама добре изглеждаш бе.Много сте сладки и двете.

# 384
Има прегрешили,има.какво стана днес,обърка се реда и спокойствието.
Утре ще повтарям пак плодовия ден.

# 385
днес се справих страхотно ест. с ваша помощ много ви благодаря за всичко  Hug Hug Hug  bouquet на всички много минусчета Peace

# 386
  • София
Птиче, минавай по-често да въдворяваш ред, иначе се разпускаме!
Трябва си здрава ръка, за да вървят нещата по вода.
Жабка, ама много си готина бе, според мен гащите ти стоят добре и много добре изглеждаш, но винаги човек се вижда себе си с други очи.
На мен днес ми е воден ден, но изядох 1/2кг краставици и толкова домати и много малко зелена салата и два литра и нещо вода.
Дано утре имаам един ГОЛЯМ минуссссссссссссс.

# 387
  • София
Роси, попремина шарката-вече завяхват пъпчиците, но май дълго врем ще ходи с тия корички. Само дето днес едни майки като ни видяха на пързалката се изплашиха и си прибраха децата, та още не смея много да я извеждам. А тя горката подивя вкъщи, и аз също.

Ника, мерси. ще взема и аз да се отпусна някой път да пийна един студен чай. Леле, на какво се радваме само...

Птица, винаги много съм се кефила на писанията ти. Много мотивиращо ми действаш като извадиш бухалката.

Варабел, браво на теб, ти си герой!

Айде чао, че да къпем племето.

# 388
Аз нещо не съм в час  Thinking коя е абитуриентката, и коя е Жабка  newsm78 още са чудя и с този казус май ще си легна след малко. Какво да ти кажа мила, хубавия човек и под скъсания чул се познава  Hug
Днес съм режимна, белтъчен ден. Обаче това сирене много ми дойде солено и повече няма да повторя, или ще го изкисвам два дена. Днес си купих и зехтин и консерва риба тон, та в следващ белтъчен ще си забъркам такава салатка - зелена салата, пресен лук, чесън, краставичка и риба тон. Някой сеща ли се какво още мога да добавя на тази салатка, понеже за първи път ще ми е.
Призовавам всички момичета, утре да са режимни стига разпускане, защото лятото идва и ние трябва да сме във форма. Птиче е права, да се стегнем и да се постараем без кривване от правия път  Peace
renni79 дано вече ви попремине шарката  Hug
Нати как се чувстваш? Попремина ли ти вече  Hug
 verabel ти почти си приключила с водния, добре че си го направила витаминен. Дано имаш минусче достойно утре, както всяка една фиданка.
Лека  Hug

# 389
Лелеее Птица давай карай се и наистина вземи да идваш по-често че иначе няма кой да ни стяга.
И в тая връзка днес в плодовия ден съгреших с няколко фурнети и една пастичка. Утре кантара може и да ми е сърдит.
Жабче добре си,  аз не виждам какъв ти е проблема с гащите.
Вечер е, а пък толкова фиданки не са минали на отчет.
Еличка ти влизаш по-често от Птица, трябва помпане на канчета. Ще дойде време да се опружим на плажа и да свалим дрехи.. и тогава ще си спомним за прегрешенията.

Общи условия

Активация на акаунт