90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 331
  • 447
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Жабке, много си добре даже. Потника не виждам да ти е широк. Е, не е късичък до пъпа, но..
Панталона - по принцип пола-панталон се носи по-отпуснато и свободно. Като бях 62 кг. и аз имах и много си ги обичах.
Ели, на рибата тон може и 1 домат да нарежеш. Аз обичам да има и домат. Даже сега си слагам в зелева салата/ама само за мене/. Колежките купуват някаква риба тон в собствен сос или във вода. По-малко калории да поемат. И им личи, вече са по-слаби за разлика от мене.
Пържих тиквички за домашните любимци, а моите ги направих на грил-тигана. Уж да не е мазно.

# 391
Привет и от мен милички  Heart Eyes
Цял ден нямам време да ви чета,но пък ви следя.
Аз от вчера съм много стриктна...... пу,пу,пу
Утре съм въглехидратна ,вдругиден плодова и на 29.05 ми се пада първия ВОДЕН.Как ще го изкарам незнам.
По интересното е,че за първи месец,нито едно кило надолу.Но това си ми е от мен,то не бе прегрешение,то не бе чудо  #Cussing out
Обаче вече съм се зарекла да съм най-стриктната тук  Whistling
Лека и отслабваща вечер на всички  Heart Eyes Hug

П.П, ето ви още малко снимки от онзи ден  Laughing 
http://picasaweb.google.bg/stivannet/24052009#5339382329461785186

# 392
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Благодаря ви за хубавите думи към мойта визия.  Hug
Но , потника е ластичен и трябва да е по мен , а той не е ,
а беше.  Mr. Green Гащите се държат на магия , но като
ги облека тез дни ще покажа колко са големшки.  Mr. Green
Обаче да си призная от много години не съм се харесвала
на снимки , а сега си се Аресвам.  Peace
Ма друго си е 22 кила да са ти в минус. Crazy

Елиииии , голЕма баданарка ми удари бе душко златна.  Heart Eyes
То аз предпочетох семейната школа пред абитуриентския бал ,
така че спестих тоя разход на мама и тате.  hahaha
Ма им дадох друг повод , сватба и внучки после.  Laughing

# 393
Айша мерси за салатката, то аз днес ходих в Кауфланд за едно па излязох с друго. На промоция 0,500 л. зехтин + 3 кутии риба тон филе в собствен сос от по 130 гр. кутийката и понеже дойде лятото почти и повечко салатки та си взех зехтинчето за овкусяване и хем да пробвам тая риба, никога не съм я опитвала.
Дани няма минус, защото както ти самата каза си прегрешавала, сега втория месец по твърдо, защото досега наистина бях добричка, но мисля да се карам повечко, само да не ме намразите. Снимките ти са чудесни, благодаря че ги споделяш с нас  Hug
Ма Жабче то щоту тъ убичъм мноу  Hug

# 394
  • София
Птицо, аз съм, аз съм!  Laughing
Жабке, изглеждаш чудесно, направо излъчването ти се е променило! Малее, да му мисли Краси дали да те оставя тук безстопанствена и без контрол!

Аз хапнах рулца от раци, но към 20,30 часа, защото не можах да прибера чавето по-рано.  Mr. Green Точно пред блока ни направиха игрище с изкуствена трева /това от Общината, да не повярваш/ и дечурлигата тази нощ ще спят там сигурно, голям кеф беше - боси, тичат, скачат... Трябваше да го снимам и да го пратя в новините да го излъчат.

# 395
Аз щях да пиша още към следобяд,но се си досвърших работата и отидох за децата.И прибрах големият с 39.3 температура и докато госпожата ми обясняваше,че като е станал не се е чуствал добре,той почна да повръща.Та като се прибрахме го тъпчах с лекарства,но хубвото е,че повече не е повръщал и сега няма температура.Утре ще го заведем при педиатърката да го види,че тази вечер жената не беше в града.
Та бобовият ми ден се състои от един банан,лента черен шоколад,половин плодово мляко с половин банан и няколко солети...незнам какъв ден е това  newsm78

Роси,благодаря ти,мила  Hug Не съм се преуморила,просто ме гонеше нервата,та си го изкарах на апартамента  Wink

Нати,надявам се вече да сте по-добре  Hug

renni79 ,радвам се,че вече ви е минала шарката  Hug

Жабче,можеш и ти да минеш за абитуриентка,ама си купи по-малка рокля  Laughing

Птиче,пиле мило,що така само прелиташ при нас  Hug

Мушмороче,и ти що така се губиш   bouquet

На всички пожелавам много минуси утре и тази вечер май ще дам дежурството на някой друг  Wink

# 396
Здравейте фиданки!  Hug

От няколко дни не съм ви чела, но сега наваксвам в момента с пропуснатото. Все пак нямам намерение да ви зарязвам, вие толкова ми помогнахте.  Hug
Не ми остава никакво време за нет, но няма начин. За режим също няма възможност, но съм свалила още 1 кг и утре правя 2 седмици откакто не съм на диета, а съм свалила -2 кг след като я свърших.  Thinking Направо и аз се чудя какво става. Нищо, вече съм си на килограмите, на които ми беше целта - 62 кг.  Crazy Надявам се да съумея да ги задържа, но до момента нямам никакъв проблем, не осверипявам от глад, това е добре.  Peace

didnik Честит Рожден Ден малко със закъснение! Жива и здрава и много семейно щастие ти желая!   Party Time

..**НаТи**.. чудесен резултат имаш като гледам линийката ти.   bouquet Браво.  Peace Сладури сте с Яворчо!  Peace

MiqS
браво за резултата!  Hug

Даничка1979
много интересни снимки, а ти си много сладка! Никак не изглеждаш дебела, така че... Naughty

Danielka_ добре дошла и успех с диетата!  Hug Много сладка мацка си и сега и на предната снимка!  Peace

Donna13 виждам, че и ти си от новичките, така че успех и постигане на целта!   bouquet

pamsi браво за твоя резултат и че си постигнала целта!  Hug

plaminka ти също си се похвалила с много добър резултат!   bouquet

vesyy браво, че се е размърдал кантарът!  Hug

♥ ЖаБкА ♥ страхотни сте и двечките  Hug

elinor80 много  Hug на теб и на всички останали. Четох малко отгоре-отгоре, но нямам време. Пак ще пиша и да се похвалите с още минуси, дано и аз, но и така да си остана ще съм много доволна.  Praynig

# 397
Жабче радвай се че са ти широки а не ластични както преди. Но относно 22 килограма свалени мога само да ти се възхищавам.

izkusitelka страхотна новина newsm10 дано да я караш все така ако не само минуси то поне да задържиш това което си постигнала . Успех

Иринка дано да не сте хванали някакъв вирус а това да е моментно състояние и да се оправи детенце бързо.

# 398
Eeee направо съм си със самочуствие вече.  Blush
Всички така ми вдигнахте духа , че не е истина.  bouquet  
То затова си ви обичам всички до една.  Heart Eyes

Ели , лИбоФта е взаймна.  Hug

Изкусителка , браво на теб , сега дано да задържиш постигнатото.  Peace
На какъв режим си?

Иринка , дано да е моментно това неразположение и всичко да е наред.  Hug

Вирджиния , тез килца за 4 месеца съм свалила.  Crazy

Ники , Краси ме е оставил на автопилот вече бая годинки -
от 25-26г. семейни , а от 21 пътува и аз сама.  Thinking
Свиква се , две добрини няма.  Simple Smile

# 399
♥ ЖаБкА ♥ на никакъв конкретен режим, но задължително закусвам с плод. През деня нямам особено време за ядене, но си позволяваме с колежките малко солети или backe rols нещо такова, а ако не - на плод.  Peace Прибирам се малко преди 20ч и вечерям някаква манджа, според зависи какво има или нещо от магазина белтъчно.  Crazy Сладко си позволявам през няколко дни, не ме съблазнява. Хляб на 2-3 дни по филийка също. Газирано и сладолед също съм отписала от ежедневието си.  Naughty В общи линии е така.  Praynig

# 400
Аз  тази вечер  след работа( след  белтъчен ден) се изкуших  и  стъпих на кантара, по принцип сутрин го правя и си  казах "браво Красимиро"  Mr. Green, но утре ще  се  похваля  с  по-конкретни  цифри
Днес  си  бях  режимна  от  всякъде, дано и утре е  така  
Жабче,  ама   много  си  хубава  наистина  и  си  ни  една  вталенаааа  Hug
Ели,  ще  ти подарим   тиган  да  ни   341uu
лека нощ   на  всички    smile3524

# 401
Изкусителка , евала щом на свободен режим и сваляш кила ,
чудесно направо.  Hug

Крис , утре да се похвалиш с голям минус.  Peace
Вталена съм , а иначе кво прасе бях....  ooooh!
Ръцете ми бяха като сега баджаците.  Mr. Green
За потник не съм и мечтала много години ,
а сега си ги обличам , та чак и самочуствие имам.  Blush

# 402
Момичета много сте сладки и надъхващи всички и как се борите всеки ден и не се отказвате  въпреки прегрешенията ... и се мине малко време и някой каже аз свалих 8 кг. , аз свалих 14 и продължавам да свалям , а момичетата с по 22 и повече килограми  ooooh!  Браво на всички   bouquet май тайната е да не се отказваш и най - вече , че ви има да ме надъхате .... Като треньор ви имам ама не такъв строг ,а от тея готините дето дават пример и вдъхновяват другите  Hug

П.С. ♥ ЖаБкА ♥ голяма мацка на снимките бей ....цъцъцъцъцъ
izkusitelka браво на теб щом и целта си постигна ... до колкото си спомням и ти към 15 кг . май свали може и повече да са Thinking
И всички снимки - голями мацки бе  Grinning
Искам и аз така   hahaha Joy Joy като по заслабна ще пусна снимки ....

# 403
Жабе, направо си се стопила! Изглеждаш супер!  Hug
Поздравления и на всички останали момичета за минусите и постиженията! Аз просто нямам време да ви изчета всички, по цял ден сме или навън или се занимавам с Митко, който днес направи първите си крачки самичък.  Party
А за диетата- общо взето си я карам както ми дойде, но почти нямам ден без прегрешения, даже в момента набивам филия със салам и кашкавал.  Blush Но пък както казах, все се намира някой да изкаже възхищението си от фигурата ми и го карам вече по- спокойно. Успокоявам се, че идва лято и ще карам предимно на салатки, плодове, сладолед и търчане след детенце.  Laughing
Друго не знам какво да ви кажа, много си ви обичкам, нищо, че в последно време почти не пиша!  Hug Heart Eyes

# 404
Мили фиданчици аз само се отбивам за последно днес за да ви пожелая лека и спокойна нощ.
lubopitko честито ви прохождане. Браво на големия човек.

Общи условия

Активация на акаунт