Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за коланите след раждане?
Какво е мнението за зодия Близнаци?
Какво е мнението за д-р Гецкова, Атанасова, Маргаритa Илиева и Радославa?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за коланите след раждане?
Мненията относно коланите след раждане варират. Някои майки съобщават положителен опит с тях, като ги използват за поддържане на корема си стегнат след раждането. Въпреки това, други споделят отрицателни преживявания, като болка и дискомфорт. Препоръчително е да се консултирате с вашия лекар преди да използвате колан след раждане.
-
Какво е мнението за зодия Близнаци?
Мнението за зодия Близнаци е разнообразно. Някои хора са оптимистични и радостни относно бъдещите родители на деца с тази зодия, като се шегуват с тяхната интелигентност. Други изразяват съмнения и предизвикателства, свързани с характера на децата от тази зодия. Важно е да запомните, че характерът на детето не зависи само от неговата зодия.
-
Какво е мнението за д-р Гецкова, Атанасова, Маргаритa Илиева и Радославa?
Мнението за д-р Гецкова, Атанасова, Маргарitа Илиева и Радослав може да варира в зависимост от личните преживявания. Важно е да се проведе допълнително проучване и да се консултират с други родители или медицински специалисти, за да получите по-широко мнение за тяхната професионалност и отношение към пациентите.
-
Какво мислите за раждането във вода?
-
Какво е мнението за използването на колани след раждане с цезарово сечение?
. Момичета може ли някой да ми прати потребител и парола за албумчето, че си преинсталирах компютъра. Благодаря
Не се притеснявай, и твоят момент ще дойде, хеле пък с тези контракции... Стискам палци! 
Срещаме и разни други коремчета и мъжът ми ме пита дали не ги познавам
Аз те броя за единствената едва ли не по-късно от мен, а ти - хоп и Ники..... 

Вече пробвах с инфакол и сап симлекс, а и малко ала бабини деветини. Принудих се да купя още някакви капки (био гая), защото са коренно различни от всичко до момента (имат живи бактерии). Миналата нощ беше по спокойна, надявам се и тази да е така
аз от няколко дни го извежда с боди с къс ръкав и много тънки ританки или къси гащи и чорапки. Завивам го с пеленка само когато спи или духа по силно. Моята количка не е специална за новородено, а от тези дето стават и за по големи деца.