90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 334
  • 447
  •   1
Отговори
# 405
  • Панагюрище
Мери79,не повтаряи пак плодовия ден , продължаваи със следващият и се стреми да не прегрешаваш.И друг път е ставало на въпрос,ако на всяко прегрешение се връщаме отначало или повтаряме деня как ще я искараме за 90 дена.
Даничка,от снимките лъха много позитивизъм.
Иринка,дано всичко отмине бързо и малкият да се оправи,та и ти да се успокоиш вече.
Рени,значи шарката си е отишла вече , детето си го извеждаи няма вече страшно за останалите  Hug.
Изкусителка, smile3501 колко е хубаво когато си достигнеш целта.
Лю,честити първи стъпки на Митко,от тук нататък той ще ти е треньора и ще те подържа във форма.

# 406
Така кат гледам май не сте ме позабравили.Аз да кажа в наща къща май месец е тройно критичен понеже всичкото сган празнува именни и рожденни дни баш сега и затова се отказах за малко от диети .Не качвам кила ама и не свалям седа си на 68-69кг.Сега от първи юни се връщам в бойните редици и ще ви посещавам често.Пущам ви малко снимки от кумуването(бях обещала многоо отдавна,сори за закъснението)http://snimka.bg/album.php?album_id=381139
Жабчева ама ти си свършила ма булка.Въх бая отдавна не съм гледала твои снимки и разликата е огромна.ЕВАЛА МА ЖЕНО.
Птицо де си избягала и ти мари.Ай от 1юни заедно завръщане с гръм и трясък да на чуят из целия нет.  Mr. Green
и сега за финал да вземя да ви почерпя че съм рожденничка а  Mr. Green(вече мина 12часа)

# 407
  • Стара Загора

Добро утро сладуранки Hug
Жабка чудесна си-много си отслабнала Heart Eyes
Мушмороче.....нямам думи-страхотна си мнооого ми харесаха снимките и ти си мнооого готина Heart Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МГОГО ЩАСТЛИВА

Сега да почерпя и аз за здравето на моята племенница,която днес става на 6г

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 04:42 от pamsi

# 408
Добра утро момичета, Hug
Памси,благодаря за кафето и да е жива и здрава племенницата,безгрижно детство й желая  bouquet
Мушмороче,много си хубава,ей кумата си е убавица Heart Eyes
Жабче,ма ти си като абитюрентка-убавицо  bouquet
хайде да тгъгвам и аз,лек и минусов ден на всички,много  Hug

# 409

Добро утро.
Памси мерси за кафенцето и да ти е жива и здрава племенницата, щастливо детство,пълно с много радостни вълнения и щури приключения!

Мушмороче ама кумата по-хубава от булката, красива и елегантна.

От вчерашния плодов имам само -200. Днес съм на белтъчини и ще съм по-сериозна и без прегрешения.

Хайде закуската от мен.

# 410
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Лю , браво наМитко , сега и без диета ще се стопиш.  Hug

Вирджиния , честито минусче.  Hug
Мерси за плодовата закуска и аз днес съм на нея ,
че вчера вместо плод изкарах белтъчен.  Blush

Памси , благодаря за закуската.  Hug
Да ти е жива и здрава племеницата.   bouquet

Мушмороче , супер сте всички.  Hug
А ти си просто превъзходна , хареса ми и визията и тоалета.  Heart Eyes

Честит рожден ден , Мушмороче!
Да си жива , здрава , щастлива и много уважавана и обичана!
Хубав празник!

# 411
  • Панагюрище
Мушмороче,ЧРД!Желая ти много здраве,щастие и сбъднати мечти. Снимките  newsm10са,за кумата нямам думи стилна от главата до петите.Почини си още малко и от юни плътно тук.
Памси,ти пак си ни сервирала кафенце,мерси.ЧРД на племеничката,щастливо и безгрижно детство и желая.
Верджиния,честит минус и мерси за закуската.
Лек минусов ден на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug.

# 412
  • Бургас
Добро утро сладурани  Hug Памси, Вирджиния благодаря ви че сте се погрижили за кафето и закуската  Grinning
Памси да ти е здрава племеничката   bouquet На нея пожелавам весело детство и много късмет!  Gift
Мушмороче Честит рожден ден! Здраве, късмет, любоф от всичко по много желая!

Кумата голяма убавица, откривам прилика с А.Първанова Grinning
Ели интересувам се от разделното, тъй като моите 90 дни изтекоха и сега вече трудно стана свалянето  ooooh! и гледам да спазвам разделното.
renni важното е че половинката вижда разликата  Peace Остави хората, важното е де чувстваш добре в тялото си  Hug
Жабка ама много си готина бе, мацка и половина готова за чужбина!Ша им събереш погледите Peace
Птица вземай тиганите и идвай да видим колко здрави глави ша останат  Mr. Green
Изкусителка все с такива хубави минусови вести да идваш Grinning
Лю честито първи крачки на детенце! ей сега Митко ще ти помогне да си във форма с тичане.
Иринка то луд умора няма, ам почини си днес  Hug
Слънчев и режимен ден! И да няма вече кривнали от пътя, че както каза Ели лятото доде   grinning039 трябва да сме убави. Извинителни бележки от децата, мама, тате и родата за нережимност не приемаме  hahaha Mr. Green

# 413
  • София
Добро утро,

Памси
, честито на малката хубавица, много щастливо детство й желая и мерси за почерпката.

Мушмороче, много готин тоалет, много си стилна! Честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и сбъднати мечти!

Вирджиния , честито минусче и както винаги месри за закуската!

Аз след водния ден или по-скоро след двата витаминозни съм -1кг, тоест 59кг., което значи че за втория цикъл съм свалила 4кг и от първия 5кг, дано през третия да сваля 2-3кг и ще съм постигнала целта си, даже и с 1кг повече ще съм свалила.
Лек, усмихнат горещ майски ден! Дано се постопим в горещините!

# 414
Добро утро  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Мушмороче, изглеждаш  страхотно
ЧРД  и на  племенницата  на Памси

Вирджиния,  браво,  само така, омая   го ти кантара  Mr. Green
Аз   след   стриктен  белтъчен ден  съм  с нов  минус,  за  9  дни   имам  свалени 4.100 кг  dance dance dance
Днес  ми е  бобов,  изядох  1  ябълка   и кафе,  за  обяд ще   видя  какво ще е,  мисля   картофи някакви, дано не омажа нещата  Praynig

# 415
Мушмуроче, честит рожден ден!   bouquet Много щастливи мигове и много приятни изненади ти пожелавам! А за кумата, нямам думи, много ми хареса тоалета и излъчването Peace
Изкусителка, браво за резултата, значи правилно си го направила, щото пишеше, че в следващите 3 месеца се отслабва 3 кг ако правилно е направена диетата и метаболизма заработи.
Жабке, страхотна си бе мацко, аз не съм те виждала как си изглеждала преди да отслабнеш, ама така си супер  Peace
Аз след вчерашния плодов ден имам малко минусче -0,200 кг, но все си е нещо. Винаги така става, след плодовия най-малко свалям.
Днес съм белтъчна, и си нося месце с гъбки за обяд. Наближава ми първия воден ден, другия четвъртък ще е  Rolling Eyes
Браво на всички за минусчетата  Hug
Хубав ден на всички!  bouquet

# 416
  • Панагюрище
Верабел,Крис,Мартинче, честити минусчета.
Мартинче, за водният въобще не се плаши лесно се изкарва,пък и ние сме тук ще те подкрепяме.

# 417
Добро утро на всички!
Честит рожден ден, Мушмуроче, много здраве и щастливи мигове! Много красива кума си! И аз мисля, че си по-хубава от булката Peace
Поздравления на всички минусови   bouquet  bouquet  bouquet. Аз също се нареждам при тях - за първи път (откакто имам кантра, де) съм с минус 500 гр. Ура! Ура! Ура!
Благодаря за закуската и кафенцето - мноооооооого приятно и вкусно!
Айде от мен толкова засега. Лек и минусов ден на всички!

# 418
  • Панагюрище
NBVV ,честито Hug  bouquet.

# 419
Мерси много за пожеланията и комплиментите.Ей ся вирвам носа и край с мен немой се гълчи оти ще се дуем.
За сватбата всичко беше готино....само прическата ми можеше да е и по-добре ама карай минало свършило.
Ние голям х...ядохме след сватбата.Като кажат за едни сватба за други брадва и при нас така се получи.На следващия ден ни разбиха апартамента и ни ограбиха.Сигурно са си мислили че младоженеца излиза и че после парсата е вътре....да да ама не.Изядоха му главата.Само ме е яд за халката ми и една много готина златна гривна другите неща майната им.ННОО КАРАЙ.Сега съм си турнала сота,тези дни ще си купя и газовия пистолет и нека да смеят да дойдат,ако ни им подпаля задните части па на.  Mr. Green
Оф ай стига съм ви занимавала.Отивам да си подготям нещата за купона.целувки и благодаря ви отново.Всички сте срахотни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт