Имам въпрос към мамитата, които са с второ- трето детенце. След първата бременност колко време мина за да свали килцата, които натрупахте, и от кой месец започнахте, смисъл-месец на детето и отрази ли се това на кърмата?. Питам тези, които кърмят.
Нас много ни мъчат тези колики. Какво ли не изпробвахме и нищо единственото, което мога да кажа, че ни помага е увиването с пеленка.А нашата пелена е доста дебела, но като я увия с нея и става толкова хубаво, че чак заспива на момента.Вечер като я хванат коликите е като някоя ламя, все е гладна.От мен яде и допълнително ми се налага да давам.Изпива към 60 мл.отгоре и иска още.Коремчето и ще заприлича на гайда. Чудя се кога ще свършат тези колики, че да си се храни нормално.
АЙЛА,възможно ли е като се дохранва детенце, но не постоянно да се отбие от майчиното мляко?
За секса, ние с нашия тати все още не сме се пробвали.Пък и аз нямам необходимото желание. Незнам на какво се дължи. Другото, което е ние не спим вече заедно. Аз спя с малката, а той при майка си.
Оставям ви, че се събудихме пък е и време за манджа.
.
.Може би затова сега е по-трудно,понеже ми е спокойно детето 
.
,много е хубав.
:
На бебчо му спира дишането няколко пъти и си изкарах акъла. В гърлото има някакъв секрет и предполагам, че е от него. Повръща и вечер до като спи и се променя гласчето и ръмжи, сякаш иска да си прочисти гърлото. Дали не е стафилококова инфекция?
Четах, че раждалите в ТК си я носят от там. Оченцето все по-малко секретира, но слагам капки, а като ги спра пак същото. Педито не предписва нищо освен за очите, а за пъпките нищо..макар, че вече 3-4 седмица все има по лицето и по вратлето. Момичета дайте съвет, ако имате подобни проблеми и къде да заведа малката, за да и вземат секрет и да се установи дали наистина са стрептококи. А какво да правя като не може да си поеме въздух малката...страшно се плаша.
И ние си донесохме стафилококи от ТК, на Яна очетата вече почти се оправиха, само дясното има още малко за лекуване. На Йоана пъпките се изчистиха, сега само й е по-грапава кожата, защото са останали едни такива неравни и безцветни. А пъпчици тук-таме все си излизат и по двете, вече не знам да се притеснявам ли или не...

Нека все така да ви радва Мони и малкия Пипо