90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 331
  • 447
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Мушмурок,
много неприятно и нас ни обраха 2004г. май беше и чувството е много гадно /особено като видях всички дрехи на пода и нагазени/, но се преживява, няма как. Казваш си майната му и напред.
При нас бяха взели малко злато и новоти ни ди ви ди и сака ни, който са го използвали, за да изнесат ди ви ди-то. Горе-долу се разминахме с малко поражения.

# 421
Привет на всички!
Памси, благодаря за кафето!Виржиния, благодаря за закуската!
Памси, много щастливо детство на племеничката ти!
Мушмороче, честит рожден ден!Много късмет, здраве и постигане на поставените цели!Поздравления за кумата!Изглеждаш много добре, елегантна и стилна!
Жабка, пак ни скри топката!И ти си една много готина мацка и поздравления за 22 кг.
Аз днес съм в застой след вчерашния голям минус.Днес въглехидрати.След малко отивам за сладолед и мисля това да обядвам.За довечера - сигурно пак същото, че в тия жеги само това ми се хапва.
Поздравления за всички с минуси, а на останалите - утре двойно.

# 422
Мушмороче сладко невероятна си миличка, излъчваш чар. Позволих си да ти разгледам снимките от собствената ти сватба, прекрасна си  Hug И да не забравя за какво съм влязла във форума  Simple Smile
ЧРД - Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!

И много съжалявам за неприятния инцидент  Hug
Памси да ти е жива и здрава племенничката, пожелавам и безгрижно детство и да слуша мама и тати и от време на време и леля/вуйна  Wink
Честито на всички с минусчета, аз днес при стриктен белтъчен ден имам голям +, но това е от цикъла и не ме притеснява ни най - малко.
Приятен следобяд  Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 11:40 от elinor80

# 423
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ето пресен снимков материал с дрехи който ми бяха малки ,
после тесни , а сега широки.  Mr. Green  В началото ме има пак със същите дрехи дето
ще се спукат по шевовете. Blush
А ето на тез 5 последни снимки са ми вече широчки. Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351030&pid=12524428

# 424
ЖАБЧЕ,  smile3501 smile3501 smile3501 страхотна си  Hug
днес   съм режимна, вече  дори нямам   нужда от плод  между  закуска и обяд и м/у  обяд и вечеря, нямам   и желание  да се тъпча  излишно, но и  глад не  изпитвам.
Днес  хапнах  картофена салатка и салатка  зеле  за обяд, но до  тук само 1  литър  вода  съм  изпила, сега отивам  да си взема нова  бутилка  и   да наваксам
Хубав  следобяд и  хайде днес  кафето от мен

# 425
  • София
Браво Жабка, поздравления,ти си за пример - 22 кг., това звучи фантастично, а и разликата е от земята до небето, сляп да си, ще я видиш!
kriss, мерси за кафето, а аз съм изпила само около 600ml  вода, но се надявам да наваксам.
Обядвах една големичка пържола /бон филе/ на барбекю и една постна манджа за гарнитура - задушени тиквички, чушки/леко люти/ и тиквички и малко салата от сурови-мариновани тиквички. За довечера, ако има още месо, като се прибера ще е същото.

# 426
Айде и аз да ви видя малко и после да ходя да спинкам с бебочка.
Крис за теб едни големи аплодисменти smile3501. Такъв голям минус си постигнала... пожелавам такива резултати и за напред. Мерси за следобедното кафенце Hug
Жабка видях ти снимчиците - леле мале, ти ще засрамиш младите...я каква си вталена, изглеждаш сразително  bouquet
Аз днес съм на белтъчини и сутринта хапнах 2 банана, сега на обяд рибка с диетично хлебче и салатка, довечера същото, но по-малко и без хлебче.
Обаче днес сутринта като се бях премерила бях -200. По-късно като посетих 00-те и пак се мернах -500. Така че от вчера минусчето ми е 0,500 кг.

