ЛЮЛИНските деца,подготвят се за първоюнска веселба!

• 13 460
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
  • София
  bouquetВаленце, Честит Рожден Ден   bouquet

# 241
  • София
Благодаря ви,момичета!
Ето малко снимки от празника:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=341018&pid=13158010

# 242
  • гр.София, далече, далече на Запад
Мила Вале, Честит Рожден Ден!
Пожелавам здраве, щастие и късмет на теб и близките ти на сърцето хора!

Все се каня да ти пиша, гледах предаването - страхотен човек си. Широко скроен! Възхищавам ти се за това че и ти като Бифана тъчете на по сто стана. Как го правите...страхотни сте момичета  Hug Hug Hug

На всички пожелавам хубава и спокойна нощ!

# 243
  • София
 zitta ,благодаря за милите думи Embarassed,не ги заслужавам.Абе днес чух страхотни неща за себе си,ще взема да се възгордея Laughing.Не тъка на сто стана,само със семейството си се занимавам на този етап,децата..даже имам само три изпита,за да си завърша образованието,и все не сколасвам да отида да ги взема.Трябва да се стегна повечко. WinkНа работа не ходя,нямам и намерение скоро да го направя..и така.Благодаря ти! Hug

# 244
Валенце,ЧРД и от мен мила!Всичко най-най ти пожелавам!

# 245
Валеееееееее,красота.Най-хубавият празник е когато децата са около нас.Какво ни трябва друго-пари все няма да има,нервни и нахални шефове с лопата да ги ринеш.И аз съм 100% на твоето мнения-хич и нямам намерение да се връщам на работа(стига да успеем да се справим фнансово де).

# 246
  • София
Вале, имаш много красиви дечица  Hug Да са ти живви и здрави и много да те радват  Flutter

# 247
  • София
Деси,джудже,Ади,благодаря ви! Hug
Ади,ние не се справяме много добре финансово ConfusedСъпругът ми живот и здраве сега започва по -добра работа и съответно по добре платена,но имаме ипотека,всякакви други разходи.А аз да ти кажа работа някак не мога да си представя да започна.Водя децата по забавачки,прибирам ги,балети,логопеди...бабите идват веднъж годишно...и така.Разчитаме само на себе си.Да е жив и здрав таткото,той е основен финансов стълб. Laughing

Гледахте ли,че Майкъл Джексън е починал! Cry

# 248
Вале, честит рожден ден! Много здраве и късмет на теб и на цялото ти семейство, всичко останало се постига в този живот!

А парите, те никога не стигат, ето го и Джако сега, много пари, много слава и накрая нищо.

# 249
  • София
Валенце, честит рожден ден и от мен - страхотно сте изкарали, вижда се; а двете принцеси са просто прекрасни!  bouquet
Да почерпя, с малко закъснение, вчера Стела стана на 3 месеца, мале... кога мина толкова време, хич не го усетих...

Десенце, как си, миличка? то, май не остана?
хубав ден на всички ви и бързо да се оправя това време....

# 250
  • София
Валенце със закъснение, но от сърце ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet  bouquet  bouquet БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВНО НАСТРОЕНА Hug Страхотни са ти двете къдрокоски. Да са ти живи и здрави!

# 251
Вале,какво ми говориш-на същяит хал сме.Всеки месец 350 лв за заем,140 за осигуровки,та да може с 2-рото да взимам някакво майчинство,а не социални,сметките,колата и айде-заплатата е свършила преди да я е взел ooooh!Дано успеем да продадем този апартамент тук в Сандански по-скоро,та да вземем в Сф сега,когато цените се поизравниха,че иначе не ми се мисли как ще се оправяме. Tired

Роска,Честито на малката Стела.Дай да видим снимки де,тя вече е станала голяяяяяяяяма мома Heart Eyes

# 252
много скапано време.Детето само мрънка,подивяхме вече

# 253
Честит Рожден Ден на Бояна на Валенцето!

Честит Рожден Ден Валенце и на теб с малко закъснение    bouquet

Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш.
Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш.
Живота казват е игра, в която все някой побеждава.
Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!

# 254
Опаааааа,имаме си малка рожденничка:

Да е жива и здрава малката Боянка,много усмихната и обичана да расте  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт