90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 350
  • 447
  •   1
Отговори
# 330
Danielka_ добре дошла и успехче  Hug с упоритост и търпение и помощ от наша страна нещата ще се получат  Simple Smile

# 331
Добър вечер мацки.
Брей някалка часа се загубих и не мога да ви наваксам
Жабче ма ти какво правиш още тука, а не си при мъжо ти? Охххх изглежда страхотно това местенце.
Еличка поздравления за задържането на килограмите ти newsm10, а относно букета на сватбата... това са пълни глупости. На мойта сватба от 12-13 неомъжени девойки, като хвърлих букета всички бягаха. Явно днес никой не желае да се бракува. То е по-важното да намериш Мъжа за теб, което ти пожелавам от сърце Hug
Даничка аз не виждам дебелани на тая снимка...пък уж съм си сложила очилата.
Дидник мерси за вкусната почерпка. Потекоха ми лигите...
Въглехидратния ми ден мина с един банан на закуска, фетучини със салатка на обяд и 2 палачинки със сладко от вишни. А дано кантара да е милостив към мен утре. Praynig

# 332
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Вирджиния , един по един ще ходим , че тук къщата без човек не
може да се остави , нищо , че сме със СОТ.  Simple Smile

Даниелка , пожелавам ти успех , а той идва когато сме режимни.  Hug
Ще помагаме ако има питания или затруднения.  Peace

# 333

Сега изглеждам така Sad

Преди изглеждах така Simple Smile

Видях че си показвате снимки та реших и аз надявам се да не се  натрапвам Simple Smile

# 334
Danielka, успех мила, аз   съм отскоро тук и   съм може  би последния човек, който  трябва да дава съвети, но  от мой  опит ти  препоръчвам - старай се да си максимално   стриктна в  началото, за   да  не закъснеят  първите  минуси, едва  тогава  наистина ще се  нашъсаш  и ще действаш  за  връщане към фигурата от  снимка 2,  апропо  много  добра  снимка   Hug
Аз  си изгледах сериала( "Забранена любов"), серийката  ме  ядоса тази вечер  Twisted Evil, та седнах с  това  да ви се оплача, но и да се похваля,  бях си  приготвила 2  грейпфрута за  вечеря, но  ...  изядох само един, чувствам се  преяла,  чак   не мога да повярвам  #Crazy Моят търбух, който до преди седмица нямаше насита  сега 2 плода  му идват  много  Crazy и така  отивам  да си лягам, а  излишния  от  днес   грейпфрут, ще  го  сдъвча  утре  с кафето
Лека  нощ, приятни сънища, прегръдки  hug

# 335
Ах, ах Danielka_ такава сладурана си... но и преди и сега си готина мацка. Не зная дали гониш абсолютно същата фигура, но дори и да не я стигнеш /разбира се пожелавам ти да стигнеш това което гониш/, изглеждаш много добре. Нямаш кой знае какво за сваляне.

# 336
Danielka, успех мила, аз   съм отскоро тук и   съм може  би последния човек, който  трябва да дава съвети, но  от мой  опит ти  препоръчвам - старай се да си максимално   стриктна в  началото, за   да  не закъснеят  първите  минуси, едва  тогава  наистина ще се  нашъсаш  и ще действаш  за  връщане към фигурата от  снимка 2,  апропо  много  добра  снимка   Hug
Аз  си изгледах сериала( "Забранена любов"), серийката  ме  ядоса тази вечер  Twisted Evil, та седнах с  това  да ви се оплача, но и да се похваля,  бях си  приготвила 2  грейпфрута за  вечеря, но  ...  изядох само един, чувствам се  преяла,  чак   не мога да повярвам  #Crazy Моят търбух, който до преди седмица нямаше насита  сега 2 плода  му идват  много  Crazy и така  отивам  да си лягам, а  излишния  от  днес   грейпфрут, ще  го  сдъвча  утре  с кафето
Лека  нощ, приятни сънища, прегръдки  hug

Много ти благодаря за съвета Simple Smile ще се страя колкото се може повече   bouquet

Ах, ах Danielka_ такава сладурана си... но и преди и сега си готина мацка. Не зная дали гониш абсолютно същата фигура, но дори и да не я стигнеш /разбира се пожелавам ти да стигнеш това което гониш/, изглеждаш много добре. Нямаш кой знае какво за сваляне.

Благодаря много за милите думи   bouquet .Но все пак бъдете пои критични за да се нахъсам на макс Simple Smile Има какво да се желае само 7 кила Simple Smile

# 337
Нощната смяна застъпва  Laughing

Момичета,благодаря ви за подкрепата  HugАз и днешщния белтъчен ден поомешах,но днес ми дойде МЦ и ужасно силно ме боли корема и краката и цял ден лежах и си почивах.Мисля утре вече да вляза в релси  Embarassed

Даниелка,добре дошла при нас!! Крисс вече те епосъветвала,но аз на ухо да ти каж,че тук има едни мацки с бухалки и недават много да се разхлабваме  Wink Пожелавам ти успех,голяма си сладурана  Hug

Нати,съжалявам за Яворчо,дано вече сте добре  Hug

Ели,това за букета не го взимай навътре.на моята сватба забравих да го хвърля и го подарих на сестра ми,пък тя се омъжи 5 год след мен  hahaha По-важното е да намериш правилния човек,пък сватбата ще я уредим.
Аз все още не съм си купила нищо за 30-ти,но тия дни вече ще изляза и ще си купя нещо.Тази вечер говорихме с младоженеца и той каза,че ще има 180 човека на сватбата  #Crazy

Даничка,голяма хубавица си,много хубави снимки  Hug

Жабче,ти що си купуваш такива големи дрехи та се излагаш,а  Joy Joy  Местетцето дето е половинката ти е невероятно красиво  Peace,докато идеш там гледай и банският ти да ти е малък  Hug

Сега ви пожелавам лека нощ и ще ви пад.зя съня още малко   bouquet

# 338
Аз съм едната с бухалката, така че внимавай девойче сладко, само да си кривнала и не отговарям за постъпките си, много съм страшна и лоша  Peace
Жабке аз забравих, ма много се смях с теб. Подаръка забравила, отишла с широки дрехи, други кви ги надроби  Hug
Ирка и на мен днес ми тръгна много обилно цикъла и добре че си бях в нас. А за букета аз не вярвам в това, просто си е нещо като традиция и си се спазва  Simple Smile 180 души Shocked
kriss браво, това режимче ни научава и привиква към по малък прием на храна.
Птиче ти къде отлетя мило  newsm78
Отивам да спинкам. До утре мили фиданки и фиданчо  Hug

# 339
Ели,бързо да ти минава  Hug,а на мен още ми покапва и очасквам утре и вдугиден да ви е кошмарно,както съм днес с тия болки,но ще мине,нали е само няколко дни  Wink
А на ще е интересно,а  Laughing и аз не си представям толкова хора  #Crazy Ще снимаме и после ще ви покажа снимки.

А,щях да забравя-Петко,пиле,добре дошъл отново при нас!! Hug

Вярно,че и птичето я няма,но явно сме били стриктни и не се е налагало да ни нахоква  hahaha

Лека нощ на всички и много минусчета утре!!!  bouquet

# 340
  • Бургас
Danielka_ добре дошла  Hug  Успех, сладурана си голяма, ако имаш въпроси насреща сме  Peace
MiqS браво и за свалените килца и за непипнатия шоколад  Grinning но не забравяй лентичката черен във въгл. ден.
Даничка  чаровна къдравелка си  Hug  Успя ли да отвориш снимките?
Жабка поздрави за режимноста. Ех, как само ще опнеш новото телце на това готино място с любимия... благородно завиждам Hug  Ти сигурно като видя как ти лопат дрехите и забрави подаръка  Mr. Green
Иринка, Ели бързо да минават МЦ неразположенията   Hug
Лека и мека и нека кантаря утре зарадва всички  Heart Eyes

# 341
  • Панагюрище
Жабче,това се казва красота,но ние скаме снимки на които да си и ти така че имаи го в предвид като заминаваш да не си забравиш апарата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.
Момичета, и аз днес се бях сетила за Сноучева и както виждам не е липсвала само на мен.ПОЖЕЛАВАМ И ДА БЪДЕ МНОГО ЩАСТЛИВА И ДА СИ НАМЕРИ НЕЙНАТА СИ ДИЕТА.
Даниела ,добре дошла ти си едно много лъчезарно момиче и аз съм убедена ,че ще успееш.
Иринка,Ели значи не съм сама.

# 342
Danielka  Hug много ми приличаш на БГ манекенката Диляна Попова/екс гадже Дичо/,незнам дали е комплимент,но пък съм виждала,че има толкова много почитатели,че съм останала с впечатление,че е харесвана жена!
Сега конкретно-между 2-те снимки определено има разлика,няма какво да се лъжем,промяна се вижда.Да,тя не е страшна,но е факт!И аз бях 50 кила близо,но качих 22 по време на моята бременност/55 започнах да бременея/ и с Дюки свалих -7,остават ми още 5 .Един приятелски съвет-постави си реална цел.Аз например не мисля,че ще е здравословно за мен да съм пак 50 на 35 години,просто формите вече са по-женствени и няма да ми отива.Затова 55 е добре.Рецептите в сайта са супер готини!Аз си свалих 20-30 рецептички и си ги въртя почти изцяло тях.Така си правя списък в главата седмица по седмица,все пак това е режим,изисква се дисциплина!Има доста вкусни неща.Никак не са скучни.Началото е малко трудно.Ще помагаме!Ти,питай! Hug

# 343
Danielka  Hug много ми приличаш на БГ манекенката Диляна Попова/екс гадже Дичо/,незнам дали е комплимент,но пък съм виждала,че има толкова много почитатели,че съм останала с впечатление,че е харесвана жена!
Сега конкретно-между 2-те снимки определено има разлика,няма какво да се лъжем,промяна се вижда.Да,тя не е страшна,но е факт!И аз бях 50 кила близо,но качих 22 по време на моята бременност/55 започнах да бременея/ и с Дюки свалих -7,остават ми още 5 .Един приятелски съвет-постави си реална цел.Аз например не мисля,че ще е здравословно за мен да съм пак 50 на 35,просто формите вече са по-женствени и няма да ми отива.Затова 55 е добре.Рецептите в сайта са супер готини!Аз си свалих 20-30 рецептички и си ги въртя почти изцяло тях.Така си правя списък в главата седмица по седмица,все пак това е режим,изисква се дисциплина!Има доста вкусни неща.Никак не са скучни.Началото е малко трудно.Ще помагаме!Ти,питай! Hug

Напълно подкрепям това мнение и нямам какво друго да добавя.  Hug Ако имаш въпроси- насреща сме и ще ти помагаме! Успех!
Момичета, нямате изчитане, а аз пък напоследък нямам време и желание да пиша тук, иначе се опитвам да ви чета редовно.  Tired
Днес разбрах, че моя близка приятелка ще се омъжва през септември и съм много щастлива!
Сега изчезвам, че ми се затварят очите, а нощната смяна нека бди.  Mr. Green Laughing

# 344
  • Панагюрище
Mi6i76 , Hug.

Общи условия

Активация на акаунт