# 427
 Привет фиданки!!!!!
   Много се радвам,че виждам минуси  Hug за всички 

Мушмурок честит рожден ден!!! Бъди жива и здрава!!! Много усмивки!!!   bouquet Снимките от сватбата са страхотни,изглеждаш много добре,направо невероятно Peaceи грима ти страшно ми харесва Crazy

Жабка ти се стопила бе маце,ама и прическата ти много ме кефи една такапа рошава  Mr. Greenмного си готина  Hug
 Иринка дано се отървете от вируса,че....... Sick е много гадно  Hug
Вирджиния радвам се че кантара при теб тругна надолу  Hugзаслужаваше си чакането
Крис мерси за кафенцето,продължавай все така Peace
  Памси честит рожден ден на племенничката! Да Ви е здрава и палава!!   bouquet
 Веси разсмя ме с тезиизвинителни бележки от родата  Mr. Green
  Ели  Hug много работиш душко,почивай си   Peace
 Жани ти къде пак се изгуби newsm78
  Изкусителка браво на теб поздравявам те,че успяваш да задърбаш и дабе да сваляш това е чудесно  Peace
  Любопитко честити Ви ходещи крачета  Heart Eyes айде да Ви е безаварийно и се стягай в кръста,че голямото търчане започва сега  Mr. Green
   Извинете ме всички които не Ви споменах и за вас много  Hug  Hug
 И накрая за моя милост  Rolling Eyes Вчера се оказа най проваления ден за цялата ми диета за което ми иде да се гръмна много ме е яд ама както казахте здравето преди всичко ooooh!Цял ден ми беше едно лошо ,отпаднало,слава богу повръщах само един път SickДеня ми трябваше да е плодов-на ягоди,но накрая стана никакъв-изяла съм вчера един банан,един кроасан и две препечени филии Бонус..... с пастет BlushСъжалявам много за вчерашния ден,но немога да го върна.Хубавото е че нямам плюс,продължавам напред Rolling Eyes
         Hug

# 428
Здравейте фиданки. Аз след вчерашния изпълнен с прегрешения белтъчен ден съм + 1. Но то не бяха ракии, месета бе чудо с 2 думи. Днеска съм на варива и обядвах ориз с маслини пък за довечера мисля да не ям, ама не знам ще издържа ли. Но трябва да сме сериозно и от утре без прегрешения.

# 429
  • София
bebok, НЕ трябва да НЕ ядеш, така няма да стане, карай напред и се старай да нямаш прегрешения /доколкото е възможно/.
 Ако не ядеш, ще огладнееш много и може да налетиш на нещо нережимно, така че хапни си половината от обяда за вечеря, както му е реда, пък ще го свалиш килото.

# 430
 Бебок 86 по добре хапни малко ориз пак,то с неядене няма да стане.И тази ракия дето я споменаваш Naughtyдано поне да е имало повод Rolling Eyes
 А Верабел не изпреварила  Crazy

# 431
  • София
Мушморокова, честит рожден ден! Бъди много щастлива!
Памси, да ти е жива и здрава племенницата!

Аз днес съм свръх-нережимна, заслужавам си набухалчването. Sick

# 432
Мушмороче, хулиганко такава, честит ти рожден ден Hug
Бъди здрава, обичана и отслабнала  bouquet Само късмет и успехи тази година Peace

# 433
Мушмороче честит рожден ден желая ти винаги да си толкова щастлива и красива колкото си на снимките които разгледах . HugМного ми хареса като кума толкова красива рокля прическа и грим просто нямам думи .
Памси да ти е жива и здрава племенницата . newsm59
Жабче ти си за пример на всички много ти личат свалените килограми гледах първите снимки и последните няма и следа от сланинките .Разгледах и снимките от града в който е апартамента много е красиво желая ти много приятни мигове да изживеете там .Като те види дедкото на Краси няма да те пусне да си дойдеш .
Любопитко честито прохождане на малкия да ти е жив и здрав много да тича детенце и ти след него за фитнес .
Много гушки на всички момичета желая на всички много минусчета аз че се провалих и нищо не свалих ами дано всички да постигнете резултатите на Жабка и  Ели .

# 434
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ей , ма много ми липсвахте да знаете.  Heart Eyes
Излизах с една приятелка с която не сме се виждали от Коледа.
И като ме видя , остана да мисли.  Mr. Green
Каза , че съм вече перфектна и да не заслабвам повече ,
но имам цел и ще я постигна.  Peace
На снимка не съм била така добре , колкото на живо.  Thinking
Незнам , възможно и да е права. Simple Smile
Днес останових , че съм по слаба от преди , малко може да е
но са ми широчки дрешките. Та май килата не са от значение ,
а сантиметрите , поне при мен така се получи.  Crazy

Отчета за днес е 4 домата и 1/2 краставица и 2-3 фреша. Peace
Утре дано има с какво да се похваля.  Laughing
И да кажа , че утре ще пътувам рано до Пловдив и
през деня няма да съм тук. Да не ме мислите , затова да си кажа.  Peace

Благодаря ви много , много , на всички за милите и прекрасни отзиви. Heart Eyes Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт