90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 348
  • 447
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте на жсички отслабващи и отслабнали. Много ме заинтригува вашата диета и реших и аз да се пробвам. много съм щастлива, че за първите 4 дена свалих 2кг и се надъхах още повече. Искам само да ви попитам какво ядете през въглехидратния ден, защото нещо не ми е ясно как така ядете сладолед, нали има мляко и яйца? Какви тортички си хапвате нали и те имат сметани и кремове? Моля да ми дадете малко повече разяснения? Също ако може да ме посъветвате какво е хубаво да се избягва за максимален ефект от диетата и също така спортувате ли и какво . Предварително ви благодаря.

# 346
  • Панагюрище
Донна ,добре дошла  Hug.През въглехидратния ден:пица със зеленчуци,спагети,виж в рецептите от първа страница има хубави десерти,филиика с лютеница или сладко

# 347
  • Стара Загора
Добро утро прекрасни мои Hug

Аз се позагубих тези дни,но така е като е хубаво времето и мъжът ми е в почивка 4 дни Party оползотворяваме го максимално Laughing
Didnik честит рожден ден на патерици

Честито на всички с минусчета и добре дошли на новите Hug
Аз да се похваля сега-уж нямаше да се тегля до края на режима....ама пусто любопитство.е претеглих се преди малко ...и ооооо изненада станала съм 54.5 кг Crazy а целта ми беше 55кг.Ще си изкарам до края и няма да се сърдя дори нищо да не сваля вече Laughing
Лек и успешен ден на всички Heart Eyes

# 348
Здравейте и от мен Hug
Памси мерси за кафето мила Heart Eyes и честито минусче Peace
И аз влизам набързо да съобщя,че си имам пак минус и вече съм55.8 кг почти си дотигнах първоначалната цел....което мислех,че няма да стане,но ето че е факт Peace имам още към 20 дни диета и очаквам ако не да сваля,то поне да си затвърдя постигнатото Peace
Успех на всички нови момичета Hug

# 349
  • Панагюрище
Браво Памси,честито мила и мирси за кафето.
Пламенка, браво и на теб момиче.

# 350
ДОБРО УТРО,момичета Heart Eyes
Памси,благодаря за кафенцето пия го с вас и ще тръгвам за работа Joy
браво за резултатите момичета продължавайте напред Peace
добре дошли на новите и успех в борбата с излишните килограми Hug
Жабка,много е хубаво местенцето което сте избрали Hug
Даниелка,хубавица си-успех  bouquet
на всички лек и усмихнат ден на всечки фиданки Hug Hug Hug

# 351
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Ели , от това по голем резил има ли , та и още смях искаш.  Joy
Ма потника ми голям , беше ми до талията , сега ми стигнал до
четала , айде загащих го , но полата панталон ми е дълъг поне с 6 см.
и с 8см ток ми се влачеше , а горе вместо да ми е дълбокичък ми беше
с ниска талия и пак широк поне с 3-4 см.  hahaha Бе смешки
от цирка , ма айде мина вече , сега свеки ще стеснява пак.  Peace

Момичета , радвам се , че ви хареса местенцето в Испания.  Hug

Памси , мерси за кафенцето.   bouquet

Донна , добре си дошла.   bouquet Аз спортувам от време на време -
карам кростренанжор по 30 мин.  Peace

Роси , апарата няма да забравя , ма и по плажа нЕма да ме видите.  Mr. Green
Не го обичам това пържене на слънце , затова все бЕла си ода.  Laughing

Даниелка , много си хубава и добре изглеждаш и сега. Пу пу да не са ти уроки.  Hug

Аз вчера имах малък +от 400гр. , но днес след въглехидратен ден
съм ги свалила и даже имам още -200гр.  Party

# 352
Добро утро фиданки. Аз последните дни не бях много стриктна, но въпреки това имам свалени 2.5 кг за 8 дена което много ме радва. Аз сигурно и днеска няма да съм много режимна че по празника на розата в града идва панаир и довечера ще ходим да хапнем и пийнем, но от УТРЕ започвам сериозно за да имам повече минуси. Лек и успешен ден на всички.

# 353
Здравейте сладуранки Hug
Памси и Жабче мерси за кафенцата Hug
Аз минавам да ви поздравя защото след малко излизаме с бебчо и после едва ли ще има кога да пиша. Голямо скитосване правим Crazy Аз съм все още на свободно хранене......май още не ми се започна нищо конкретно Thinking Ще видя Сноучето какво ще прави и дали ще раздвижи нещата. Явно и на нея вече и е дотежало от всички тези ограничения и организма и си търси почивка от всякакви диети Thinking
НаТи и аз като Ели щях да питам дали това е Рояла....много е хубаво под тези големи дървета лятото на сянка. Много е хубаво, че са направили детско кътче. Страхотен празник е бил виждам от страхотните снимки Hug
Честити минусчета на всички Hug
Добре дошли на новите фиданки и не се съмнявайте, че режима работи Hug

# 354
  • София
Здравейте и от мен,
Жабка, случва се човек да забрави, дори и подаръка./ние един уикенд тръгнахме на Струма и забравихме да си вземем храната - остана до вратата в нас! - като стигнахме го установихме и напазарувахме нова!/. От друга страна пък много е гот когато дрехите са ти широки.
Много готино местенце за почивка, добре да си изкарате и палми има много/аз съм им голям фен/.
Памси,честито минусче и на теб, мирси за кафето
Ели, на теб бързо да ти минава неразположението /и мен ме чака това тези дни/
Danielka , много си готина и аз съм на мнение, че нямаш кой знае колко за сваляне.
bebok86, браво за свалените килограми и успех напред!
Добре дошли на новичките и много минуси ви пожелавам, за да имате хъс за повече режимност!

dani*ela, как мина деня ти вчера, а днес как си, успяваш ли? Аз вчера изядох 1кг домати, 2 връзки магданоз и 1кг череши и около 1,2литра  вода
да ви се похваля след вчерашния ден имам малък минус - кантара ми е механичен/под 1кг е/.

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 11:51 от verabel

# 355
Добро утро фиданчици и фиданчо.
Добре дошла на Donna13 при нас. Успешна диета и много минуси до постигане на целта.

Памси мерси за хубавото кафенце. Ей сега ще си го пия. Браво за постигнатия резултат. Това се казва хубаво да те изненада кантара. newsm10 smile3501

И мен кантара ме зарадва тази сутрин, защото ми показа -500.  newsm44
Днес съм на плодове и се надявам утре също да има минус.

Честито на всички с минусчета днес.

Хайде пък аз да ви сервирам закусчицата.

# 356
Искам да попитам тези, които са от доста време на този режим може ли примерно да я съчетая с монодиета? Примерно в белтъчния ден само кисело мляко, варивата - само картофи, за въглехидратния не съм мислила а за плодовия е ясно. Аз предполагам че може но все пак да попитам.

# 357
Добър ден станало, докато се наканя да Ви пиша. Днес след плодов ден имам малко минусче, и съм доволна и на това. Честито на всички с минусчета, на задържалите и тия с леки + да дерзаят, утре ще ги стопят.
Днес съм белтъчна и ще го карам на бяло хапване, т.е. изкиснах си за обяд домашно овче сиренце. Според разделното сиренето може като самостоятелно да се хапва или в най - добрия случай с краставичка. Та това ще е обяда ми, ама не мислете че съм си взела едно малко бученце, а целииииии три  Simple Smile
bebok86 монодиетата за първите два дни и плодовия естествено е в сила. Защото според това режимче, на обяд и вечеря е редно да се хапва едно и също, но вечерта на половина от обяда. Така че не виждам проблем да си ги съчетаеш ти самата.
 Hug по - късно пак ще пиша, ако имам възможност и благодаря на Памси за кафенцето, а на Виржи за закуската. Както винаги се грижите за нас.

# 358
Здравейте днес се чувствам добре пълна с енергия . Благодаря на всички за милите думи и комплименти  Embarassed  Поздравления на всички с минусчета Stuck Out Tongue

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 11:48 от Danielka_

# 359
  • из България
Здравейте и от мен.Редовно ви чета и се радвам на вашите минуси,а защо аз не свалям  newsm78.Е вярно е имам някой прегрешения и като
започнах диетата бях пред цикъл и сега,но нямам кантар и незнам дали качвам или свалям,ще си купя като дадат заплата.На работа има ама като се кача и все същитите кг.,е може да има грамове,но аз не се тегля всеки ден.Хайде лек ден и много минуси.Днес съм на ягоди,оххх много сладки и зелен боб.

Общи условия

Активация на акаунт