Първо, честитя ни нова темичка с хубаво заглавийце, маминки, браво на вас

zinaida, стискам ви палци мила, да поотмине и това и да възцари малко спокойствие във вашата къща

chockolina, отново, браво на каката, талантливо ти е детето, пу пу

На мен пък renka79 ми се губи... и Мария, разбира се
Как сте маминки с бебоци?Жабче, и моята калпазанка кашля, но рядко и по различно време... А за моите течове, имам си ги още, въпреки че на прегледа гинеколожката ме 'увери', че вече нямам...
qnika, на мен затова не ми се взимаше това лекарство, че и мен ме предупредиха...
Да ви кажа малката сега направо е на рани на бузките...
Ходихме на лекар вчера, потвърди че трябва да го вземем това лекарство, но трябва да го мажем само ден-два, не повече... гледам че сега са позавяхнали дано и поминат
Пак ни боли ушенцето едното и хайде пак капчици... Направо
и сиропа ни каза да го взимаме целия..., че нали го бях спряла, но тя спря да ака пак... А това са около 40 дни!Снощи се изхитрих и ядох пак зелена салата и познайте, девойката ми малка ака днес 2 пъти
сиропа, разбира се, не и го дадох...Трябва да и увелича дозата Инфакол, нали и давах само по веднъж на ден, а тя супер неспокойна, но не си свиваше крачетата, а се изпъваше... де да знам че е от същото...
Привечер ни е най-неспокойна към 5ч. и през нощта след 2-3ч до изгрев слънце все се върти и мрънка
Добре че поне няма нещо друго, че доста се бях притеснила 
yana, хайде и аз съм съгласна

П.П.: Олче, пу пу

Изшпионирах

renka 79, Честит Рожден Ден!!! Желая ти много усмивки и гукания от вашето съкровище
Бъдете щастливи
дано продължи да спада
Сега сме при майка ми и тук е по-студеничко 22-24 градуса ... и спим като къпани
Малко ми е кофти , защото само аз ще съм като някоя бъчонка , но майчинството иска жертви
ще го снимам някой път хем и снимката за спомен да ми остане да си се смее като порастне
!
. Знам , че казвате ,че всяка кърма е хранителна ,но от два - три дни кърмата ми от млечно бяла (т.е. леко жълтеникава и много маслена и гъста ) се промени и стана много водниста с прозрачно бял цвят
"? Това ми е въпроса, че почвам пак да се притеснявам
Помислих ,че цикълът ми дойде толкова рано. Звъннах на доктора, той вика,че всичко е наред да не се притеснявам, и че не цикъл.
Тъкмо се настроих романтично към половинката